Първоначално изпратено от Императорът
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стена на срама
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПредполагам мен имаш предвид.Но да ичакаме края на 2008г. а до тогава остават 3 1/2 месеца.
P.S. А ти чакаш 190$ до края на годината, така ли?"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenТакаааа.... до момента на стената се записахме все участници със сходни "прегрешения", а именно че сме подценили измеренията на кризата. Според мен, обаче е редно да се запише и някой от онези, които чакаха петрола на 190$, че и отгореХайде, има ли такива?
Коментар
-
Такаааа.... до момента на стената се записахме все участници със сходни "прегрешения", а именно че сме подценили измеренията на кризата. Според мен, обаче е редно да се запише и някой от онези, които чакаха петрола на 190$, че и отгореХайде, има ли такива?
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от MatrosovЦитат от Дарик:
Алогичен срив на БФБ
Тодор Русанов, финансов анализатор КМ Инвест, 16 септември 2008 15:04
Алогичен срив на БФБ
. Ситуацията обаче е тотално различна от тази в САЩ и Европа, тъй като у нас преживяхме изтеглянето на чуждите инвеститори преди много време, а според редица анализатори „горещи” пари почти изцяло са извън българския фондов пазар. Да не говорим, че макроикономическите показатели са къде къде по-стабилни от тези в западните държави, покосени от кризата в ипотечния сектор. Тогава защо продължаваме да гледаме нескончаеми пропадания на БФБ и кога най-накрая ще намерим по-стабилно дъно?
да помогнеме на финансовия "анализатор" от МК инвест-Тодор Русанов!
та човечеца се пита-как така БФБ продължавала да пада,след като макроикономическите показатели "БИЛИ" по добри от сащ и западна европа?
сега...как може икономист да каже,че сме по стабилна държава при рекорден дефицит за целия свят?
АНАЛизатора Русанов не знае,че няма нищо случайно-всико си има причина,повод и следствие,че в бг ще има дори и закючение......
хайде сега да видиме къде АНАЛизатора Русанов бърка:
дефицита на бг е 400%ПО ГОЛЯМ ОТ ТОЗИ НА САЩ!!!!!!!!!!!!
дълга на бг е 30% ПО ГОЛЯМ ОТ ТОЗИ НА САЩ спрямо БВП!!!!!!!!!
как така АНАЛизатор,работещ в инвестиционна компания,дори и българска,може да твърди,че бг макроикономиката е по добре от тази на сащ и западна европа?
за кво използва главата си?за нощно шкафче,че има много свободно място?
или чете станишовите медии и вярва безрезервно,без да си направи труда да сравни данните?
ако Русанов с беше направил труда да прочете форума на асен1975 от преди половин година(добро утро българия),сега щеше да знае истината и да не говори абсурди,които са непростими за всеки икономист!
обаче-кой е асен1975......орешарски има по тежката дума,защото е финансов министър и каже ли човека,че бг е дъ бест,значи е така!
характерно качество на бг икономистите съм забелязал,че е липса на собствен поглед-казва им се,че е добре-значи е добре.
дали АНАЛизатора Русанов е нагрухтял с акциики на бг компании,четящ техните тримесечни отчети и ......чудещ се защо акциите падат?
а как ли се чувства Русанов,ако по негови препоръки е набутал една камара акционери,поверили си парите на човек,който и до ден днешен не знае,че бг е в пъти по зле от сащ?
сигурно е намерил някакво оправдание.......и много валериани за заспиване...ако не дори да е минал на перкизан или валиум.
обявявам война на всички българономисти,некъдърници и хитреци,добрали се до медиите да дезинформират и набутат нищо не разбиращия българин,подлъган от пишман икономисти, да си набута и малкото пари,които има,за да излизат хитреците за негова сметка!
всеки мърляч,бълващ малоумия в бг пресата с цел набутване на бгетовци ще има контра от чикагския пица бой!
намирайте ми българономисти с подобни изказвания и обещавам,че скука няма да има!
много ме кефи този форум-уважения към създателя му!ще го безпокоя по често..
Коментар
-
Бе аре стига - "Стена на срамът"... Не е позорно да не си предвидил такива абсурдно ниски нива - позорно е да си дрислив заец, който продава качествени акции за смешни пари, щото, видиш ли, в Щатите някаква мастурбантска бамка, на име "Брат Льохман" била фалирала...
Сега заради тая злощастна бамка акумулаторите на Монбат ще спрат да дават точец, хората масово ще измират от Аналгинът на Софарма, а Албенините хотели ще се срутят, затрупвайки туристите. Смях, просто смях... "тежко е да си говедо", както пееше Светлю от Хиподил.
Причини били фундаментални... напротив НЯМА НИКАКВИ ФУНДАМЕНТАЛНИ, ЛОГИЧЕСКИ РАЗУМНИ ПРИЧИНИ за сривът на БФБ...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от репото...Ще целувате крака на техн.анализатор, който пръв ви каза за 800 още през януариЩе взема да открадна тая идея и по цените в кварталната бензиностанция ще прогнозирам пазара на петрола - нагорееее!
И тогава ще кажа: "ето видяхте ли, аз ПРЪВ го казах това ОЩЕ преди 10 години!". Така и баба ми може да прогнозира. Смех...
Коментар
-
Първоначално изпратено от репото...Ще целувате крака на техн.анализатор, който пръв ви каза за 800 още през януариЩе взема да открадна тая идея и по цените в кварталната бензиностанция ще прогнозирам пазара на петрола - нагорееее!
Коментар
-
Бе тя мойта пишка е малка, не мога си я меря с ващИ, ама... 900 ми се видише имагинерно. Па то факт, че го и подмина. Майната му, пак ша са върнемВажното е да сме душевно спокойни и да отделяме достатъчно време на наще булки.
Алооооо, Червени Боклуци , то кат сте толкоз добри анаЛизатори що сте избягали на 1900? То от тогава колко пари моехте да напрайти...Мненията ми не са препоръка за взимане на инвестиционно решение
И още нещо:
човешката глупост е
Коментар
-
Аз си позволих да поставя на вашето внимание темата - Sofix - очаквано дъно 550 пункта http://forum.investor.bg/posting.php?mode=reply&t=11299, така, че добре е да е погледнем пак, щото да не вземе да стане пак актуална. Не , че искам , ама знае ли човек.Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс
Коментар
Коментар