If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи ние трябва да посочим 10 акции а брокерите изредили над 40
да не си пийнал???
те посочват по 10, и от форума участниците посочват по 10 акции ...................... накрая се получават тези класирания ...
...................... нали не си мислиш, че всички анкетирани от форума посочват едни и същи 10 акции и само местата да са им разменени за да се получи класация от 10 акции
Благодаря на всичките 46, които са пратили своите прогнози за топ 10 акции на форума за 2013! Моля не спирайте да пращате прогнозите си.Срокът е до края на тази седмица и е окончателен
Анкетата все още е активна. целта и е да се разделят най - търгуваните акции на БФБ на две категории - Спекулативни и Дългосрочни.
някой има ли класацията на фондмениджерите за 2013?
Благодаря на всичките 46, които са пратили своите прогнози за топ 10 акции на форума за 2013! Моля не спирайте да пращате прогнозите си.Срокът е до края на тази седмица и е окончателен
Анкетата все още е активна. целта и е да се разделят най - търгуваните акции на БФБ на две категории - Спекулативни и Дългосрочни.
някой има ли класацията на фондмениджерите за 2013?
За съжаление аз не очаквам БФБ_2013 да бъде по различна от БФБ_2012. Растежа по отделни позиции ще бъде свързван със смяна на мажоритара, отписване и т.н... Растеж виждам при ЕнергоДружествата, БФБ, Каолин... АДСИЦ-те тези дойни кравички за свързаните с Мажо ОД надали ще направят същия 2013_Растеж... Малка, неликвидна сергийка, която ще дава възможности за Вътрешковци....
Дано да не съм прав!
Ами то точно тогава се обръща палачинката. Когато все по-малко хора го очакват и оптимистите са на критичния минимум.
Аз пък напук на масата съм яко биче отново. Досега няколко години бърках, вече ми е ред да позная
Все едно аз съм го писал.....
Само пояснение за Енерго дружествата който ще са отписват ако някой останат ще бъде и там мъка и сделки през седмица......
Поздрави и успешна 2013 г.
Успешна и късметлийска година на теб и на всички Форумци!
За съжаление аз не очаквам БФБ_2013 да бъде по различна от БФБ_2012. Растежа по отделни позиции ще бъде свързван със смяна на мажоритара, отписване и т.н... Растеж виждам при ЕнергоДружествата, БФБ, Каолин... АДСИЦ-те тези дойни кравички за свързаните с Мажо ОД надали ще направят същия 2013_Растеж... Малка, неликвидна сергийка, която ще дава възможности за Вътрешковци....
Дано да не съм прав!
Все едно аз съм го писал.....
Само пояснение за Енерго дружествата който ще са отписват ако някой останат ще бъде и там мъка и сделки през седмица......
Поздрави и успешна 2013 г.
Коментар