IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

”Железопътна инфраструктура – холдингово дружество” АД.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BGN
    Г-н Хаджиянков, IPO (особено по време на криза) се прави със значителен дисконт от цената, а не с двойна премия!!

Не сме миналата година, когато всички бяха пощуряли!

Как ще го запишат незнам...
    Със щедро възнаграждение за тези, които участват с чужди пари и не им пука
    "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Г-н Хаджиянков, IPO (особено по време на криза) се прави със значителен дисконт от цената, а не с двойна премия!!

Не сме миналата година, когато всички бяха пощуряли!

Как ще го запишат незнам...

Коментар

• Първоначално изпратено от репо
        Първоначално изпратено от B.Graham
        Първоначално изпратено от репо
        Първоначално изпратено от Nikola
        Преко сили 3 кинта..... безумията на борсата продължават с пълна сила.
        Преди доклада на ЕК на 23 юли и преди парламентарните избори 2009 г. преко непреко, не гледам в инфраструктурните
        След доклада на ЕК на 23 юли и след парламентарните избори 2009 г ще е късно Това не означава че цената на ИПО-то е разумна.Малко са се поизхвърлили ми се струва.
        и кой ти каза че ще е късно?
        За Зърнени храни България когато "щеше да е късно" беше 4.5 лв. сега е 2.5

Няма късно няма рано
        има риск, който бих поел и риск който не бих поел
        ти ако искаш бързай
        аз не казвам нищо за дружеството, просто не ми се занимава с държавни поръчки преди избори
        Ще е късно за другите инфраструткурни компании а не за ЖП-то.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Devour
          Смях, ама през сълзи...
          Кое е смешното???

Коментар

• Смях, ама през сълзи...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
              Първоначално изпратено от репо
              Преди доклада на ЕК на 23 юли и преди парламентарните избори 2009 г. преко непреко, не гледам в инфраструктурните
              След доклада на ЕК на 23 юли и след парламентарните избори 2009 г ще е късно Това не означава че цената на ИПО-то е разумна.Малко са се поизхвърлили ми се струва.
              и кой ти каза че ще е късно?
              За Зърнени храни България когато "щеше да е късно" беше 4.5 лв. сега е 2.5

Няма късно няма рано
              има риск, който бих поел и риск който не бих поел
              ти ако искаш бързай
              аз не казвам нищо за дружеството, просто не ми се занимава с държавни поръчки преди избори

Коментар

• Ами че не са твърде вероятни е ясно. Но дори и те не дават 5 лв?!

Коментар

Разбира се. Тези цифри дадени от мениджмънта са невъзможни за постигане, дори и при незамразените фондове. Но това си е мое мнение не искам да го натрапвам на никой.

Коментар

Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola

Коментар

• Преко сили 3 кинта..... безумията на борсата продължават с пълна сила.

Коментар

• аз ли се бъркам, или в прогнозните отчети са заложили емисионна цена над 7 и кусур лв... а по лични изчисления се съгласявам с франки4фингърс

не е препоръка
                          --------------------------
                          Мнението не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа

Коментар

• аз като гледам отчета...че то повече задължения отколкото собствения капитал?!?!?!?Смятам, че е много перспективно, но ...много скъпо ми се струва ве да го ева....То и аз мога да направя фирма с капитал от 55 млн, па да съм задлъжнял с 65млн - дефакто аз и да се на...а не мога си платя заемите.
                            няма да участвам - бал съм го!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
                              За вас не знам, аз мисля да се качвам на влака.

После ще го мисля, ще скачам ли в движение или билета ще е за първа класа ... хахаха !
                              Хехехехе, само да не те срещне товарния влак в тунела

Коментар

• За вас не знам, аз мисля да се качвам на влака.

После ще го мисля, ще скачам ли в движение или билета ще е за първа класа ... хахаха !

Коментар

Working...
                                X