IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топ 10 български компании за 2025 на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Но част от профитата знаят, че ще е успешно ИПО-то и ще е в топ10?!?!? За мен Телелинк ще е по-успешно например..... И пак не са питали най-големите асет мениджъри - банките.
    Твърде малко хора са питани, не е достатъчно представителна, подкрепям, че е трябвало да се обърнат и към банките.

Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    В класацията виждам 2 иронии:

1. Доколкото разбирам от статията, медианната стойност на всички анкетирани е, че Софикс ще се повиши с 18%, а са поставили на първо място АДСИЦ?!?! Това просто е безкрайно трудно да се случи дори и математически.
    2. Лидерът според класацията БРЕФ ми е третата по тежест акция в портфейла, но не съм я споменал в моите фаворити за 2020. Бих я написал само ако очаквам спад и не би било на първо място.
    Като ги знам колко познават, човек да се стресира, ако си види някоя от акциите на първо място. Невъзможно е от изброените акции "ФНИБ" да е с най - голям ръст. Тук очаквания са за успешно и изгодно намиране на финансиране за останалата част на сградата, още някой договор с наемател в Тех-парка, стабилен доход от работещите активи и евентуално някой бонус лев от продажба на апартамент или позабравен имот. Ако прогнозата бе за -18% на борсата, "ФНИБ" можеше да бъде оценена като номер 1, като доста дефанзивна и сигурна в сравнение с горепосочените.

Повечето интересни компании са споменати, има и липси, подредбата не споделям напълно, конкретно също високата позиция на банките и "Спиди". Няма смисъл да пишат компании, споменати само от 1, тези с по - малко от 3 посочвания е трябвало да отпаднат и така нормално остава топ 10.
    Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• В класацията виждам 2 иронии:

1. Доколкото разбирам от статията, медианната стойност на всички анкетирани е, че Софикс ще се повиши с 18%, а са поставили на първо място АДСИЦ?!?! Това просто е безкрайно трудно да се случи дори и математически.
      2. Лидерът според класацията БРЕФ ми е третата по тежест акция в портфейла, но не съм я споменал в моите фаворити за 2020. Бих я написал само ако очаквам спад и не би било на първо място.

П.П. С нетърпение очаквам Big Bear да пусне и нашата класация. Дано има поне повече логика в нея, ако не друго.
      Last edited by 15%; 09.01.2020, 20:30.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

още не
        Но част от профитата знаят, че ще е успешно ИПО-то и ще е в топ10?!?!? За мен Телелинк ще е по-успешно например..... И пак не са питали най-големите асет мениджъри - банките.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
          Коя е компанията Биосийк?Има ли я на БФБ?
          още не

Коментар

• Коя е компанията Биосийк?Има ли я на БФБ?

Коментар

• Повечето съм ги уцелил, но в друг ред
              Life won't wait for you.

Коментар

• След две години слабо представяне на българската борса, анализаторите предвиждат ръст заради подценеността на акциите

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Погледни за съобщението в папка "Изходящи". На мен често ми изписва някаква грешка и че не е изпратено, а всъщност е.
                  Благодаря за опита за помощ k.o., но не е това....

Естествено проверявах в "Изпратени" - реално и оттам разбрах, че не са.... Всъщност (поне при мен) не ми изписва някаква грешка при изпращането, нямам и съобщение за "Потвърждение за изпратено съобщение", като не знам дали пък не трябва да виждам такова....

Както и да е - не исках да спамя в хубавата тема, но просто наистина е дразенещо да не можеш да пратиш елементарно съобщение ?!? А вчера специално бързах много сутринта и ме изнерви съвсем да се логвам/разлогвам, затварям и отварям браузъри в опит да успея да го изпратя написаното вече съобщение....

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение

Днес пробвах поне 10 пъти да изпратя съобщение, но не става ?!?

Явно има проблеми със съобщенията във форума, затова съм ти пуснал мейл, с молба за обратна връзка.

Btw. - някой (предполагам Модераторите ?) с идея защо е този проблем - много е дразнещо.... не знам кога за последно не съм можел да изпращам съобщение в какъвто и да форум....
                    оклуци
                    пишете си артиите директно , защо е нужна тази лична поща.!?
                    Ей ги моите "боклуци", степенувани по тежест: 1. доверие 20%, хим 15% алтерко 9%, другото е кеш.
                    Толкова по въпроса
                    търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение

Явно има проблеми със съобщенията във форума, затова съм ти пуснал мейл, с молба за обратна връзка.

Btw. - някой (предполагам Модераторите ?) с идея защо е този проблем - много е дразнещо.... не знам кога за последно не съм можел да изпращам съобщение в какъвто и да форум....
                      Погледни за съобщението в папка "Изходящи". На мен често ми изписва някаква грешка и че не е изпратено, а всъщност е.
                      Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                        Имам вече 12 прогнози, така се ще си има класация на Доверените Никове за 2020 :-)

Очаквам още прогнозите списъка по - долу. Ако сте ги пратили не съм ги получил и за това моля пуснете ги на пощата на блога ми - bigbearblogbg@gmail.com
                        Alonso
                        BSEtrader
                        Чичо Манчо
                        ravnovesie
                        dddd
                        pipbel
                        k.o.
                        Toranaga
                        bertram
                        Николай Митанкин
                        margen
                        EquityPrivate
                        Black and white cat-foot
                        inta53
                        15%
                        dex
                        Иво Орозов
                        vale1
                        Van Basten
                        daris
                        Poncho

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение

Да но тук не играем комар, а на борсата! Обикновено този, който разкрива какво трябва да се купува, СИ ГО Е КУПИЛ 1ВИ!
                          Всеки си пише това което е истина за него или в което вярва!
                          Китайците казват за истината;Моята,Твоята и ИСТИНАТА!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

При игра на комар никой не си показва картите,какъв е смисълът от безцелна фукня?
                            Да но тук не играем комар, а на борсата! Обикновено този, който разкрива какво трябва да се купува, СИ ГО Е КУПИЛ 1ВИ!
                            The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                            не е препоръка

Коментар

• Имам вече 12 прогнози, така се ще си има класация на Доверените Никове за 2020 :-)

Очаквам още прогнозите списъка по - долу. Ако сте ги пратили не съм ги получил и за това моля пуснете ги на пощата на блога ми - bigbearblogbg@gmail.com
                              Alonso
                              BSEtrader
                              Чичо Манчо
                              ravnovesie
                              dddd
                              pipbel
                              k.o.
                              Toranaga
                              bertram
                              Николай Митанкин
                              margen
                              EquityPrivate
                              Black and white cat-foot
                              inta53
                              15%
                              dex
                              Иво Орозов
                              vale1
                              Van Basten
                              daris
                              Poncho
                              Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Може да има разлика между двете класации - ще видим. Опитвам да намеря форма под която да излизат по-добри прогнозни портфейли. Дивиденските портфейли последната година не се справят добре -

Кучета на BGTR30 за 2020

Също така една относително успешна селекция - Любимите на форума също не е дала положителен резултат за 2019. Вероятно портфейл фокусиран върху неоценен потенциал за растеж през 2019 ще е дал добри резултати.

Актуални анкети

Дългосрочна инвестиция до 2024 година

Най-добра инвестиция за 2020 година

Стойност и Сантимент 1Q 2020

Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

Working...
                                X