If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз по-скоро се надявам проблемът да не е технически, а всъщност това де е скрито разследване. Винаги съм малко конспиративно настроен. Ако има връзка между излезлитете новини за "бомбата" и "тотото" рано сутринта през 5мин. - по-добре да видим дали някоя "дебела свиня" да бъде вкарана в съда и отстранена от схемата, защото ние сме ощетените.
Аз затварям, не ми се занимава с глупости. Няма да чакам, ако сесията отвори, желая успех на всички. Аз ще прегледам по-късно какво се е случило, ако въобще е имало развитие и кой какво е коментирал през деня. Насочвам се към нещо по-перспектино като занимание за деня.
Сигурен съм, че ще направя най-перспективното нещо днес на обяд: Ще отида да си взема новородения син от родилното. Барабар с майката.
Честито, пич!
Живи и здрави!
Честито и от мен!!!!!!!!
Да ти е жив и здрав!
И да ти носи много радост!
Много се радвам - да ти е живо и здраво детето и заедно с жена ти да го отгледате с любов и всеотдайност. Ти си предприел една много по-рисково стъпка в тази държава дете да имаш!!! Поздравления.
Тази вечер ще се сетя за теб като седна на масата и за здравето на цялото ти семейство ще пия.
Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Аз си спомням 2 пъти когато се пресече много силен up тренд - явно това със спиране (насичане ) върши работа.За мене това си е саботаж и трябва да има разследване (от външен орган ) , което да докаже че не е.Въобще не вярвам на ръководството , както и на възможноста да упражни някакъв самоконтрол.По някое време ще тръгне сесията и всичко ще се забрави .Това ни е проблема на нас , не се търси отговорност за минали събития,всеки казва карай да върви , но то върви до следващото събитие и пак така.
A какво да кажем за 6-те почивни дни около 1 Май с които приключи ъптренда. Ако ги нямаше може би сега щяхме да сме около Софикс 450.
Ние тук с месеци събираме лев по лев за да заформим някое мижаво пакетче, с мазохистична надежда в необозримото бъдеще да бъдем възнаградени за безумния си риск, а и да подкрепим все пак българската икономика. В същото време тия лешпери се гаврят с нас, клатят си краката и се дуят като пуяци и за това взимат по около 5 бона, които харчат за глупости, а не да инвестират примерно в кочината си. Да не са луди. Нямам думи.
Впрочем, Гетов, да ти е живо и здраво детенцето! Дано като порасне поне то има късмета да живее в по-нормална държава.
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Аз по-скоро се надявам проблемът да не е технически, а всъщност това де е скрито разследване. Винаги съм малко конспиративно настроен. Ако има връзка между излезлитете новини за "бомбата" и "тотото" рано сутринта през 5мин. - по-добре да видим дали някоя "дебела свиня" да бъде вкарана в съда и отстранена от схемата, защото ние сме ощетените.
Аз затварям, не ми се занимава с глупости. Няма да чакам, ако сесията отвори, желая успех на всички. Аз ще прегледам по-късно какво се е случило, ако въобще е имало развитие и кой какво е коментирал през деня. Насочвам се към нещо по-перспектино като занимание за деня.
Сигурен съм, че ще направя най-перспективното нещо днес на обяд: Ще отида да си взема новородения син от родилното. Барабар с майката.
В официално съобщение от БФБ по повод блокираната търговия се посочва, че техническият проблем е комуникационен и се изразява в липсата на свързаност с доставчиците на комуникационната услуга /интернет/.
Няма данни за проблем, причинен от страна на германския борсов оператор Дойче бьорзе, осигуряващ платформата за търговия XETRA.
Междувременно посредници изпратиха до клиентите си уведомителни писма за повредата.
От ИП БенчМарк Финанс АД предупредиха ползвателите на COBOS, че в следствие на блокажа в системата, може да се получат разминавания в количествата на ценните книжа и наличните парични средства в COBOS платформата на клиентите.
Поради спецификата на проблема и техническите възможности на платформата, салдата могат да бъдат изравнени едва след 16:00 часа на 04.08.2009г.
От посредника умоляват при забелязано несъответствие с реалните наличности в портфейла, да се търси връзка с брокер.
10:25 часа
Очаква се техническият проблем, поради който е блокирана работата на БФБ, да бъде отстранен до минути. Това каза за DarikFinance.bg изпълнителният директор на оператора Бистра Илкова.
Тя уточни, че тази сутрин и трите провайдъра на свързаност с платформата са отказали да работят, поради което е недостъпен сайтът на БФБ в интернет. Предстои да се уточняват причините за повредата.
Както се казва, без коментар....
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Съгласен съм да се търси отговорност, но това всичко според мен се дължи на непрофесионализма на хората наети да поддържат сайта и платформата на БФБ. Но за саботаж е немислимо да се говори - няма икономическа логика, още повече че липсата на оборот не носи комисионни нито за БФБ, нито за депозитар, да не говорим за посредниците.
Вината е на "отговорните професионалисти", които организират всичко. Трябват промени, а защо не и алтернативи в България.
Be sure the sun is coming soon or late!
So invest, don't spend...
Аз си спомням 2 пъти когато се пресече много силен up тренд - явно това със спиране (насичане ) върши работа.За мене това си е саботаж и трябва да има разследване (от външен орган ) , което да докаже че не е.Въобще не вярвам на ръководството , както и на възможноста да упражни някакъв самоконтрол.По някое време ще тръгне сесията и всичко ще се забрави .Това ни е проблема на нас , не се търси отговорност за минали събития,всеки казва карай да върви , но то върви до следващото събитие и пак така.
Коментар