IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stoian Разгледай мнение
    Да.Чакаме новини..
    Значи ще има или изсипванеили обиране

Коментар

• Именно затова кредиторите се разшаваха и го настъпват
      Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнение
      Погледнах данните от осигурителния институт - за въпросния Меком

Здравно и соц. осигурени - 27 човека за април (а за 2008 г. са се движели около 160 човека). Не знам, или фирмата е зле с дейността, или има някой гении на оптимизациите по отношение на човешкия ресурс в тая фирма. Между другото и в няколко други фирми с участие на въпросния господин Райчев, прави впечатление тая намаляща бройка на осигурените.
      Или пък работят си хората, ама не се осигуряват

Коментар

• Това беше най -важното от дискусиите вчера.Указа се че е г-н Янков -управляващ съдружник в Експакт.Той ако не знае няма кой друг..Така че се ослушваме.
        Първоначално изпратено от nyankov Разгледай мнение
        Това е човекът

Утре има втора дата на несъстоялото се поради липса на кворум редовно общо събрание на Меком от 29.06.2012. На 10.08.2012 има свикано извънредно общо събрание с нямколко добавени точки в дневния ред, между които и смяна на съвета на директорите...

Коментар

• Почва да става интересно .
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Не му обръщай внимание на Батката... Това му е стара слабост. Все си мисли, че ако някой купи някакви акции няма как да не е на далавера.
            Ако не се лъжа , вчера мисля че той ни завери исканията до 0,033
            с 40% от взятката на 0,022 ;-ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ НЕ Е ПРЕПОРЪКА

Коментар

• Да.Чакаме новини..
              Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
              Днес не трябваше ли да има ОСА или греша

Коментар

• Днес не трябваше ли да има ОСА или греша

Коментар

• Погледнах данните от осигурителния институт - за въпросния Меком

Здравно и соц. осигурени - 27 човека за април (а за 2008 г. са се движели около 160 човека). Не знам, или фирмата е зле с дейността, или има някой гении на оптимизациите по отношение на човешкия ресурс в тая фирма. Между другото и в няколко други фирми с участие на въпросния господин Райчев, прави впечатление тая намаляща бройка на осигурените.
                  Или пък работят си хората, ама не се осигуряват

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                    http://www.bg-pravo.com/2010/11/16.html

Ако това е случая, някой май е пропуснал да уведоми борсата.
                    Не е препоръка за каквото и да е.

Ами абсолютно съм съгласен.Затова и по-горе казах,че май са пропуснати доста неща.Разбра се,че акциите на РАйчев са собственост на съдията чак след като продаде първият пакет.А в горния линк пише ,че когато има запор на акции трябва чрез ЦД да се уведоми регулаторния орган.

Може и аз да греша....Не е препоръка

Коментар

• sijka

Според мен щом се появи нов собственик с над 5% той има право да изисква решаване на казуси и открива, че Меком има вземане от фирма на Райчев, така изисква сумата от въпросната изкуфяла вече фирма и на Райчев като солидарен длъжник му изсмукват акцийките, които макар и доста повече от дълга, продадени на пазара и усвоени от заинтересованите лица, удовлетворяват вземането.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                        Абе батя къде е далаверата на кредитора да даде 20млн а да взече от ЧСИ при разпродажбата 1млн .-за 3 път го пиша това днес
                        Не му обръщай внимание на Батката... Това му е стара слабост. Все си мисли, че ако някой купи някакви акции няма как да не е на далавера.
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Малко по-различно става обаче ако ти си кредитора и тия пари от покупката през ЧСИ-то се върнат пак при теб
                          Тогава обаче възниква въпроса защо втория пакет трябваше да се минава толкова ниско. Явно има още някъв нюанс в картинката...
                          Абе батя къде е далаверата на кредитора да даде 20млн а да взече от ЧСИ при разпродажбата 1млн .-за 3 път го пиша това днес

Коментар

• Името на кредитора е тайна
                            http://www.investor.bg/novini-i-anal...-taina,137381/

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                              Според мен при покупка на 22 милиона акции задължително говориш с кредиторите. Абсурдно е да се вземе такъв дял без да има някакви контакти и споразумение. Аз лично не бих поел такъв риск.....
                              Малко по-различно става обаче ако ти си кредитора и тия пари от покупката през ЧСИ-то се върнат пак при теб
                              Тогава обаче възниква въпроса защо втория пакет трябваше да се минава толкова ниско. Явно има още някъв нюанс в картинката...

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                преподавателя ми по финанси казваше "не бързай да обявиш длъжника си в несъстоятелност а гледай да си събереш вземанията".
                                Именно де! Продаваш всичко от него на каквато цена намериш.
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X