Първоначално изпратено от Arxangel
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стена на срама
Collapse
X
-
мися че тук е мястото на да се изкажем за всички които продаваха и продължиха да продават днеска, аман от кретени родни
-------------------------------------------------------------------------------
http://knol.google.com/k/knol/system...trict=general#[url]http://knol.google.com/k/knol/system/knol/pages/Search?&start=0&num=10&q=nikola%20koevski&local
Коментар
-
Радвам се, че вече има тема под мой патронаж. Предлагам да си стане редовна...даже може някаква класация да се заформи - брой неверни прогнози.
Иначе и аз не съм очаквал чак такова нещо ноември месец 2007...Даже до март месец не можах да го повярвам...ама те го - стана. Сега не искам да съм апокалиптик - ще си запазя мнението за себе си. Само едно знам - да се лакомиш и да се опитваш да предречеш движението СЕГА е тотално безумие - никой не знае какво ще се случи, дори и най-големите специалисти сбъркаха многократно с прогнози. Когато тренда е добър - печелят почти всички малко или много. Когато тренда е кофти и не се знае какво ще бъде - печелят само гигантите...най-добре мишки като нас да не се мешат докато не се оправи ситуацията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LonginКупувайте бе пичове- оттук оттам, по малко, цените са изгодни
света нема да свърши...дори и 500-700 да стане индекса
Купуваме ами да видим днес към 9 часа какво ще решат хамериканците, че ако не замажат някак положението, утре "промоцията" на евтини БГ акции ще подължи, а нямам вече кеш за пазаруване
Коментар
-
Първоначално изпратено от LonginКупувайте бе пичове- оттук оттам, по малко, цените са изгодни
света нема да свърши...дори и 500-700 да стане индекса
Или тия дето вече са купували?
Ти не разбра ли , че сега не е модерно да се купува?* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
На принципа "Или ше вали или няма да вали" техничарите излезнахме на Софикс 1900...па вие си анализирайте фундамента.
P.S. Иван Костов е виновен за Софикс 885!
Първоначално изпратено от psa[Ще целувате крака на техн.анализатор, който пръв ви каза за 800 още през януариЗа какви технически анализи става дума?
Причините са изцяло фундаментални и по-лошото, че са извън България, а като се принесът и тук, направо не ми се мисли?
Попитай техничарите чертаеха ли ДАХ от 5 800 i Dow 10 800?
Техничарите днес познават на принципа "Или ше вали или няма да вали"
Иначе се изправям най-достойно на стената и си нося последствията.
От SOFIX 1200 до сега съотношенито ми кеш/ акции се промени от 70/30 на 20/80.
Последните парици си ги пазя при пускане на реалната търговия с ХДПАТ, щото голямо надлъгване очаквам да падне и там.
Успех!
Коментар
-
И аз си посипвам главата с пепел
апокалиптосите печелят спора ............................ дееба
................... засега
и къде отиваме ...... дъно около 750
има си и добра страна .............
бат Сандо каза че това е корекция на целия възх. тренд от 2001 досега
а според Елиът 3 тата вълна е най силна
Коментар
Коментар