IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Абе Плондеров !!! Някои от тия, на които пускаш ухилени човеченца, са на борсата от 10-12 години и такива работи са виждали, дето ти не си ги и сънувал... Лично аз и едно приятелче навремето вдигнахме една акция от 2.50 на 17 кинта за месец и половина, разпродадохме на баси печалбата и я сринахме наново... к`ви първобитници, зацапани свещи и заешки сърчица те гонят....
    Че има ли по-голям плондер от теб самия Импе. Да се кешираш от МЦХ в най-издъненото дъно. Аре не нисе прави на батман, че ако ти кажа, че например и аз съм на борсата от масовата приватизация, едва ли ще ми повярваш. Да не ти говоря че и по-рано, ако отчетем артиите на ПЧБ и Славяни. (за които предполагам и хабер си нямаш) Отлаби жилата и по-спокойно ! Борсата не е място да си мерете членовете. Слизате на нивото на картофоподобния!

Коментар

• Абе Плондеров !!! Някои от тия, на които пускаш ухилени човеченца, са на борсата от 10-12 години и такива работи са виждали, дето ти не си ги и сънувал... Лично аз и едно приятелче навремето вдигнахме една акция от 2.50 на 17 кинта за месец и половина, разпродадохме на баси печалбата и я сринахме наново... к`ви първобитници, зацапани свещи и заешки сърчица те гонят....
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
        Глупчо, от 0.70 до 0.15 цената са я сринали с малко повече от 400 000 броя...

Дреме ми на статистиката! Важно е аз колко пари ще напрая от глупостта на другите! Засега резултата ми е прекрасен!
        Абе като ти гледам шитовете и псувните, добре, че не съм на твое място.
        Евала на Костолани, за това че ни е оставил знаменаталните си наблюдения от борсовия живот, по-специално виждането, че няма толкова глупаци на кв. метър колкото на борсата в това число и на бфб. където нещата са хептен ...оле мале .. Знаеш добре за какво става дума
        Last edited by Балониада; 02.03.2012, 13:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
          Първобитнико, те са продали много повече артии, отколкото сега са купени, гледай да не зацапаш свещите накрая
          Глупчо, от 0.70 до 0.15 цената са я сринали с малко повече от 400 000 броя...

Дреме ми на статистиката! Важно е аз колко пари ще напрая от глупостта на другите! Засега резултата ми е прекрасен!

Коментар

Първобитнико, те са продали много повече артии, отколкото сега са купени, гледай да не зацапаш свещите накрая
            По Дунава плават луканки, напрвени от срильовски трупове

Коментар

Добре се получи тука!

Само се притеснявам да не се пръсне сърцето на някой от трололите! ха-ха!

А за тея "професионалисти" - дето разпродадоха до 15 стотинки - Тея боклуци/прота не заслужават да чистят дори кенефи в whore house....
              Те за това са професионалисти...
              За клозетите все пак се иска да можеш

Коментар

Добре се получи тука!

А за тея "професионалисти" - дето разпродадоха до 15 стотинки - Тея боклуци/прота не заслужават да чистят дори кенефи в whore house....

Коментар

• Добре се получи тука!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                    Меком е българският Apple !

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                      Абе на една стотна да отиде от цената на Епъл би било доволно

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                        Ми дано да е още нагоре!
                        Обемите не са кой знае какви, ама ще видим!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Дирижабълът - ракета-носител.

От нея - пьяу - на космическият корЪП.

Ти ще викаш "балонери" докато не решиш сам да си купиш... тогава аз, Императорът, ще ти шитна на 0.68 кинта.
                          Шитнал си вече почти всичко на 25 стинки. С това заешко сърце дали ще шитнеш на 68, малко ме съмнява

Коментар

• Ми дано да е още нагоре!
                            Обемите не са кой знае какви, ама ще видим!

Коментар

• Изменение за избрания период (1 месец) +144,05%
                              Най-ниска цена (лв.) 0,17
                              Средна цена (лв.) 0,29
                              Най-висока цена (лв.) 0,41

Коментар

Привет Балонери, качихте ли се на дирижабъла !?
                                Дирижабълът - ракета-носител.

От нея - пьяу - на космическият корЪП.

Ти ще викаш "балонери" докато не решиш сам да си купиш... тогава аз, Императорът, ще ти шитна на 0.68 кинта.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X