Първоначално изпратено от colline
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЗащ отолкова перспективна компания /работеща в още по-перспективен сектор на икономиката/ се налага да плаща толкова висока цена за капитала?
Нещо не се връзват нещата.
Как мислите?мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от seaman40 Разгледай мнениеЗдравейте!
Един въпрос към господин Василев и от мен!
Наслушахме се в последните дни за перспективите пред дружеството,но малко се говори за рисковете пред който то е изправено.
Ще ни направите ли анализ на рисковете,като например:
1.Понеже се изнася информация за бъдещи продажби и значително увеличение на продукцията,какво ще се случи с пласирането и,ако договорите не се осъществят по някаква причина.
2.валутен риск
3.кредитен риск и ликвиден риск
5.конкуренция на външните пазари.
4.други рискове.
Поздрави!
Коментар
-
Здравейте!
Един въпрос към господин Василев и от мен!
Наслушахме се в последните дни за перспективите пред дружеството,но малко се говори за рисковете пред който то е изправено.
Ще ни направите ли анализ на рисковете,като например:
1.Понеже се изнася информация за бъдещи продажби и значително увеличение на продукцията,какво ще се случи с пласирането и,ако договорите не се осъществят по някаква причина.
2.валутен риск
3.кредитен риск и ликвиден риск
5.конкуренция на външните пазари.
4.други рискове.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение"...клиенти на Експат Капитал придобиха над 7 милиона обикновени акции и вече контролират над 13% от компанията. Тези сделки увеличават броя на свободните за търговия акции (free float).."
До г-н Николай Василев - бихте ли дали подробности - кой е купувача и каква е цената за акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolayVassilev Разгледай мнениеУважаеми "puf-paf",
И аз забелязвам по-голяма медийна активност от Меком напоследък. Ние не сме в PR бизнеса. Те работят с нова PR компания отскоро и тя явно се справя добре.
Повечето новини при тях започнаха след сключването на нови големи договори с Русия, което може да им удвои продажбите в бъдеще. А с реализиране на датския проект ще бъдат много по-мощни след година.
Според мен е редно Меком с или без емисия на ценни книжа да бъдат по-активни и да информират финансовата общност за своите действия. През 2010 г. имат определено развитие и се държат по-добре като публична компания.
Мненията на инвеститори във форум като този помагат много на компании като Меком да "си сверят часовника" и да знаят какво очаква пазарът. Всички ще им помагаме в тази посока.
Ако компанията се държи прилично и не допуска грешки, вкл. PR грешки, възходът им може да продължи през 2011-2012 г.
Поздрави, Николай
Коментар
-
Нито ползвам продуктите на Меком, нито съм с техни акции, обаче е много несериозно да си правиш PR с бъдещи продажби. Като започнеш да търгуваш с руснаците и арабите и се види какви са реалните ти обороти и печалби, тогава ОК - има нещо истинско. Дотогава, докато не спечелят доверието на хората, моето мнение е, че цялата ситуация е смешна и несериозна за която и да е фирма. Въпрос на здрав разум е да не си купя нищо от каквито и да акции от тази фирма.
Коментар
-
Но биричката върви и с мезеее
А може би само от компири.Last edited by dessi_georgieva; 27.11.2010, 18:43.
Коментар
Коментар