IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Още 1 милион за 50 к BGN
    Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

А да не е капо - те ги два.

Коментар

• Безумието на БГ кочината! Нищо не се е променило и няма надежда за промяна!

Никакво инфо - какво и защо се случва!!

Контролиращите органи спят!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Спор няма съдия изпълнителя е.

1 000 000 броя на цена 0.054лв

Аз ви казах, че може и на половина ма кой да ми верва.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          То пак милион стана.

Коментар

• То пак милион стана.

Коментар

• Че той има ли очи да се появи носът му се блъска в стените освен с него да натиска по клавиатурата.Намирисва ми на голямо прецакване ама ще видим и КФН не знам кво чака ..
              Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
              А ако активите са ипотекирани...и евентуално запорирани....как да ги продадат...

Не е препоръка

Евентуално Ники Васиев ако чете тук да обясни....Той мисля,че е най-запознат с финансовото дередже на компанията

Коментар

• Мисля си и друго...ама не ми се рови в ТР ...Ако мажо тук....има някакъв друг бизнес....и ако се е набутал нещо....тогава може съдът да му е взел акциите тук....ама само предположения

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                  Само не ми е ясно ,защо ако е СИ защо разпродава на такива нива ,толкова ли всичко е изкрадено че не продава активите извън БФБ и не трябва ли да има обявен фалит и дружеството да е аут .Това някой юрист може да каже ...
                  Нямам никакви акции преди време имах малко със спекулативна цел и добре че излязох навреме
                  А ако активите са ипотекирани...и евентуално запорирани....как да ги продадат...

Не е препоръка

Евентуално Ники Васиев ако чете тук да обясни....Той мисля,че е най-запознат с финансовото дередже на компанията

Коментар

• Това са само 10 бона ,да не е Батя
                    Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    Интересно пък и кой ще е на половин милион на 0.05 лв.

Коментар

• Само не ми е ясно ,защо ако е СИ защо разпродава на такива нива ,толкова ли всичко е изкрадено че не продава активите извън БФБ и не трябва ли да има обявен фалит и дружеството да е аут .Това някой юрист може да каже ...
                      Нямам никакви акции преди време имах малко със спекулативна цел и добре че излязох навреме

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Но от друга, щом на мажо не му пука че му продават пакета за жълти стотинки... явно положението е мнооооого зле!
                        Интересно пък и кой ще е на половин милион на 0.05 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          симов, вярно много спар ръсиш навсякъде
                          трябва още да почетеш, да се подготвиш в материята преди да пишеш!

Продава се през Емпорики банк. Почти сигурно е че е съдийката.
                          Въпроса който ме гложди е дали има реален шанс да не фалирГат и да се изкопчи нещо от тук.
                          От една страна по отчет не са чак толкоз зле. Но от друга, щом на мажо не му пука че му продават пакета за жълти стотинки... явно положението е мнооооого зле!

И да се чудиш в такъв случай защо Тилеви набиха пари тук, дори и при 10 ст./акция
                          Точно като твоя пост. Количество има за качество това е друг въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                            Симов....извинявай....ама знаеш ли каква е процедурата за да влезе актив при съдия изпълнителя.И как мислеш ,че ако са попаднали акциите при него веднъж...Райчев да си ги върне.
                            Знам само, че се намираме в България чадо и тук съда е винаги отгоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                              Сам си го изпроси малоумнико.

----------------------------------------------------------------------------------------------

А си представете, че продава съдия изпълнителя. Ко ще стане ако по някаква причина Райчев си върне акциите от съдия изпълнителя дето ги продава. Това значи разваляне на всички сделки и връщането им на основния собственик. С две думи всички покупки без значение цената се развалят а той си връща моментално акциите. А купилите ще си търсят парите от кой знае където отидат. Мое да не стане и все пак едно на ум.

Успех с позицията.

Симов....извинявай....ама знаеш ли каква е процедурата за да влезе актив при съдия изпълнителя.И как мислеш ,че ако са попаднали акциите при него веднъж...Райчев да си ги върне.

Коментар

• симов, вярно много спар ръсиш навсякъде
                                трябва още да почетеш, да се подготвиш в материята преди да пишеш!

Продава се през Емпорики банк. Почти сигурно е че е съдийката.
                                Въпроса който ме гложди е дали има реален шанс да не фалирГат и да се изкопчи нещо от тук.
                                От една страна по отчет не са чак толкоз зле. Но от друга, щом на мажо не му пука че му продават пакета за жълти стотинки... явно положението е мнооооого зле!

И да се чудиш в такъв случай защо Тилеви набиха пари тук, дори и при 10 ст./акция

Коментар

Working...
                                X