IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NASDAQ & Dow Jones - прогнози и коментари

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NASDAQ

Май ще те послушам, каквото загубих оня ден не може да се върне. Каквото спечелих вчера от нея добре дошло. Все пак мислех че е едно изключение сред Dotcom-ите.

Коментар

• NASDAQ

Зарежи я тази компания. Така да се каже, тя е doomed!

Коментар

• NASDAQ

Аз напазарувах отново на нива 17 до 16.5. Сега имам много повече YHOO от вчера. Така де клин клин избива, ама ако остане последния.....

Коментар

• NASDAQ

Наивник, тия прекалиха с YHOO. Ако го продадат до 16, и на мен ми става интересен. Уцелих корекцията /което рядко ми се случва / и сега свободни кинти колко щеш. Ама пък кааак мразя да играя срещу пазараааа...

Коментар

• NASDAQ

Ябълките на премаркет минават днес с много интересни котировки... 18-21

Коментар

• NASDAQ

не играя истински, но ако играех щях да започна да продавам Ябълки, но не на Premarket. успех на всички!

Коментар

• NASDAQ

ДА 18.25, ще чакам и ще си го пазарувам пак през деня.

Коментар

• NASDAQ

Продаде ли YHOO?

Коментар

• NASDAQ

Като цяло има някакъв оптимизъм, само че на мен ми се струва, че прекалено се качиха нещата тая седмица и чакам корекция. Снощи си дръпнах профита и се на-PUT-их в позиции, дето ми се струва, че прекалиха с качването. За YHOO ако питаш, нищо не мога да кажа, не го следя, пък и не ги долюбвам дот-комите.

Коментар

• NASDAQ

Не беше чак толкова лошо със YHOO. Аз очаквах да се простя с минимум половината от парите си и сега 10% минус ми се струва едва ли не като печалба от тото. Закрих си половината позиция вчера след премахването на Halt-a. Какво ще ме посъветвате да чакам ли акулите днес при отварянето на NASDAQ или да продавам на Premarket???

Коментар

• NASDAQ

За BROADCOM - ако си търпелив, едни спецове обещават излизане на 75 до Май. Ако си отдавна там - съболезнования. Аз лично смятам на 42 да влизам, пък каквото стане.

Коментар

• NASDAQ

За информация на тези които са посачване на NASDAQ.

- Кои са повече от Китайците?
                          Отговор: МЕРАКЛИИТЕ.

Коментар

• NASDAQ

Аз съм оптимист за NASDAQ-4o. Очаквам да варви до над 2300. Стига с негативизма засега. По после пак...

Коментар

• NASDAQ

е, поне не си холтнал на broadcom.....

Коментар

• NASDAQ

Това не е истина момчета. Аз сънувам най-гадния си кошмар. YHOO - Halted и аз съм в него 1 мин преди Halt-а. Приемам съболезнования и обнадеждаващи писания. Чудя се как още имам чуство за хумор.

Коментар

Working...
                                X