IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стена на срама

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът
    Бе аре стига - "Стена на срамът"... Не е позорно да не си предвидил такива абсурдно ниски нива - позорно е да си дрислив заец, който продава качествени акции за смешни пари, щото, видиш ли, в Щатите някаква мастурбантска бамка, на име "Брат Льохман" била фалирала...
    Сега заради тая злощастна бамка акумулаторите на Монбат ще спрат да дават точец, хората масово ще измират от Аналгинът на Софарма, а Албенините хотели ще се срутят, затрупвайки туристите. Смях, просто смях... "тежко е да си говедо", както пееше Светлю от Хиподил.

Причини били фундаментални... напротив НЯМА НИКАКВИ ФУНДАМЕНТАЛНИ, ЛОГИЧЕСКИ РАЗУМНИ ПРИЧИНИ за сривът на БФБ...
    Не винаги фундамента обяснява всичко. Както знаеш AIG се продава на 10% от счетоводната си стойност. А ти си специалист по всичко и все някой друг ти е виновен - зайци, политици. Вземи се погледни и виж дали нещо ти не си се объркал, пък зайците да са по-добре от теб сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      Предполагам мен имаш предвид.Но да ичакаме края на 2008г. а до тогава остават 3 1/2 месеца.
      Този път, честно, нямах предвид никой конкретно. Просто си спомням, че имаше много подобни мнения преди време и затова го написах...

P.S. А ти чакаш 190$ до края на годината, така ли?
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
        Такаааа.... до момента на стената се записахме все участници със сходни "прегрешения", а именно че сме подценили измеренията на кризата. Според мен, обаче е редно да се запише и някой от онези, които чакаха петрола на 190$, че и отгоре Хайде, има ли такива?
        Предполагам мен имаш предвид.Но да ичакаме края на 2008г. а до тогава остават 3 1/2 месеца.

Коментар

• Такаааа.... до момента на стената се записахме все участници със сходни "прегрешения", а именно че сме подценили измеренията на кризата. Според мен, обаче е редно да се запише и някой от онези, които чакаха петрола на 190$, че и отгоре Хайде, има ли такива?
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Matrosov
            Цитат от Дарик:

Алогичен срив на БФБ
            Тодор Русанов, финансов анализатор КМ Инвест, 16 септември 2008 15:04
            Алогичен срив на БФБ

. Ситуацията обаче е тотално различна от тази в САЩ и Европа, тъй като у нас преживяхме изтеглянето на чуждите инвеститори преди много време, а според редица анализатори „горещи” пари почти изцяло са извън българския фондов пазар. Да не говорим, че макроикономическите показатели са къде къде по-стабилни от тези в западните държави, покосени от кризата в ипотечния сектор. Тогава защо продължаваме да гледаме нескончаеми пропадания на БФБ и кога най-накрая ще намерим по-стабилно дъно?

да помогнеме на финансовия "анализатор" от МК инвест-Тодор Русанов!

та човечеца се пита-как така БФБ продължавала да пада,след като макроикономическите показатели "БИЛИ" по добри от сащ и западна европа?

сега...как може икономист да каже,че сме по стабилна държава при рекорден дефицит за целия свят?
            АНАЛизатора Русанов не знае,че няма нищо случайно-всико си има причина,повод и следствие,че в бг ще има дори и закючение......

хайде сега да видиме къде АНАЛизатора Русанов бърка:
            дефицита на бг е 400%ПО ГОЛЯМ ОТ ТОЗИ НА САЩ!!!!!!!!!!!!
            дълга на бг е 30% ПО ГОЛЯМ ОТ ТОЗИ НА САЩ спрямо БВП!!!!!!!!!

как така АНАЛизатор,работещ в инвестиционна компания,дори и българска,може да твърди,че бг макроикономиката е по добре от тази на сащ и западна европа?
            за кво използва главата си?за нощно шкафче,че има много свободно място?
            или чете станишовите медии и вярва безрезервно,без да си направи труда да сравни данните?

ако Русанов с беше направил труда да прочете форума на асен1975 от преди половин година(добро утро българия),сега щеше да знае истината и да не говори абсурди,които са непростими за всеки икономист!
            обаче-кой е асен1975......орешарски има по тежката дума,защото е финансов министър и каже ли човека,че бг е дъ бест,значи е така!

характерно качество на бг икономистите съм забелязал,че е липса на собствен поглед-казва им се,че е добре-значи е добре.
            дали АНАЛизатора Русанов е нагрухтял с акциики на бг компании,четящ техните тримесечни отчети и ......чудещ се защо акциите падат?

а как ли се чувства Русанов,ако по негови препоръки е набутал една камара акционери,поверили си парите на човек,който и до ден днешен не знае,че бг е в пъти по зле от сащ?
            сигурно е намерил някакво оправдание.......и много валериани за заспиване...ако не дори да е минал на перкизан или валиум.

обявявам война на всички българономисти,некъдърници и хитреци,добрали се до медиите да дезинформират и набутат нищо не разбиращия българин,подлъган от пишман икономисти, да си набута и малкото пари,които има,за да излизат хитреците за негова сметка!

всеки мърляч,бълващ малоумия в бг пресата с цел набутване на бгетовци ще има контра от чикагския пица бой!

намирайте ми българономисти с подобни изказвания и обещавам,че скука няма да има!
            много ме кефи този форум-уважения към създателя му!ще го безпокоя по често..

Коментар

• Бе аре стига - "Стена на срамът"... Не е позорно да не си предвидил такива абсурдно ниски нива - позорно е да си дрислив заец, който продава качествени акции за смешни пари, щото, видиш ли, в Щатите някаква мастурбантска бамка, на име "Брат Льохман" била фалирала...
              Сега заради тая злощастна бамка акумулаторите на Монбат ще спрат да дават точец, хората масово ще измират от Аналгинът на Софарма, а Албенините хотели ще се срутят, затрупвайки туристите. Смях, просто смях... "тежко е да си говедо", както пееше Светлю от Хиподил.

Причини били фундаментални... напротив НЯМА НИКАКВИ ФУНДАМЕНТАЛНИ, ЛОГИЧЕСКИ РАЗУМНИ ПРИЧИНИ за сривът на БФБ...
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Vupreki che temata e v unison s prognozite mi za katastofa dadeni predi pochti godina, hich ne sum radosten. Ako pochnat verijni faliti na banki, vlizame v depresia i ste si ebe maikata.
                Vupreki vsichko smqtam, che situaciata ste se ovladee, no EM ste sa bita karta 1-2 godini.

Коментар

• vseki tarpi zagubi,takava e igrata, az vlqzoh s 100% kogato SOFIX be6e 1000 a toi sled dni tragna da si tarsi dano.Za sajalenie oba4e fondovite pazari kato zqlo zagubiha atraktivnosta si i godini kato 2006,2007 6te sa moje bi 2010,2011.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
                    KATO 6TE SI IGRAEM NA GURUTA I PROGNOZI- AZ PROGNOZIRAM 4E DO KRAJA 2012 SOFIX 6TE MINE 2000- HA-H-HA
                    Взе ми думите от устата Нищо, като му дойде времето, ще си поделим славата

Коментар

• Първоначално изпратено от Director
                      Първоначално изпратено от репото
                      ...Ще целувате крака на техн.анализатор, който пръв ви каза за 800 още през януари
                      Да ми целува гъза тоя анализатор, дето и след 8 месеца и още не му се е сбъднала прогнозата. По графиката на Софикс да прогнозираш развитието на глобалната криза е доста ... иновативно Ще взема да открадна тая идея и по цените в кварталната бензиностанция ще прогнозирам пазара на петрола - нагорееее!
                      Ха ха ха! Аз пък пръв ще кажа, че Софикс ще стигне 2000! Все някога ще ги стигне, пък било то и след 10 години И тогава ще кажа: "ето видяхте ли, аз ПРЪВ го казах това ОЩЕ преди 10 години!". Така и баба ми може да прогнозира. Смех...

Коментар

• KATO 6TE SI IGRAEM NA GURUTA I PROGNOZI- AZ PROGNOZIRAM 4E DO KRAJA 2012 SOFIX 6TE MINE 2000- HA-H-HA

Коментар

• Първоначално изпратено от репото
                          ...Ще целувате крака на техн.анализатор, който пръв ви каза за 800 още през януари
                          Да ми целува гъза тоя анализатор, дето и след 8 месеца и още не му се е сбъднала прогнозата. По графиката на Софикс да прогнозираш развитието на глобалната криза е доста ... иновативно Ще взема да открадна тая идея и по цените в кварталната бензиностанция ще прогнозирам пазара на петрола - нагорееее!

Коментар

• Бе тя мойта пишка е малка, не мога си я меря с ващИ, ама... 900 ми се видише имагинерно. Па то факт, че го и подмина. Майната му, пак ша са върнем Важното е да сме душевно спокойни и да отделяме достатъчно време на наще булки.

Алооооо, Червени Боклуци , то кат сте толкоз добри анаЛизатори що сте избягали на 1900? То от тогава колко пари моехте да напрайти...
                            Мненията ми не са препоръка за взимане на инвестиционно решение

И още нещо:
                            човешката глупост е

Коментар

• Аз си позволих да поставя на вашето внимание темата - Sofix - очаквано дъно 550 пункта http://forum.investor.bg/posting.php?mode=reply&t=11299, така, че добре е да е погледнем пак, щото да не вземе да стане пак актуална. Не , че искам , ама знае ли човек.
                              Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс

Коментар

• Първоначално изпратено от mohamed
                                Много народ изгърмя!
                                Аз ще гръмна тъщата! Имала застраховка в AIG!
                                Трябва да е тази вечер,и веднага да предявиш иск,че утре май AIG вече ще са изгърмели след днешния пореден срив от над 65% в стойноста на акциите им.

Коментар

Working...
                                X