Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмаш някакъв усет, но много те е страх още и си се вторачил в тези Патки
Ето тея дето можеха да вземат днес на 3.3ст излезнаха на печалба примерно.
И ти си на печалба поне към момента.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеШитнахте ми на 0.022 (улянова, благодарско), после ми ги зехте на 0.32....Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Здравейте......Тук голям купон бе......Не забравяйте,че от 2 до 3ст има ръст 50%.....а до 4 цели 100% Този ,който купи многото милиони може спокойно да ви ги даде с 30до 60 % печалба.....Така ,че умната......
П.С.Бреййй докат го напиша....кво станало....
Last edited by BOBAN1; 12.07.2012, 10:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСимов испусна златен шанс момче- досега да си направил врътката от 2,2 на 4 ст
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова ли беше сипването на Меком- Симов ти взе ли си
Успех с твоето 3ст.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Чул те Господ!!!
давай на 10 стотинки!
Първоначално изпратено от East West International Разгледай мнениеХайде на далаверата... Май акциите на Уляна приключиха ... очакваме 10 стотинки!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар