IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стена на срама

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arxangel
    мися че тук е мястото на да се изкажем за всички които продаваха и продължиха да продават днеска, аман от кретени родни
    Абе то кретен ли си или не си, като получиш margin call..........

Коментар

• мися че тук е мястото на да се изкажем за всички които продаваха и продължиха да продават днеска, аман от кретени родни

-------------------------------------------------------------------------------
      http://knol.google.com/k/knol/system...trict=general#
      [url]http://knol.google.com/k/knol/system/knol/pages/Search?&start=0&num=10&q=nikola%20koevski&local

Коментар

• Радвам се, че вече има тема под мой патронаж. Предлагам да си стане редовна...даже може някаква класация да се заформи - брой неверни прогнози.

Иначе и аз не съм очаквал чак такова нещо ноември месец 2007...Даже до март месец не можах да го повярвам...ама те го - стана. Сега не искам да съм апокалиптик - ще си запазя мнението за себе си. Само едно знам - да се лакомиш и да се опитваш да предречеш движението СЕГА е тотално безумие - никой не знае какво ще се случи, дори и най-големите специалисти сбъркаха многократно с прогнози. Когато тренда е добър - печелят почти всички малко или много. Когато тренда е кофти и не се знае какво ще бъде - печелят само гигантите...най-добре мишки като нас да не се мешат докато не се оправи ситуацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin
          Купувайте бе пичове- оттук оттам, по малко, цените са изгодни
          света нема да свърши...дори и 500-700 да стане индекса
          Ами купуваме!
          Купуваме ами да видим днес към 9 часа какво ще решат хамериканците, че ако не замажат някак положението, утре "промоцията" на евтини БГ акции ще подължи, а нямам вече кеш за пазаруване

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin
            Купувайте бе пичове- оттук оттам, по малко, цените са изгодни
            Кой да купува - тия дето го чакат до тия нива ли?!
            Или тия дето вече са купували?
            Ти не разбра ли , че сега не е модерно да се купува?
            * think positive * think simple * think big *
            * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Не знам само кои ги е срам повече - тия дето сега продават или другите дето продължават да стискат...
              * think positive * think simple * think big *
              * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Купувайте бе пичове- оттук оттам, по малко, цените са изгодни
                "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Червени Боклуци
                  На принципа "Или ше вали или няма да вали" техничарите излезнахме на Софикс 1900...па вие си анализирайте фундамента.
                  P.S. Иван Костов е виновен за Софикс 885!
                  Ето го нашия нов герой.Хвалъ на такъви инвиститури.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Много народ изгърмя!
                    Аз ще гръмна тъщата! Имала застраховка в AIG!
                    „Die deutsche Autoindustrie ist heute so robust und zukunftsfähig wie nie.“
                    DPA 12.09.11

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                      Първоначално изпратено от boshko
                      И аз си мислих че 900-1000 ще е "дъното", но уви човек се учи докато е жив.
                      a и сме живи
                      нали?
                      а и се учим.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• На принципа "Или ше вали или няма да вали" техничарите излезнахме на Софикс 1900...па вие си анализирайте фундамента.
                        P.S. Иван Костов е виновен за Софикс 885!

Първоначално изпратено от psa
                        [Ще целувате крака на техн.анализатор, който пръв ви каза за 800 още през януари
                        За какви технически анализи става дума?
                        Причините са изцяло фундаментални и по-лошото, че са извън България, а като се принесът и тук, направо не ми се мисли?
                        Попитай техничарите чертаеха ли ДАХ от 5 800 i Dow 10 800?
                        Техничарите днес познават на принципа "Или ше вали или няма да вали"

Иначе се изправям най-достойно на стената и си нося последствията.
                        От SOFIX 1200 до сега съотношенито ми кеш/ акции се промени от 70/30 на 20/80.
                        Последните парици си ги пазя при пускане на реалната търговия с ХДПАТ, щото голямо надлъгване очаквам да падне и там.

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                          И аз си мислих че 900-1000 ще е "дъното", но уви човек се учи докато е жив.
                          a и сме живи
                          нали?
                          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Случващото се няма нищо общо нито със СУфикса,нито с техническият анализ!!!Само хора с много вътрешна информация предупреждаваха за урагана!!!Ще видим от каква степен е!!!Засега го определям някъде към 3-та степен.До 5-та има още!!!

Коментар

• И аз си посипвам главата с пепел

апокалиптосите печелят спора ............................ дееба

................... засега

и къде отиваме ...... дъно около 750

има си и добра страна .............

бат Сандо каза че това е корекция на целия възх. тренд от 2001 досега

а според Елиът 3 тата вълна е най силна

Коментар

• Аз не съм анализатор, но откровенно смятах тези прогнози за някаква крайност и изхвърляне. Честно да си кажа още не вярвам, че е възможно.

Коментар

Working...
                                X