If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Китай нямаше ли да спасява света Не съм гледал от 2 месеца китайския пазар сериозно, но дори да приемем лош вариант - то Китай ще стане една голяма Япония. Япония от 25 години е в криза и какво от това за света... А до 1990 купуваха по цял свят какво ли не също както правиха после корейците, а сега китайците.
И това не е много нормално - по принцип Брент и руския са малко по-скъпи с не повече от долар-два, но или Саудитците правят още по-яко дъмпинг, или всички вече чакат танкери от САЩ със супер-лек и гледат да продават колкото се може повече сега. Нещо от мен по темата
Причини за свиване на спреда между сортовете петрол http://investments.dir.bg/_wm/librar...rtovete-petrol
И това не е много нормално - по принцип Брент и руския са малко по-скъпи с не повече от долар-два, но или Саудитците правят още по-яко дъмпинг, или всички вече чакат танкери от САЩ със супер-лек и гледат да продават колкото се може повече сега. Нещо от мен по темата
Причини за свиване на спреда между сортовете петрол http://investments.dir.bg/_wm/librar...rtovete-petrol
Прочетох нещо което вече и няколко други човека ми казаха - една позната например с едно зареждане при него кара поне с 30% повече отколкото ако зареди друга, като ми е казвала, че разликата стига и до 40%. Тоест останалите не само продават на надути цени, ами и лъжат като разпрани в литража или с качеството на горивото
Наскоро пътувах до Ст. Загора - разликите са потресващи . LPG във Варна - 0.83 , На магистралата преди Ст.Загора - 0.97 ст . . Няма как да не съм доволен от Марешки , дори почвам да съжалявам че не стана кмет . Щеше да стане интересно в общината
До колкото разбрах, вече няма интерес към политиката и аз си обяснявам тия му напъни по-скоро като каприз от нямане какво да прави. Но не мисля, че щеше да е по-лош кмет, дори мисля, че щеше да се справи добре - макар преди 2 години да подкрепях друг кандидат.
Да мрат бе-е Впрочем, отвори ли още няколко бензиностанции смятам да си направя една среща с Марешки и да му пусна една идея как може да ги омачка още повече докато той прави пари.Тогава биха завили като бити псета съвсем, защото дори няма да се светнат какво става и как той печели, а те губят милиони..
Наскоро пътувах до Ст. Загора - разликите са потресващи . LPG във Варна - 0.83 , На магистралата преди Ст.Загора - 0.97 ст . . Няма как да не съм доволен от Марешки , дори почвам да съжалявам че не стана кмет . Щеше да стане интересно в общината
Да мрат бе-е Впрочем, отвори ли още няколко бензиностанции смятам да си направя една среща с Марешки и да му пусна една идея как може да ги омачка още повече докато той прави пари.Тогава биха завили като бити псета съвсем, защото дори няма да се светнат какво става и как той печели, а те губят милиони..
Коментар