Първоначално изпратено от balarev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеТази оценка ако е вярна - аз вече я приемам
** Hospodarske Noviny says CEZ got one bid of 50 million euros for Varna power plant, wants at least 300 million euros for distribution firm.
Ако искат 300млн евро за 66% от дистрибуцията, това вече е друго нещо - 465лева на акция, все пак на тази цена идва EV/EBITDA 9.40
Като не дават, да няма сделка и готово. Ще търсят повече след година
http://timesofindia.indiatimes.com/b...w/60525663.cms
Коментар
-
Тази оценка ако е вярна - аз вече я приемам
** Hospodarske Noviny says CEZ got one bid of 50 million euros for Varna power plant, wants at least 300 million euros for distribution firm.
Ако искат 300млн евро за 66% от дистрибуцията, това вече е друго нещо - 465лева на акция, все пак на тази цена идва EV/EBITDA 9.40
Като не дават, да няма сделка и готово. Ще търсят повече след година
http://timesofindia.indiatimes.com/b...w/60525663.cms
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение......Влезнали и ми изрезали страхотен орех в нивата ми!!!Или ще си платят жестоко или ще преместват стълба,явно!!!.....Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение110млн трейлинг ЕБИТДА ... колко такива дружества има на БФБ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнениеСтава ми любопитно защо от Инвестора не обновяват новините си за ЧЕЗ. От известно време насам се появиха не малко новини и факти свързани с компанията, но някакси те не се отразяват от екипа им. Вярно, че не е блу чип компания, но определено има значителен интерес от страна на инвеститорите и спекулантите. Някой с мнение по въпроса?
Коментар
-
Става ми любопитно защо от Инвестора не обновяват новините си за ЧЕЗ. От известно време насам се появиха не малко новини и факти свързани с компанията, но някакси те не се отразяват от екипа им. Вярно, че не е блу чип компания, но определено има значителен интерес от страна на инвеститорите и спекулантите. Някой с мнение по въпроса?
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеПри мен дивидента дойде. Успех на всички, които оцениха тази позиция!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар