Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Асоциация на дребните инвеститори
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение
Няма как да.Някви пръдлъовци сигурно,18-25 годишни пичлигари търсят повод да пият по няколко питиета и се мислят за Сорос
Нивото сигурно е потресаващо ниско.
Таман като за теб е.
С твоите грешни прогнози в опит да манипулираш на дребно ,тези които разчитат на форума за изграждане на мнения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнениеТова не мога да го повярвам, освен ако клуба по киокушинкай не участва по задължение..
Нивото сигурно е потресаващо ниско.Last edited by Мечкан_Бикоядов; 08.05.2024, 09:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеАми ние във Варна се събираме вече от 2г. Всеки последен четвъртък от месеца. Верно нямаме претенции все още за юрдическо образувание, за чл. внос и пр. Но на последните срещи идват по 40-50човека. Мисля, че няма да е трудно нещо такова за цялата страна, но наистина трябват няколко подходящи човека да се хванат да го организират
пп Успех !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнениеХубава работа ама българска !!
И коя беше тая "sunny" да се разпорежда кое може и кое не може??
Адвокатчето добре ,че се усети.После пак щяха да му бият шута,но след като им свърши черната работа.
Попрекалих... извинявам се!!!
И изчезвам. Успех на всички, и весели празници!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнениеОрганизацията първоначално трябва да се задвижи от подходящите хора -
4-5 човека, с по-големи портфейли (дългосрочни финансови интереси) или експертиза, които си имат уважението.
Не може адвокати или счетоводители да дават тон!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ewgeny Разгледай мнение
Това сериозно ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеАми ние във Варна се събираме вече от 2г. Всеки последен четвъртък от месеца. Верно нямаме претенции все още за юрдическо образувание, за чл. внос и пр. Но на последните срещи идват по 40-50човека. Мисля, че няма да е трудно нещо такова за цялата страна, но наистина трябват няколко подходящи човека да се хванат да го организират
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениена последните срещи идват по 40-50човека.
- 1 like
Коментар
-
Ами ние във Варна се събираме вече от 2г. Всеки последен четвъртък от месеца. Верно нямаме претенции все още за юрдическо образувание, за чл. внос и пр. Но на последните срещи идват по 40-50човека. Мисля, че няма да е трудно нещо такова за цялата страна, но наистина трябват няколко подходящи човека да се хванат да го организират
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИма и такива, които вече не пишат и вече "не са тук", но мисля, че също биха се включили.Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе мисля, че Батя и Инта, например, биха стояли настрани от такъв проект.
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеаз предлагам Асоциация на непрофесионалните инвеститори
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
про боно ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lawyer_21 Разгледай мнение
Щом не може, оправяйте се! Щях да го регистрирам за моя сметка и поема част от организационните неща, успех!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lawyer_21 Разгледай мнение
Щом не може, оправяйте се! Щях да го регистрирам за моя сметка и поема част от организационните неща, успех!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар