If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дааа, и двата отбора са с титулярите на терена. Мега-мечките на БФБ Форекс и Равновесов също ни удостоиха с присъствието си. Батя, Софикс и дддд надъхват тълпата. Май първото полувреме на мача ще е в най-горещата си фаза.
нема лошо ,може пък да успеем да продадем някоя акция...... на добра цена..
затова ги оставям да лаят на спокойствие....
Дааа, и двата отбора са с титулярите на терена. Мега-мечките на БФБ Форекс и Равновесов също ни удостоиха с присъствието си. Батя, Софикс и дддд надъхват тълпата. Май първото полувреме на мача ще е в най-горещата си фаза.
Защо броиш представянето на престарели бивши звезди за меродавно? Тези са за пейката, и без тях имаме прилична единайсеторка, както и някои перспективни млади таланти!
Имаш впредвид петрол и Гагарин ..само те се качват....
ЦКБ под левче, Софарма на 3 лв., а Еврохолд към 70 ст... Софикс Мисля, че напористите и далновидни мецани са на път да забият втори гол от контра на самоуверените бици...
Защо броиш представянето на престарели бивши звезди за меродавно? Тези са за пейката, и без тях имаме прилична единайсеторка, както и някои перспективни млади таланти!
ЦКБ под левче, Софарма на 3 лв., а Еврохолд към 80 ст...Мисля, че напористите и далновидни мецани са на път да забият втори гол от контра на самоуверените бици...
не се претеснявай ,се м.мейкърите ще почнат да купуват по някоя бройка ,за да качат борсата....
п.п. още не го бях написал и първия се появи.... в хим...
ЦКБ под левче, Софарма на 3 лв., а Еврохолд към 80 ст...Мисля, че напористите и далновидни мецани са на път да забият втори гол от контра на самоуверените бици...
Гетофф, къде е това райско място- къде беше..Сега как виждаш пазара- има ли надежда
На Малдивите бях, на един малък остров, където освен лежане, гмуркане и коктейли друго не ни интересуваше. Брат, струва си да опиташ 2 седмици да не говориш по телефона. Пътувам всяка година някъде, но този път, след 20 години успях да си го наложа и да го направя. Освен половин час на ден интернет нямах никаква друга връзка със света. Много се заредих, толкова, че дори си мисля, че пазарът през март може да донесе някой лев на инвеститорите. Като цяло обаче поддържам тезата си, че пазарът ни е мръсен и има да се изчиства много преди да започне здрав и продължителен ръст. Успех!
Коментар