Първоначално изпратено от retro_69
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета13:26
Уважаеми акционери,
Началната дата на изплащане на дивидента, за който се взе решение на общото събрание на акционерите на „ЧЕЗ Разпределение България” АД от 21.06.2017 г., се изменя на 31.07.2017 г. Всички останали параметри на условията и реда за изплащането на дивидента остават без промяна.
С уважение,
Радослав Димитров
Директор „Връзки с инвеститорите”
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеНякой получили дивидента ?
Коментар
-
-
-
Първоначално изпратено от vefce Разгледай мнениеЗакупени акции днес, имат ли право на дивидент за 2016?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Здрасти, не съм сигурен как да те разбирам. Имаш предвид че реинвестирането и покачването при Атера мислиш че е от хора дето нямат 2888лв в дадената позиция ли? Според мен от по-големи инвеститори е интересаЕрго, да се реинвестира (близо) 100% от дивидентна в АТЕРА е около 100 пъти по-лесно (и вероятно), отколкото в ТриЦЗ. Just sayin, не е препоръка
Last edited by unsworth; 04.07.2017, 11:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Допълнителната акция от реинвестиция на дивидент в Атера идва при позиция в размер от 29,51 лв. (1 на 14 акции)*
Допълнителната акция от реинвестиция на дивидент в ЧЕЗ Разпределение идва при позиция в размер от 2888,60 лв. (1 акция на всеки 11)*
Тая разлика от близо 100 пъти аз не бих я пренебрегвал, когато екстраполирам очаквания за реинвестиция точно в 3CZ.
* Груби сметки по цени към тази сутрин.
Коментар
Коментар