If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има една сделка за 400 бр. на 0.258 .Това ли е сипването Че ти само за ИП работиш май .. Заслужил инвеститоре....QUOTE=Императорът;1059281751]А-а-а-а-а - някой ми изсипа и Честни игрички малко.... супер сте, обичам Ви !!! [/QUOTE]
Писмото беше от Бързея. Пушилката го прочете на глас:
„ДРАГИ ПУШИЛКА И МАЛЧО:
Моля да приемете моите почитания и поканата ми за вечеря в заведението на Славович. Поканил съм госпожица Арал, а също и Готеро. Преди пет години ние с него бихме съдружници в Съркъл. Той е добър човек и ще ми бъде кум. Да Ви кажа за яйцата. Те са пристигнали по тия места преди четири години. Били са вмирисани още когато са пристигнали. Били са вмирисани, още когато са тръгнали от Калифорния. Били са вмирисани по начало. Веднъж са зимували в Карлък, после са зимували в Нътлик, а миналата зима са били на Четирийсета миля, където са били продадени, за да се плаща магазинажът. Тази зима, предполагам, ще останат в Доусън. Не ги оставяйте в топла стая. Люсил казва да Ви кажа, че според нея вие и тя, и аз положително сме създали сензация в Доусън. А аз казвам, че пиенето е от вас, нали е така?
С почит Вашият приятел Б.“
Коментар