Прочетох тук, не си спомням кой го написа, идеята, че работодателят едва ли не няма нужда да си обучава персонала. Абсолютно НЕ съм съгласен с това. Първо, никой не се е родил научен. Второ, от скромният ми трудов опит мога да кажа, че нещата се научават в процеса на работата от хора, които са по-опитни от теб. Например от шефа ти. Образованието в университетите е СМЕШНО! Откъде да се научим? Сега, ако работодателят не разбира от собствения си бизнес, не може да научи работника на нищо, а иска да наеме човек, който да му движи всичко и после да вземе 50+% норма на печалба... не става! 50% норма на печалба по мое скромно немениджърско разбиране не е нормална печалба, а мноооого добра. Можете да отделите 20% от тях за обучение на хората си.
Та ще се радвам някой да ми отговори на въпросите:
1. Откъде работникът да се научи?
2. Ако му се плаща чирашка заплата, докато бъде научен, как той ще оцелее физически до момента, в който вече може да работи както трябва и ще получава нормална заплата?
P.S. За втория ми въпрос: Забелязал съм, че ако се хванеш на малки пари при някой работодател, после той никога няма да ти ги удвои например. Дори и да си се научил на работата. Просто в момента, в който си се навил на ниска заплата, за него ти заслужаваш малко пари и това е! Затова - още в началото се иска нормална заплата!
Та ще се радвам някой да ми отговори на въпросите:
1. Откъде работникът да се научи?
2. Ако му се плаща чирашка заплата, докато бъде научен, как той ще оцелее физически до момента, в който вече може да работи както трябва и ще получава нормална заплата?
P.S. За втория ми въпрос: Забелязал съм, че ако се хванеш на малки пари при някой работодател, после той никога няма да ти ги удвои например. Дори и да си се научил на работата. Просто в момента, в който си се навил на ниска заплата, за него ти заслужаваш малко пари и това е! Затова - още в началото се иска нормална заплата!
Коментар