IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ви харесва в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Харесва ми - в тази страна - че има хора (анализатори), които могат да ми кажат, какво иска лозЕто, като ми покажат мотиката - по подходящ начин...

Харесва ми, че могат да ми покажат нагледно, как-, но и кога- се броят пилците...

Накрая (сериозно) - харесва ми тая природа да пълни очите ми - до преди два дни...

))
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• точно по хората ходи и особени по инженери!

Ето, Иво се скъса да пише по форуми вместо да си гледа работата и КремикоФци фалира...инженери...

КремикоФци Офф!

Коментар

• Боже колко простотия има по този свят , Боже !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
          Първоначално изпратено от IVO_
          Боби ? Ти имаш кола нали ? Имаш компютър , телефон , ел. крушки , ток !
          Е обяснявам просто : без инженери и изобретатели тези неща нямаше и да си чувал за тях , а щеше да стоиш до огъня в някоя пещера сега и да ръмжиш !
          Дано си ме разбрал ?
          Глупости дрънкаш!

Без бизнеса зад този компютър, телефон и т.н.. още щеше да си в пещерата.
          Инженерите и изобретенията нищо не са сами по себе си!!!

Както и Крмеиковци трябва да си иде, защото от бизнес и екологична гледна точка не само е нула, но и лапач на средства!
          Простотията наистина ходела по хората...
          "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
            Боби ? Ти имаш кола нали ? Имаш компютър , телефон , ел. крушки , ток !
            Е обяснявам просто : без инженери и изобретатели тези неща нямаше и да си чувал за тях , а щеше да стоиш до огъня в някоя пещера сега и да ръмжиш !
            Дано си ме разбрал ?
            Глупости дрънкаш!

Без бизнеса зад този компютър, телефон и т.н.. още щеше да си в пещерата.
            Инженерите и изобретенията нищо не са сами по себе си!!!

Както и Крмеиковци трябва да си иде, защото от бизнес и екологична гледна точка не само е нула, но и лапач на средства!

Коментар

• Боби ? Ти имаш кола нали ? Имаш компютър , телефон , ел. крушки , ток !
              Дано си ме разбрал ?

Коментар

• Re: Какво ви харесва в България

подписвам се с две ръце!

Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас
                Първоначално изпратено от osoitza
                Знам че това е икономически форум. Но не може само отрицателни неща да се пишат. Мисля че една група хора се опитва съзнателно да депресиа хората още повече! Гледам тука негативна след негативна тема за България.
                Поздрави за темата! Едва се въздържах да не се изложа с несвойствен език в онази.

Човек трябва да поизлезе, да се поразходи насам натам, за да оцени стойностното. Какво ми харесва? Ето това например:
                - климата
                - уникалната природа и исторически забележителности
                - многото и евтини заведения, в които можеш по всяко време да се срещнеш с приятели
                - яките торенти, в които можеш да намериш каквото ти хрумне
                - можеш да обмениш по някоя приказка с напълно непознат, без да те помислят за малоумен.
                - малките селца, където времето е спряло
                - зарзавата, разбира се, миризмата на печени чушки от съседния балкон..шопската салата
                - можеш да почиваш поне два пъти годишно на море и на планина, без да е необходимо да изплащаш кредит сума си време след това.
                - най-вече чувството за свобода, което нямаш никъде другаде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
                  Първоначално изпратено от Bobi75

Че каква е ползата от инженерите и изобретателите?!
                  ???
                  Ползата е, че създават продукт с висока добавена стойност.
                  глупости!!!

Коментар

???
                    Ползата е, че създават продукт с висока добавена стойност.
                    "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• харесва ми, че подрастващата част от населението е толкова чалгарска, ограничена и тъпа, че като започнат да работят ще ги експлоатирам с удоволствие
                      if u don't know...now u know

Коментар

???
                        добре си ме разбрал. Каква е ползата от инженери и изобретатели??????

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75

???

Коментар

• Re: ....

Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
                            аз харесвам.... как беше, аз съм българ4е оби4ам наще поля и планини зилени
                            Ама Злобльо - страшно българче си ... !
                            Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Re: Какво ви харесва в България

Първоначално изпратено от osoitza
                              Знам че това е икономически форум. Но не може само отрицателни неща да се пишат. Мисля че една група хора се опитва съзнателно да депресиа хората още повече! Гледам тука негативна след негативна тема за България.
                              Вярно има много кофти неща в нашата мила родина, но има и положителни поне за мен . Нека гледаме малко позитивно.

приемрно
                              1. Страхотна природа - ние я приемаме за даденост , но тя не е и трябва да си я пазим.
                              2. Готини хора, да, не са всички такива, но аз съм доволен от приятелите си, интелигнетни, умни хора, да с недостатъци но не с прекалено много. Мога да кажа че по голямата част от хората с които съм работил за скромните 5-6 години са били готини. Не съм живял с чуждбина но постоянно контактувам/работя с чужденци(американци, канадци, японци до сега) и се радвам особено много че работя предимно с българи.
                              3. Хубава кухня/храна. Трябва човек да поживее малко в щатите/канада и ще го оцени. да не говорим че продукта на техния брутален капитализъм са едни прасета - всичките ми познати след като се върнат от щатите/канада са напълняли поне с 4-5 КГ едва за няколко месеца. Аз не искам да изглеждам като ПРАСЕ!!!
                              4. Хубави жени...(жените във форума да кажат за мъжете)

въпрос на време(макар и дълго) парите да почнат все повече да се стичат към тези които имат акъл в главата и все по малко към тези с монополно положение/мафията/. Парите харесват умните и пробивни хора каквито тук има и рано или късно нещата ще си дойдат на място.

Поради горните причини а и много други не мисля да се местя И ИНВЕСТИРАМ всичките си пари България!
                              Значи за т. 3 и 4 съм напълно съгласен. В България се яде и е...бе евтино и хубаво. Но същото може да се каже и за Тайланд, ти не си пътувал и не знаеш приятелю, обаче и хранат и жените са супер, същото важи и за Франция и особенно Италия и вообще да не изброявам, че списъка е много дълъг. Така, че приятелю само е е..бане и ядене държава не се прави. Айде със здраве и дано все такъв оптимист да си останеш!

Коментар

Много хубаво написано ! С всичко съм съгласен с едно изключение - за парите !
                                Парите отивали при умните и способни хора !? Грешно !!!
                                За съжаление в България всички сфери са окупирани от мафията ! Колкото и да са тъпи мафиотите те много хитро са се обградили от способни хора , които им изкарват милионите , а те самите получават дребни подаяния ! Като пример винаги давам себе си : Всички мои бивши съученици , които едва завършиха с тройки и минаха за хулигани сега са милионери ! Някои си купиха дипломи за авторитет ! Почти не поддържам контакти с тях , но и те са ми достатъчно да преценя , че не станали по-умни и спосибни , но делаверата и шмекерията им е в кръвта !
                                Ивчо бе, какво означава да си умен и способен???
                                Какво да ти обяснявам ? Моите рзбирания явно са доста остарели ! Щом в България се котират мутри и чалга силиконки , а инженери и изобретатели мизерстват ....

Коментар

Working...
                                X