If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Преко сили 3 кинта..... безумията на борсата продължават с пълна сила.
Преди доклада на ЕК на 23 юли и преди парламентарните избори 2009 г. преко непреко, не гледам в инфраструктурните
След доклада на ЕК на 23 юли и след парламентарните избори 2009 г ще е късно Това не означава че цената на ИПО-то е разумна.Малко са се поизхвърлили ми се струва.
и кой ти каза че ще е късно?
За Зърнени храни България когато "щеше да е късно" беше 4.5 лв. сега е 2.5
Няма късно няма рано
има риск, който бих поел и риск който не бих поел
ти ако искаш бързай
аз не казвам нищо за дружеството, просто не ми се занимава с държавни поръчки преди избори
Ще е късно за другите инфраструткурни компании а не за ЖП-то.
Преди доклада на ЕК на 23 юли и преди парламентарните избори 2009 г. преко непреко, не гледам в инфраструктурните
След доклада на ЕК на 23 юли и след парламентарните избори 2009 г ще е късно Това не означава че цената на ИПО-то е разумна.Малко са се поизхвърлили ми се струва.
и кой ти каза че ще е късно?
За Зърнени храни България когато "щеше да е късно" беше 4.5 лв. сега е 2.5
Няма късно няма рано
има риск, който бих поел и риск който не бих поел
ти ако искаш бързай
аз не казвам нищо за дружеството, просто не ми се занимава с държавни поръчки преди избори
Ами че не са твърде вероятни е ясно. Но дори и те не дават 5 лв?!
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от репо
Първоначално изпратено от Nikola
Разбира се. Тези цифри дадени от мениджмънта са невъзможни за постигане, дори и при незамразените фондове. Но това си е мое мнение не искам да го натрапвам на никой.
аз като гледам отчета...че то повече задължения отколкото собствения капитал?!?!?!?Смятам, че е много перспективно, но ...много скъпо ми се струва ве да го ева....То и аз мога да направя фирма с капитал от 55 млн, па да съм задлъжнял с 65млн - дефакто аз и да се на...а не мога си платя заемите.
няма да участвам - бал съм го!!!!
Коментар