Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Именно затова кредиторите се разшаваха и го настъпватПървоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнениеПогледнах данните от осигурителния институт - за въпросния Меком
Здравно и соц. осигурени - 27 човека за април (а за 2008 г. са се движели около 160 човека). Не знам, или фирмата е зле с дейността, или има някой гении на оптимизациите по отношение на човешкия ресурс в тая фирма. Между другото и в няколко други фирми с участие на въпросния господин Райчев, прави впечатление тая намаляща бройка на осигурените.
Или пък работят си хората, ама не се осигуряват
Коментар
-
Това беше най -важното от дискусиите вчера.Указа се че е г-н Янков -управляващ съдружник в Експакт.Той ако не знае няма кой друг.
.Така че се ослушваме.
Първоначално изпратено от nyankov Разгледай мнениеТова е човекът
Утре има втора дата на несъстоялото се поради липса на кворум редовно общо събрание на Меком от 29.06.2012. На 10.08.2012 има свикано извънредно общо събрание с нямколко добавени точки в дневния ред, между които и смяна на съвета на директорите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе му обръщай внимание на Батката... Това му е стара слабост. Все си мисли, че ако някой купи някакви акции няма как да не е на далавера.
с 40% от взятката на 0,022;-ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ НЕ Е ПРЕПОРЪКА
Коментар
-
Да.Чакаме новини..
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеДнес не трябваше ли да има ОСА или греша
Коментар
-
Погледнах данните от осигурителния институт - за въпросния Меком
Здравно и соц. осигурени - 27 човека за април (а за 2008 г. са се движели около 160 човека). Не знам, или фирмата е зле с дейността, или има някой гении на оптимизациите по отношение на човешкия ресурс в тая фирма. Между другото и в няколко други фирми с участие на въпросния господин Райчев, прави впечатление тая намаляща бройка на осигурените.
Или пък работят си хората, ама не се осигуряват
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеhttp://www.bg-pravo.com/2010/11/16.html
Ако това е случая, някой май е пропуснал да уведоми борсата.
Не е препоръка за каквото и да е.
Ами абсолютно съм съгласен.Затова и по-горе казах,че май са пропуснати доста неща.Разбра се,че акциите на РАйчев са собственост на съдията чак след като продаде първият пакет.А в горния линк пише ,че когато има запор на акции трябва чрез ЦД да се уведоми регулаторния орган.
Може и аз да греша....Не е препоръка
Коментар
-
sijka
Според мен щом се появи нов собственик с над 5% той има право да изисква решаване на казуси и открива, че Меком има вземане от фирма на Райчев, така изисква сумата от въпросната изкуфяла вече фирма и на Райчев като солидарен длъжник му изсмукват акцийките, които макар и доста повече от дълга, продадени на пазара и усвоени от заинтересованите лица, удовлетворяват вземането.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеАбе батя къде е далаверата на кредитора да даде 20млн а да взече от ЧСИ при разпродажбата 1млн .-за 3 път го пиша това днесСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМалко по-различно става обаче ако ти си кредитора и тия пари от покупката през ЧСИ-то се върнат пак при теб
Тогава обаче възниква въпроса защо втория пакет трябваше да се минава толкова ниско. Явно има още някъв нюанс в картинката...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСпоред мен при покупка на 22 милиона акции задължително говориш с кредиторите. Абсурдно е да се вземе такъв дял без да има някакви контакти и споразумение. Аз лично не бих поел такъв риск.....
Тогава обаче възниква въпроса защо втория пакет трябваше да се минава толкова ниско. Явно има още някъв нюанс в картинката...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениепреподавателя ми по финанси казваше "не бързай да обявиш длъжника си в несъстоятелност а гледай да си събереш вземанията".Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар