IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Teodor Iv
    koko, какво мислиш в следващите два месеца за eur/gbp ?
    Трябва да излизам за един обяд с приятели - след обед ще ти отговоря какво мисля

Коментар

• koko, какво мислиш в следващите два месеца за eur/gbp ?

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Нещо заспа курсо я да го закарам до бай зоната

Лимит сел 4422 стоп 30п цел 100п и втора цел 130п- това е пипирудско отиграване

[img]http://golohoro.hit.bg/pipi.GIF

Задействана поръчка - успех

ПП Като развитие стопа е малко тъп но за сега е тоя

Коментар

• Re: GBP/USD

Първоначално изпратено от kaligula
          Честита Коледа!

Коко кажи нещо и за кабела?
          На мен ми се вижда ходене до 1.6250 и после за пробив на 1.5730!
          Как го виждаш ти?

Успешна търговия !!!
          Вчера коментирах възможноста за ходене 1,66 после под 1,57 после 1,82 и чак тогава голямото потапяне - но не ми харесва така

http://golohoro.hit.bg/cabi.GIF

Коментар

• GBP/USD

Честита Коледа!

Коко кажи нещо и за кабела?
            На мен ми се вижда ходене до 1.6250 и после за пробив на 1.5730!
            Как го виждаш ти?

Успешна търговия !!!

Коментар

• Нещо заспа курсо я да го закарам до бай зоната

Лимит сел 4422 стоп 30п цел 100п и втора цел 130п- това е пипирудско отиграване

[img]http://golohoro.hit.bg/pipi.GIF

Коментар

• А бря ке одим ли къде 1,46 - некой ке ме пусне ли

Коментар

• Сега погледнах хпоследно какво съм писал - от тази търговийка имам ударен стоп 77п което явно говори че съм направил грешка

Но принципно все още не мисля че съм вгрешка, поне докато не паднем под 1,39 ниво където е тренд ревърсал левъл

Както казах няма да давам конкретни идейки но ще напиша принципно какво мисля

Сценарий 1 - това е моят фаворит от 42-43 ниво покачване до 47 ниво и от там слизане за тест на 1,39 и тренд ревърсал ниво

Сценарий2 - при него няма да видим корекция до 1,30 ниво - това ще стане бързо в рамките на следващите 4-5 седмици - това не ми е фаворит не защото не е вероятно а защото не ми харесва

Има и един трети подсценарий за качване към 1,50 отново - но нямаме индикаций че той е активен засега - тоест игнорираме го на масата

Така че с две думи аз ще опитам да закарам курсо на 1,47 като под 1,40 ще се откажа и отново ще търся къси забивки
                  Успехи през новата година

Коментар

• Първоначално изпратено от adcoo
                    Първоначално изпратено от koko
                    Съжаляванм но вече не пускам анализи и прогнози в този форум - писах за това -
                    При теорята на Ган ключовят момент е правлнят чертеж. Затова бих те питал и теб как определяш скалата на цената, на Н4 , на D1? Аз имам успех само при eur-usd, това ме кара да мисля, че чертежа ми случайно е добър и да търся друг поглед.
                    Успехи!!!
                    Ето чертеж на Коко. Доста се различава от моите чертежи. Но това му е Ганн. А ъглите? Той явно ги вижда. По-важно е да видиш времето. 16 минути. Има и други например 96 минути. Е тук според мен е ключът от бараката. Но Коко е висока писта. Това сирурно е някакъв квадрат. Ти готов ли си за квадратите?

http://forexmasters.hit.bg/eurw.png

Коментар

Съжаляванм но вече не пускам анализи и прогнози в този форум - писах за това -
                      При теорята на Ган ключовят момент е правлнят чертеж. Затова бих те питал и теб как определяш скалата на цената, на Н4 , на D1? Аз имам успех само при eur-usd, това ме кара да мисля, че чертежа ми случайно е добър и да търся друг поглед.
                      Успехи!!!
                      Успехи!!!

Коментар

• Само да добавя - има и една втора цел 1,4943 но тя не е сигурна на тоя етап - но после ще трябва да дирим 1,43 ниво където да се реши аджеба запътили ли сме се към паритето или пак ще се тормозим над 1,50

Коментар

Така нека комбинираме двете предни нещица

Лимит сел 1,5106 добавка 1,5121 добавка 1,4953 стоп 1,5163 цели същите

Цел1 - 1,4828
                          Цел2 - 1,4730
                          Цел4- 1,4562
                          Затворих и четвъртата цел на ниво 4565 - 3п преди ТП нивото със третинка от позиция и се ослушвам за бай както писах на колегата - общ профит от 4те позиций над1 000п което е добре по всеки един стандарт

Но наистина се извинявам и повече няма да пиша това е последното с тия нива за покупка които препоръчах

Коментар

• Ето ти и обяснение защо лимитирам покупка 4612 - любимият ми 2В модел описан подробно от Виктор Сепандеро във книгата му - Методите на майсторите от Уол Стрийт - пусни на 1ч имаме дъно 4586 и ново дъно - лимитираме покупка над началото на свеща била дъното - а долу си имаме бай зона това 4530-4380 - значи дори тя да се задейства горе ще има добавка на 4612 - тя си стои

Коментар

• Ето иедно изключение за теб

Лимитираме покупка 1,4612 - в момента е 1,4594, с малко - добавка някъде в зоната 4530-4480 стоп 1,44444444444444444444 цел 1,4775

Коментар

• Съжаляванм но вече не пускам анализи и прогнози в този форум - писах за това - освен това нека дадем път на по-младите колеги, вземи един ГоДим прави много последователни и добре систематизирани анализи, ако и не претрупваше толкова графиката а и има още нещо ако не се предоверяваше на чартинг софтуера щеше а и съм сигурен че ще усъвършенства идейте си - но нека да дадем път на младите защо трябва да ви тормозя вече незнам колко 7-8 години с моят ник
                                Успех

Коментар

Working...
                                X