IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ - обзор на дневната търговия

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Софикс vs. Петрол

щото драги ми Хобитчо ако те интереусва ликвидността дай да чопнем и КИ, а? Те лепват идеално за софиксчо по твоя аршин

Коментар

• Софикс vs. Петрол

Ако си отговориш на въпроса за къв ти е тоя Софикс ще разбереш какво ти думам - той не измерва само ликвидността щото брокерчето на Евробанк прай каквото си иска... (по поръчка де) Щото ръста на Петрол не е генериран от пазара а от собственика. И е нормално ако е така тва дружество да си го затворят

Коментар

• Софикс vs. Петрол

Плееен, при фрий-флоута който си зафанал за агрумент не глей само колко процента от капитала е, дагее.
        Скивай средно къв оборот в кинти се връткат и колко акции висят 10% плюс и минус пазарната цена. В тоя диапазон акции за по 100 х. лв. при ДЗИ ще видиш, ама друг път.
        Не бъркай фриифлоут и ликвидност дагее... Няма лошо и ДЗИ да влее у СОФИКС-а, ама па да вадиш най-ликвидната позиция, аре сеа да не гее

Коментар

• ДОверие

kato stana duma za Doverie, tiq imat li web site, da se vidi kakvo imat, kakvi sa planovete i t.n.?

Коментар

• Софикс vs. Петрол

Имам едно много сериозно предложение - това дружество Петрол да бъде извадено при изчисляването на Софикса. Отдавна това не е позиция която зависи от реалното търсене и предлагане, а освен това фрее-флоута е неприятно малък. Много по-разумно е да влезе ДЗИ на негово място или дори ГАЗ след приватизацията

Коментар

• ДОверие

достатъчно ми е само да прочета какво пише във форумите тук и се светкам кое е инфо за паникьори и кое е сериозна информация. И освен това като купувам не гледам просто добра кмпания, а търся дали няма по-добра. А по-добри от Доверие на този етап и на тази цена има доста

Коментар

• ДОверие

защо бе, Плевен, ти как инвестираш на БГ борсата
                данеби да пеечелиш само от фундаментален анализ?
                Не ми обяснявай че не следиш какво става по вестниците. Ако не, би ли ми обяснил откъде си взимаш инфформацията заДоверие например.
                Или мислиш че само ОПР и Баланс сса достатъчни ?

Коментар

• ДОверие

абе чудя се какви са тия инвеститори на нашта борса които купуват след като прочетат във вестника... скапана работа! Айде, тия дни ще четете повече за ГАЗ и тогава ще купувате

Коментар

• ДОверие

малко поизбързваш , може и да стане , но не толкова скоро.

Коментар

• ДОверие

След три години, по Коледа, ала бала. Кой ще даде 5 че дори и 3 лева за тях сега след като още не се знае тая инвестиция ще носи ли приходи и какви. Че по-добре да си купя компесаторки и само след месец ще видя 30% като пуснат БТК. Айде, разливайте се и чакайте, ама като гледам май вие сте всичките продавачи на Доверие щото едва ли чакате дивиденти в близките 3 години ( щото нали все инвестират хихихи). А капиталовата ви печалба - я има я не...

Коментар

• ДОверие

Говорете си каквото искате.Истината е само една и сега ще я напиша, за да я вденете: Доверие е суперподценено дружество и сега всеки ден просто стоя и си чакам да видя минимум 5 лв. в най-скоро време. Обзалагам се с когото искате, че само до края на октомври ще станат акциите 4-5 лв.
                        а после... За коледа...

Коментар

• ДОверие

От печалбата на БТХ, драги акционер4о, ще видиш нещо точно никога. Освен ако не се преквалифицираш, и вместо търрговийка с акции не се захванеш с тютюнопроизводство )

Коментар

• ДОверие

Много ивнестират хората, виж биляна трико - Петрич докараха сума ти инвеститори, моосю бриколаж,, в ОМК влезнаха глобал файненс. Аз ОМК след три години я виждам на борсата. А и новия цех в Медика си е супер. Да не говорим че са взели над 600 хил. лв. дивидент от медика, само това е 10 ст. на акция и то без да продават нищо

Коментар

• DZI vs GAZ

ГАЗ-а вече е на 16 докато вие си дрънкате за Доверие

Коментар

• ДОверие

ама виж им баланса, целия, и ОПР, не само собствения капитал. Тея хора просто нямат печалба, кво ми го срвняваш с БТХ

Коментар

Working...
                                X