IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    Първоначално изпратено от Iblis
    С това дали пък не мога да провокирам един безобиден коментар
    Добро утро, гладайки графиката виждам,че ЕУРУСД на денвна е пробил 100МА, но след новините за Дубай бързо върна над нея. На седмична покрепа даде 21МА, коята съвапада с 38.2;61.8% корекция на последния импулс от 06.09.09 та си мисля, че тази седмица може да се ходи до 1.48+ зоната Успешна седмица на всички Да видим какво ще направят европейците, днешния ден ще е определящ за посокота тази седмица според мен

Ако смяташ, че е вредно за тематата ти ще го изтрия
    Не бе Ибис пиши си - аз просто взех решение вече да не пускам анализи и прогнози в този форум - иначе си прав до някъде ще ти кажа какво мисля

Така - на мен ми остана само още една непостигната цел - която е на 45 ниво но тя може и да почека

Ключови нива според Ганн са 4775 и 4943 нагоре а надолу 4579 - 4530 и 4480 а има и още една която е 4355 но тя още не е на екран - на екрана са първите 5 цели които трябва да посетим до седмица две

Съвсем краткосрочно съм по-скоро за едно покачване към 1,4775 - но това не е сигурно докато не преминем 1,4677 зоната - мъка мъка майна мъка

Много е трудно да се прецени

Но ще опитам да обобщя

Ако видим ръст над 4677 трябва да се търси дълга при спад с цел 4775 - ако се задържим над това ниво то може директно да гоним 4943 откъдето да слезем за 43 ниво - не е невъзможно и първода паднем към зоната 4530-4480 откъдето да има покачване към 49 ниво - май много разсеяно го обясних но още веднъж се извинявам - няма да пусна конкретните си отигравания по причини които не искам да споделям

Успех
    Би ли пуснал картинка с ъгли на Ган?
    Интересен би бил още един различен поглед.
    Успехи!!!
    Успехи!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis
      С това дали пък не мога да провокирам един безобиден коментар
      Добро утро, гладайки графиката виждам,че ЕУРУСД на денвна е пробил 100МА, но след новините за Дубай бързо върна над нея. На седмична покрепа даде 21МА, коята съвапада с 38.2;61.8% корекция на последния импулс от 06.09.09 та си мисля, че тази седмица може да се ходи до 1.48+ зоната Успешна седмица на всички Да видим какво ще направят европейците, днешния ден ще е определящ за посокота тази седмица според мен

Не бе Ибис пиши си - аз просто взех решение вече да не пускам анализи и прогнози в този форум - иначе си прав до някъде ще ти кажа какво мисля

Така - на мен ми остана само още една непостигната цел - която е на 45 ниво но тя може и да почека

Ключови нива според Ганн са 4775 и 4943 нагоре а надолу 4579 - 4530 и 4480 а има и още една която е 4355 но тя още не е на екран - на екрана са първите 5 цели които трябва да посетим до седмица две

Съвсем краткосрочно съм по-скоро за едно покачване към 1,4775 - но това не е сигурно докато не преминем 1,4677 зоната - мъка мъка майна мъка

Много е трудно да се прецени

Но ще опитам да обобщя

Ако видим ръст над 4677 трябва да се търси дълга при спад с цел 4775 - ако се задържим над това ниво то може директно да гоним 4943 откъдето да слезем за 43 ниво - не е невъзможно и първода паднем към зоната 4530-4480 откъдето да има покачване към 49 ниво - май много разсеяно го обясних но още веднъж се извинявам - няма да пусна конкретните си отигравания по причини които не искам да споделям

Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от atmanpg
        Хайде бе коко. Дай някакъв седмичен анализ.
        Kакво казва Ган по въпроса за EUR/USD ?
        Ами не се стискай де!
        И ние искам да направим някой лев

Коментар

• С това дали пък не мога да провокирам един безобиден коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от atmanpg
            Хайде бе коко. Дай някакъв седмичен анализ.
            Е що пък да пускам хехе

Коментар

• Хайде бе коко. Дай някакъв седмичен анализ.

Коментар

• koko какво ще кажеш за твоя сценарий. Като гледам май май бая зор ще видим с късите а? С тези по-високи дъна и върхове нещо ме хваща параноята. Успех

Коментар

Първоначално изпратено от ProjectOrigin
                  Първоначално изпратено от koko
                  Не продавай Евра. Наистина недей.
                  Виж колега - за да върви курса нагоре трябва някой да продава, ако всички се вслушаме в твоя съвет и никой не продава - няма да има сключени контракти и курса няма да върви нагоре - тоест докато има тарикати като теб дето купуват трябва на пазара да има и балъци като мен дето продават

Сега сериозно - всичко е божа работа - пазара ще покаже кой крив кой прав
                  Винаги ще има кой да продава. В интерес на истината пазара Не е божа работа особено валутния. Не искам да ти давам тон и наклон , но това си е доста добре контролиран пазар. Не нужно някои да продава за да върви дадена стойност нагоре и това ако се замислиш много добре го знаеш.
                  Хипотетично: ако ти си голяма банка като ФЕД, МВФ или СБ каво би правил? Когато проумееш и кога да би го правил, ще си "по Вълната" .
                  Няма преки корелация в покупки и продажби на валута отнесени към курса на дадена валута в даден момент има по-ранни или забавени отклонения като шум, който по някога е сериозен като движение.
                  В детайл следях състоянието на йената при строителството на моста в Кобе, по-точно при заявките за договори за покупка на стомана. Тогава осъзнах как се правят маневрите с валути и това , че когато намериш логика в пазара и играе точно противоположно и си "по вълната"
                  Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от ProjectOrigin
                    Първоначално изпратено от koko
                    Виж колега - за да върви курса нагоре трябва някой да продава, ако всички се вслушаме в твоя съвет и никой не продава - няма да има сключени контракти и курса няма да върви нагоре - тоест докато има тарикати като теб дето купуват трябва на пазара да има и балъци като мен дето продават

Сега сериозно - всичко е божа работа - пазара ще покаже кой крив кой прав

Коментар

Коментар

• Обобщение

http://golohoro.hit.bg/e30.png

Коментар

• А ето и един малък интра

Покупка 1,5046 цел 1,5106 - за да помогнем на курсо да задейства ордерите - стоп 1,50

Коментар

• Така нека комбинираме двете предни нещица

Лимит сел 1,5106 добавка 1,5121 добавка 1,4953 стоп 1,5163 цели същите

Цел1 - 1,4828
                            Цел2 - 1,4730
                            Цел4- 1,4562

Коментар

• Така - паднахме под 1,50

Излезе цел 1,45 ниво - ама споко че малко сложно звучи - нека го обясня пеперудски

Имаме бай зона около 1,4970 която ке ни качи на 1,51 - това още няма потвърждение но грубо
                              Нататък е това за което иде реч

Сел зона или да го кажа директно

СЕЛ ордер 1,5121 стоп 1,5163
                              Цел1 - 1,4828
                              Цел2 - 1,4730
                              Цел4- 1,4562

Успех

Коментар

• Така малко краткосрочно

в момента 1,5055 - според мен имаме нужда от ход към 1,4970 което ниво ще ни даде някаква по-голяма яснота

Мойте предпочитания за шорт теърм трейд са за лимитирана продажба 1,5106 стоп 1,5146 и цел 1,4970

Твърде е възможно някъде около 4970 да се запътим за тест на 1,52 но няма индикаций - не изключвам и по-дълбок спад - нека видим как се държи 4970

Засега

Лимит сел 5106 стоп 5146 цел 4970 - ако първо стигнем 4970 това се трие
                                Успех

ПП Спеко сега като погледнах седмична това което казваш за ход 54-55 е наистина възможно но да видим как се държи 5280-5325 зоната - тя може да е финитна

Коментар

Working...
                                X