IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук положението е като при скачането с бънджи. Падаш надолу после се качваш пак до едно ниво. после пак падаш надолу. И единствения шанс да се качиш е само ако големите и силните отгоре те изтеглят.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      АМИ АЗ ТИ КАЗВАХ ДА ВРЪТНЕШ ПАТКИТЕ
      Няма там напрежението е по-голямо. Аз съм любител на силнете усещания.

Коментар

• АМИ АЗ ТИ КАЗВАХ ДА ВРЪТНЕШ ПАТКИТЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          СИМОВ ДА НЕ ВЗЕМЕШ ДА ВЗЕМЕШ
          Късно е вече, ако се върне на 3ст може пак да обсъдиме въпроса.

Коментар

• СИМОВ ДА НЕ ВЗЕМЕШ ДА ВЗЕМЕШ

Коментар

• 1. Самосвал може и да не дойде, а може и да дойде, но по-важното е, че има нови свежи оферти купува, което показва, че има не само "зайци" с акции на Меком, а и хора с глава на раменете.

2. Продавачът очевидно е само един, след като няма особено голяма конкуренция при офертите продава.

3. Днес аз си направих важния извод, че по тази позиция има прекалено много зайци /щом едни 5 000 лв оборот възпламениха темата/ и няма как тук цената да отлепи преди те да са продали. За зайците е типично, че смятат печалбата си в проценти, а аз я смятам като Никола - в пъти поскъпване.

4. Още като приключиха изсипванията на съдия-изпълнителя стана ясно, че тази позиция ще има един съществен проблем, поради което ще трябва да мине доста време преди да отлепи съществено /а тя рано или късно ще отлепи защото има фундамент/ - пазарът беше твърде обилно напоен с акции и всеки, който искаше да си купи общо взето си е купил и от тогава нататък тук има много повече потенциални продавачи, отколкото купувачи, независимо от състоянието на дружеството.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                банката ще се смили и ще се предговорят нещата. Иначе ще трябва да разпродадеме прасетата и биволите.
                Предлагам да сложат снимката на Н. Василев за по-добър маркетингов ефект

Коментар

• Беше ли само мимолетна разпродажба и кой фанал фанал или беше само връхчето на асберга. На вземеш или да не вземеш това е въпроса.

Коментар

В това ще се превърнат собствениците, ако дивидентът не благоволят да снесат.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Иде ли самосвал....???

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
                        Продавача от сутринта що не сипва бре, сега има добри бидове на +5-6% от цената му
                        Зависи колко бройки има може да чака да се посъберат малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
                          Продавача от сутринта що не сипва бре, сега има добри бидове на +5-6% от цената му
                          щото отдавна си замина...

Коментар

• Продавача от сутринта що не сипва бре, сега има добри бидове на +5-6% от цената му
                            Добрият, стар Батя

Коментар

банката ще се смили и ще се предговорят нещата. Иначе ще трябва да разпродадеме прасетата и биволите.
                              Еееее Симов ,не те ли е срам да пускаш такива снимки.....Отивам да обядвам

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                4и4о....Не е проблемът ,че акцията е 5ст.....а ,че компанията има една кошница невърнати кредити.Тя и лев да стане...ако не се погасят старите кредити нови няма да има

Това е според мен
                                Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X