IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Теб май също не те видяхме тук, ама добре е, че наблягаш на това, че нас ни е нямало
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Ехееееее
      как сте бе колеги?

Къде бяхте тук почти 3-и месеца?

Последно бяхте активини края на Декември, когато Австралиеца оформи локален връх . Преди това края на Октомври се появихте пак за около седмица до 10 дни, когато австралиеца пак оформи връх, малко преди срещата от ключово значение на ФЕД на 3 Ноември.

Че какво ще става сега... я кажете?
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Схема, ти си номер 1, пичЧ
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          SC,

докато не съм затворил позицията не съм в загуба . ........
          профи та дрънка
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• абе ако не е на ливъридж АУД си е за яко продаване към $. а и с усилване пак така. този рейндж на седмична няма как да бъде продължаващ модел, най много до 1.04 фалшив пробив да видим

Коментар

• SC,

докато не съм затворил позицията не съм в загуба . Този въпрос си ми го задавал много пъти... ... Всеки пъти ти казвам: "следи в темата и гледай как отигравам" ...
              Разбирасе и аз мога да сгреша и да релизирам загуба, както и всеки играч, но както всеки играч не ми се иска. . Видя как пред дни затвориха 13 000 къси на печалба след лихви от 97,05$ .... А и ако искаш върни се до Септември месец...когато почнах да си обявам сделките и виж, че досега не съм затворил позиция на загуба и всички тия месеци от тогава съм все на печалба ... Ако искаш върни се и ги сметни и виж колко съм на печалба от Австралиеца ...

За сега това е от мен. Разбира се би ми се искало и тези 6000 да ги отиграя и затворя на печалба.

Първоначално изпратено от
              Значи си в текуща загуба от над 100 долара?

Коментар

• Аз съм си написал всички сделки

в момента имам 6000 къси AUD/USD на средно ниво 1,0031.

За сега това е

Между другото, помниш ли,че преди време бях отворил 1к дълъг австралиец?Преди малко най-после ми излезе на плюс,след като доста пъти съм добавял по още 1к и съм го скалпирал,текущо позицията ми е около 2 евро на плюс,а от суапа имам около 7 евро,така че общо 9 евро от тази позиция,доста по-назад съм от теб,въпреки,че ти плащаш и много солен суап, май ще трябва и аз да преосмисля стратегията си

Коментар

• Fed’s Fisher Sees ‘Extraordinary Speculative Activity’ in U.S.

http://www.bloomberg.com/news/2011-0...-stimulus.html

Коментар

• Плащам не плащам лихви... най-важното е да си на печалба . Тия 97$ ги изкарах за месец и половина по-точно. Но това не е важно. Аз търгувам много неща... основно Злато в момента . От тук 100$, от там 200$, от друго място 50$ и т.н. ... те се събират можеш да бъдеш сигурен. Аз бях споменал, че моята цел не е да стана богат човек от FOREX-a, а да си изкарвам една средна работна заплата .

п.с. аз си имам акции на БФБ, откъдето смятам да стана богат човек, ако имам малко късмет.

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                    богат човек си ти ...скивай как за 2 месеца натрупа цели 97 долара ... това се казва наистина дъгосрочен Инвеститор....

Честно да си кажа мнението , но според мен пазара ти даде страхотна възможност да закриеш тези къси и да си преосмислиш нещата...

Тези лихви дето ги плащаш е направо грехота ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                      Току що ударих 3000 къси AUD/USD на ниво 1,0096, т.е. ставам със 6000 къси на средно ниво 1,0031 (имах 3000 къси останали от ниво 0,9966). + чиста печалба за Март месец в размер на 97,05$.

Успех!
                      богат човек си ти ...скивай как за 2 месеца натрупа цели 97 долара ... това се казва наистина дъгосрочен Инвеститор....

Честно да си кажа мнението , но според мен пазара ти даде страхотна възможност да закриеш тези къси и да си преосмислиш нещата...

Тези лихви дето ги плащаш е направо грехота ....

Коментар

• Току що ударих 3000 къси AUD/USD на ниво 1,0096, т.е. ставам със 6000 къси на средно ниво 1,0031 (имах 3000 къси останали от ниво 0,9966). + чиста печалба за Март месец в размер на 97,05$.

Успех!

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

15.3.2011 15:24

Така... да си направя равносметката.... значи имах 14 000 къси AUD/USD на ниво 0,9966, излезнах от 11 000 на ниво 0,9820, т.е. през 146 пипса , което прави печалба от 160,6$, но за този период от почти месец и половина през, който държах късите съм платил лихва по позицията от 11 000 къси AUD/USD от 63,55$, т.е. оставам с чисти 97,05$ (160,6-63,50)

п.с. т.е. оставам с 3000 къси AUD/USD на ниво 0,9966 (т.е. 14 000 - 11 000)

Успех!

Коментар

• SStoilov като те е яд
                          вземи се уреди с една с
                          сметка с як левъридж бря
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Стоилов издебна и се включи в интервенцията на 75-76 aud/jpy.

И сега прави планове как да похарчи спечелената хилядарка.

п.с.

винаги залагам капан на 200д ББ , особено пък на долен.

ппс

И Стоилов го е много , ама много яд, че не използва малко левъридж в интервенцията.

Стоилов айде бе,докога ше я дебнеш,те почнаха интервенциите вече,аз поне имам дълги доларйени още от миналата година,та съм постоянно в екшъна
                            Last edited by SStoilov; 20.03.2011, 23:35.

Коментар

• Според мен вероятноста да няма QE3 е по-голяма отколкото да има. Но да видим. трябва да се следи под око всичко.

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              дали ще има или няма да има QE3. кое е по вероятно

Коментар

• дали ще има или няма да има QE3. кое е по вероятно
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X