IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво да очакваме от срещата на БАУД, БАЛИП и ПД????

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Защо точно преди изборите??? Какво имаш впредвид ако не е тайна???

междудругото... днес се забелязвя леко раздвижване... дали това не е във връзка със срещата ???

хммммммм

Първоначално изпратено от Marti
    ПФ на тези нива могат да изкупят всички свободни акции.
    Но започвам да си мисля, че това няма да се случи преди изборите.
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• ПФ на тези нива могат да изкупят всички свободни акции.
      Но започвам да си мисля, че това няма да се случи преди изборите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Уорън
        Първоначално изпратено от Matrosov
        Първоначално изпратено от O2
        Нищо не очаквам да стане.ПФ-тата чакат нареждания САМО оторе и никакви срещи не ще ги убедят да излезат на пазара.....
        Истината е,че при тези нива на пазара, ПФ с много малка част от акумулирания кеш могат да стопят сегашните си загуби до едни разумни нива да кажем от порядъка на -5% до -10% и би било много жалко ако не използват момента.
        Жалко за кого? За теб или за тях? Според мен за теб :P
        Мен не недей да ме мислиш,ами е жалко за един току що пенсионирал се и разчитал на парите,които е заделял за старини!!!Преди месец показаха един такъв по новините,който задаваше простичкия въпрос: Къде са 25% от парите ми?

Коментар

• Първоначално изпратено от Matrosov
          Първоначално изпратено от O2
          Нищо не очаквам да стане.ПФ-тата чакат нареждания САМО оторе и никакви срещи не ще ги убедят да излезат на пазара.....
          Истината е,че при тези нива на пазара, ПФ с много малка част от акумулирания кеш могат да стопят сегашните си загуби до едни разумни нива да кажем от порядъка на -5% до -10% и би било много жалко ако не използват момента.
          Жалко за кого? За теб или за тях? Според мен за теб :P

Коментар

• Re: Какво да очакваме от срещата на БАУД, БАЛИП и ПД????

Ами те, ИП-тата затова септември месеца приеха онази дивотия ... за да не пуснат късите продажби, инак щяхме да сме на СОФИКС 350 още в края на септември...

ще ги пуснат кат почне да се оправя пазара и на никой няма да му трябват ...

Първоначално изпратено от psycoholic
            Първоначално изпратено от Storm
            Първоначално изпратено от Shemata
            " Среща между представители на БАУД (Българската асоциация на управляващите дружества), БАЛИП (Българската асоциация на лицензираните инвестиционни посредници) и пенсионните дружества ще се състои утре в КФН"

ДАЛИ ПЪК НЯМА ДА измислят да спрат спада на БФБ????
            Срещу спада на БФБ няма бронебойни патрони открити.
            Няма !
            Лека е един - всички да почнат да си вършат работата - ПФ да търгуват, ДФ също, борсата да отговори на въпроса защо няма чужди посредници и да направи така, че да има, пък ако ще да не плащат такси или каквото и да е - просто с едно заявление да се регистрират и да търгуват, КФН да се намеси като хората и да привики на среща всички мажоритари, чиито проспекти е одобрявала миналата година и да им наложи солени глоби за това, че не изпълняват обещанато в проспектите.
            И така ... като всички почнат да си вършат работата, може и да станат нещата.
            Съгласен съм! Само да добавя и ИП-лисугерите да не се скатават, а да пускат късите и марджина! От сума време влачат процеса, а ние се дръгнем по чаталите!
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Първоначално изпратено от Storm
              " Среща между представители на БАУД (Българската асоциация на управляващите дружества), БАЛИП (Българската асоциация на лицензираните инвестиционни посредници) и пенсионните дружества ще се състои утре в КФН"

Няма !
              Лека е един - всички да почнат да си вършат работата - ПФ да търгуват, ДФ също, борсата да отговори на въпроса защо няма чужди посредници и да направи така, че да има, пък ако ще да не плащат такси или каквото и да е - просто с едно заявление да се регистрират и да търгуват, КФН да се намеси като хората и да привики на среща всички мажоритари, чиито проспекти е одобрявала миналата година и да им наложи солени глоби за това, че не изпълняват обещанато в проспектите.
              Съгласен съм! Само да добавя и ИП-лисугерите да не се скатават, а да пускат късите и марджина! От сума време влачат процеса, а ние се дръгнем по чаталите!
              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Няма !

Коментар

Първоначално изпратено от Tradanza

Стига с тая цензура бе!
                  Не могат да пишат и цензурират, тва е

Коментар

• Коментар

• Еми може да очакваме конфигурация от 3 пръста с преобладаващ среден.

Коментар

• Kво ще стане - А.А. ще реве да надуват борсата...после ще кажа "Аааа, аз спрях спада с плана за действие при кризи"...тогава Иван ще може с чиста съвест да повтаря, че са източили пенсионерите.

Коментар

• Можем да очакваме добре оформен мъжки полов орган.

Коментар

• Ще има "бау,бау" и "хлип, хлип"
                            А "ПеДитата" само ще се ослушват

Коментар

Моля те ако ти е възможно те напиши линка на кирилица , за да може да го отваряме или копирай целия текст. Инвестор си защитава правата и не дава директен достъп до линковете на конкурентите си.

Коментар

• а според мен - може да се окаже помирителна среща и да спрат да се ритат по кокалчета - цяла година и отгоре - по стар български обичай си ги мериха и сега когато се оказа, че просто е нямало какво да мерят, защото са невинни девици да вземат да спрат!
                                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Working...
                                X