IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

COBOS

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• при мен е ок

Коментар

• Кобосът зарежда ли ви от дясно-10-те ордера купува-продава на отделните дружества ? Май нещо отново се е сгафило...

Коментар

• БЛАГОДАРЯ !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vatla
          Може ли да ми кажете има ли история в COBOS-a на поръчките и сделките ?
          В Купува - Продава, но до ден - два изчезват. За повече брокера трябва да ти прати извлечение.

Коментар

• Може ли да ми кажете има ли история в COBOS-a на поръчките и сделките ?

Коментар

• БФБ-София АД уведомява всички борсови членове, че възникналият комуникацонен проблем с доставчиците на свързаност е отстранен. Във връзка с това, търговската сесия се възобновява от 11:40 ч., с pre-trading фаза с продължителност 10 мин., последвана от откриващ аукцион също с продължителност от 10 мин. и непрекъсната търговия, считано от 12:00 ч.. Търговската сесия се удължава с един час, като началният момент на закриващия аукцион се променя на 14:45

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti
                ХАЛТ
                Хенде хохт!!!

Коментар

• добре проблем....ама да излязат с някаква официална информация защо до кога и т.н., а не да се чудим какво става, ей на това ме е яд!

Коментар

• Май в 11,50 щяла да стартира сесията

Коментар

• ХАЛТ

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                        Благодаря на всички и на всички вас подобно щастие! Минете през виртулето докато има пиячка И не се корете за Кобоксите - нищо не сте изтървали, понеже сесия няма. И утре е ден, и утре ще сме на плюс. Айде, лек следобед от мен.
                        Гетоф,явно вече си взел отрочето,сега се хващай на работа! :-) Честито и от мен,да ти е живо и здраво!!!

Коментар

• за днес вече ясно, въпросът е - утре дали ще е решен техническият проблем То пък много важно, че нямало сесия днеска, то от няколко месеца няма )) Виновни естествено няма Еле пък некой от ръководството на бфб . Хубав ден на всички и на гетофф най-вече

Коментар

• има борса...

Коментар

• Не псувайте нещастниците в БФБ, те отдавна са доказали че толкова си могат.
                              Псувайте продажната муцуна Орешарски, дето ги остави да си разиграват коня и да ни правят за смях пред целия свят толкова време. При него вече обяснение като некадърност се допълва и от Корупция, шуробадженащина и т.н.
                              Надеждата е в новия Министър - Дянков!

Коментар

• Благодаря на всички и на всички вас подобно щастие! Минете през виртулето докато има пиячка И не се корете за Кобоксите - нищо не сте изтървали, понеже сесия няма. И утре е ден, и утре ще сме на плюс. Айде, лек следобед от мен.

Коментар

Working...
                                X