Новия шеф на енергийната комисия тръгна много зле..... Много иска да го възприемат като мъж.... Хем казва, че Еврохолд е публична и не би трябвало да има проблеми, хем веднага проверка ...... Те в момента и да искат не могат да кажат повече от това, което казват.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Явно ще се издаде индулгенция. Имам чувството, че ще я "проверяват" както са проверявали Цветанов,Хр.Бисеров, или както сега проверява сега "Ало Банов съм". Свършиха се баламите.
https://www.capital.bg/biznes/energe...XKFuocTZ8vBp7w
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеВалентин Николов от ГЕРБ поиска ДАНС да провери "Еврохолд" заради сделката с CEZ
Зам.-председателят на енергийната комисия в парламента се опасява да не се появят офшорки във финансирането
Публичната компания "Еврохолд България", която получи ексклузивност на офертата си за придобиването на активите на CEZ в България, трябва да бъде проверена от службите. Това заяви зам.-председателят на енергийната комисия в парламента Валентин Николов, който се очаква да заеме мястото на Делян Добрев начело на комисията. "Призовавам ДАНС и другите компетентни органи да направят пълна проверка на произхода на средствата, които "Еврохолд" ще ползва за придобиването на бизнеса на CEZ, ако се стигне до договор с чехите", каза той и обясни, че ще подготви и официално писмо към службите ...
Коментар
-
Валентин Николов от ГЕРБ поиска ДАНС да провери "Еврохолд" заради сделката с CEZ
Зам.-председателят на енергийната комисия в парламента се опасява да не се появят офшорки във финансирането
Публичната компания "Еврохолд България", която получи ексклузивност на офертата си за придобиването на активите на CEZ в България, трябва да бъде проверена от службите. Това заяви зам.-председателят на енергийната комисия в парламента Валентин Николов, който се очаква да заеме мястото на Делян Добрев начело на комисията. "Призовавам ДАНС и другите компетентни органи да направят пълна проверка на произхода на средствата, които "Еврохолд" ще ползва за придобиването на бизнеса на CEZ, ако се стигне до договор с чехите", каза той и обясни, че ще подготви и официално писмо към службите ...
- 1 like
Коментар
-
Според хартиеното издание на капитал:
Еврохолд са получили ексклузивност, но офертата на Индия пауър не е отхвърлена, а стои като резервна. Пишат и че не са ясни срокове и параметри, но обичайното време за подобен ексклузивитет било 3 месеца
Да видим какво ще се случи, т.е. кога ще се случи, какво ще се случи, е ясноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
много добре знам какво съм го попитал трейдъра и много добре съм разбрал какво ми е отговорил......... не мисля, че е необходимо да ми обясняваш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениетрейдъре, те активите добре са ги надули ......... сега се търси балама който да ги плати на посочените цени
пречат резултатите които се декларират ........... печалбата за миналата година е 2 лв. на акция при цена от 230 лв. на същата
=============
още като се заговори, че чехите продават и се махат писах, че държавата (ББ) няма да допусне да има сделка докато няма яснота по делото което чехите водят срещу България (за действията на ББ СРЕЩУ ЕРП-тата при ББ-втори мандат) ....... и все още мисля, че сделка няма да има докато ББ е на власт ....... но това си е мое мнение и заради това ми мнение не гледам на сериозно на тази акция и затова нито я оценявам, нито я търгувам
не е и препоръка за каквото и да е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
petyob- Щом си почнал кажи кво купи и на какви цени затвори .
Помниш ли кво писа за OHL ? а каква бе цената ?
Кажи и за 2 години колко си на минус ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Грую, като си прав - прав си, признавам - ИТ съм и ми е интересно как разбра, не си спомням да съм казвал. Но дали не разбирам и от нещо друго не знам - само дето от края на декември когата всички предричаха апокалипсис, Полки, гуруто на инвестор,предричаше Дау на 18х., аз казах, че няма логика да падат повече светочните борси и заложих немалка сума. Сега съм на 30% печалба за 3 месеца. От 2-3 години от както инвестирам съм на близо 40% печалба. Мисля, че не е лошо при положение, че имам голяма експозиция на БФБ, която от близо 2 години е само надолу.
Помниш ли кво писа за OHL ? а каква бе цената ?
Кажи и за 2 години колко си на минус ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОт целия спам снощи се разбира, че даже и полки, громителят на всичко и всички, не може да приведе аргументи като как цената тук ще е под 300 кинта за акцияЕдинствен сал петьоб рече, че и 200 кинта му е много, ама той е ИТ и от цифри различни от 0 и 1 не разбира. Та тъй, няма да правя излишен спам и аз, ще си говорим пак след време, когато и цените ще са други.
Last edited by petyob; 18.04.2019, 22:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Полки, това на колко чехите си оценяват активите няма абсолютно никакво значение в случая! Трейдъра говори за %, които се падат на разпределението спрямо всички активи в Бг, а не за абсолютна стойност. В такъв случай прилагаш % от тяхното вътрешно инфо на разпределението, махаш някакъв друг %, с който ще ни прекарат миноритарите и накрая полученият % го умножаваш по офертата на КУПУВАЧА - 300-320 млн Евра.
много добре знам какво съм го попитал трейдъра и много добре съм разбрал какво ми е отговорил......... не мисля, че е необходимо да ми обясняваш
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениетрейдъре, те активите добре са ги надули ......... сега се търси балама който да ги плати на посочените цени
.
Last edited by 15%; 18.04.2019, 17:34.Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
трейдъре, те активите добре са ги надули ......... сега се търси балама който да ги плати на посочените цени
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Какво ви е пречило до сега да се достигне справедлива цена, примерно 350 лв, след като знаете какви активи има?
=============
още като се заговори, че чехите продават и се махат писах, че държавата (ББ) няма да допусне да има сделка докато няма яснота по делото което чехите водят срещу България (за действията на ББ СРЕЩУ ЕРП-тата при ББ-втори мандат) ....... и все още мисля, че сделка няма да има докато ББ е на власт ....... но това си е мое мнение и заради това ми мнение не гледам на сериозно на тази акция и затова нито я оценявам, нито я търгувам
не е и препоръка за каквото и да е...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОт целия спам снощи се разбира, че даже и полки, громителят на всичко и всички, не може да приведе аргументи като как цената тук ще е под 300 кинта за акцияТа тъй, няма да правя излишен спам и аз, ще си говорим пак след време, когато и цените ще са други.
винаги се стремя да пиша само по темата и винаги изтъквам моите аргументи ......... кога да правилни и кога са грешни само времето отсъжда...
къде си видял да напиша, че цената трябва да е под 300 лв.!!! ........... ако искаш посочи...
трябва да ти кажа, че във всички теми различни от "политика, спорт, кръчма и др. подобни" ти произвеждаш само спам, но за сметка на това обвиняваш другите за спама
ето, и в тази тема откакто се появи тук не съм видял нито едно твое мнение което да даде нещо на форума ........ само лакърдии, празни приказки и пожелания за дежурните ти +50% върху цената
приключвам с теб, че и без това ти отделих доста време
fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
Коментар