Първоначално изпратено от Teodor Iv
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фрий седмичен анализ на коко
Collapse
X
-
Re: GBP/USD
Първоначално изпратено от kaligulaЧестита Коледа!
Коко кажи нещо и за кабела?
На мен ми се вижда ходене до 1.6250 и после за пробив на 1.5730!
Как го виждаш ти?
Успешна търговия !!!
http://golohoro.hit.bg/cabi.GIF
Коментар
-
Сега погледнах хпоследно какво съм писал - от тази търговийка имам ударен стоп 77п което явно говори че съм направил грешка
Но принципно все още не мисля че съм вгрешка, поне докато не паднем под 1,39 ниво където е тренд ревърсал левъл
Както казах няма да давам конкретни идейки но ще напиша принципно какво мисля
Сценарий 1 - това е моят фаворит от 42-43 ниво покачване до 47 ниво и от там слизане за тест на 1,39 и тренд ревърсал ниво
Сценарий2 - при него няма да видим корекция до 1,30 ниво - това ще стане бързо в рамките на следващите 4-5 седмици - това не ми е фаворит не защото не е вероятно а защото не ми харесва
Има и един трети подсценарий за качване към 1,50 отново - но нямаме индикаций че той е активен засега - тоест игнорираме го на масата
Така че с две думи аз ще опитам да закарам курсо на 1,47 като под 1,40 ще се откажа и отново ще търся къси забивки
Успехи през новата година
Коментар
-
Първоначално изпратено от adcooПървоначално изпратено от kokoСъжаляванм но вече не пускам анализи и прогнози в този форум - писах за това -
Успехи!!!
http://forexmasters.hit.bg/eurw.png
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoСъжаляванм но вече не пускам анализи и прогнози в този форум - писах за това -
Успехи!!!Успехи!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoТака нека комбинираме двете предни нещица
Лимит сел 1,5106 добавка 1,5121 добавка 1,4953 стоп 1,5163 цели същите
Цел1 - 1,4828
Цел2 - 1,4730
Цел4- 1,4562
Но наистина се извинявам и повече няма да пиша това е последното с тия нива за покупка които препоръчах
Коментар
-
Ето ти и обяснение защо лимитирам покупка 4612 - любимият ми 2В модел описан подробно от Виктор Сепандеро във книгата му - Методите на майсторите от Уол Стрийт - пусни на 1ч имаме дъно 4586 и ново дъно - лимитираме покупка над началото на свеща била дъното - а долу си имаме бай зона това 4530-4380 - значи дори тя да се задейства горе ще има добавка на 4612 - тя си стои
Коментар
-
Съжаляванм но вече не пускам анализи и прогнози в този форум - писах за това - освен това нека дадем път на по-младите колеги, вземи един ГоДим прави много последователни и добре систематизирани анализи, ако и не претрупваше толкова графиката а и има още нещо ако не се предоверяваше на чартинг софтуера щеше а и съм сигурен че ще усъвършенства идейте си - но нека да дадем път на младите защо трябва да ви тормозя вече незнам колко 7-8 години с моят ник
Успех
Коментар
Коментар