IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пак казвам, както беше преди при Паткита, при Химко и при други, където очевидно при търговията с акциите имаше престъпление, има измама и измамени - както казва Киро и Любимеца 18 - пари се правили - така е в БГ с измама и използване на невежеството и наивността на хората - пари се правят - но не е правилно

Но не е там работата

Поне за пореден път имаме уникаланата възможност да преброим Матриала на БеФеБето - всеки един по един се по напоказаха

Кой ли не се изказа, че е купил тези дни или в подкрепа Ето ви, всичките лъснахте до един - това е Матриала на БФБ - това се подкрепя, това се харесва - акции от 40 000 лв. или по 0.03 лв. - това се търси - малоумието, глупостта, престъплението винаги намират стойност и подкрепа на БФБ -

Какво по-голямо доказателсто от това - няма КФН, няма Прокуратура, няма закони

Дано някога спре това и виновните си получат заслуженото. Дано, ама надали в БГ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      ПИЧ ТИ СЪЩО СМЪРДИШ НО В МОЗЪКА. Какво се правиш на много умен- ние сме тук от десетки години, а ти един смешник от вчера оценки даваш. Какво сега изкара световен заговор- значи КФН и Василев - Тилев имат за цел като набутат милионите си за да вземат нашите стотина хиляди на миноритарите. Разбира се, че знаем че поемаме голям риск, но то риска се вижда и от цената- предприятието е във финансово затруднение и затова разпродадоха акциите му, сменя се собственика- варианта е или да се подобри или да се влоши- аз залагам 1-2 % от парите си на първия вариант. Кое не ти е ясно тук... На мен ми е ясно , че си лузър хранещ се със злоба- кажи ни ти изобщо имаш ли някакви акции и ако да в кои компании- такива мишки като тебе се правят на лъвове скрити зад гръмки никове, а ги е страх и 100 лева да рискуват.Никого не съм карал да купува тук акции, но такива педалчета като тебе не искам да ми дават акъл без да ми кажат колко инвестиции имат и от колко години са на пазара. Не разбрахте ли , че без риск и загуби няма и печалби
      Киро ,мисля,че се изразяваш неправилно......Не разпродадоха акциите защото преприятието е в лошо финансово състояние,а защото собственикът на акциите е длъжник.Което не изключва ,че предприятието е зле де.....то и май това ще се окаже...

Коментар

• Точно, че няма как онлайн, затова и питах.
        Забавното е, че ни в ТР, ни в други системи излиза каквато и да е свързаност и собственост между Меком и Дар финанс.
        Единствено, в постнатото вече уведомление, че вече НАД ТРИ МЕСЕЦА имат над 5 на сто. По спомен тия работи в тридневен срок се обявяваха.
        Цирка е пълен, гледаме мача с евтини билетчета, че от ВИП ложата може и глава да боли.

Препоръки нямам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Жека ,имах в превид този регистър за залозите.....ама и там се мъча и не мога да открия как мога да проверя кой на кого има да дава.Иначе намерих заявления ,които попълваш ама трябва да ги внесеш лично....и си плащаш...http://www.justice.government.bg/new...vka%201-09.pdf

....дали и как става онлайн не виждам.....иначе в ТР влизаш в справки на юридически лица пишеш името или номера ....и се ровиш

Коментар

• Кире, не им се дразни.
            Едно време ЛЕКС, помниш ли - на 2 стинки. Какви кинти се правеха тогава, а?
            Ама който го може, не педалчетата.

Коментар

• ПИЧ ТИ СЪЩО СМЪРДИШ НО В МОЗЪКА. Какво се правиш на много умен- ние сме тук от десетки години, а ти един смешник от вчера оценки даваш. Какво сега изкара световен заговор- значи КФН и Василев - Тилев имат за цел като набутат милионите си за да вземат нашите стотина хиляди на миноритарите. Разбира се, че знаем че поемаме голям риск, но то риска се вижда и от цената- предприятието е във финансово затруднение и затова разпродадоха акциите му, сменя се собственика- варианта е или да се подобри или да се влоши- аз залагам 1-2 % от парите си на първия вариант. Кое не ти е ясно тук... На мен ми е ясно , че си лузър хранещ се със злоба- кажи ни ти изобщо имаш ли някакви акции и ако да в кои компании- такива мишки като тебе се правят на лъвове скрити зад гръмки никове, а ги е страх и 100 лева да рискуват.Никого не съм карал да купува тук акции, но такива педалчета като тебе не искам да ми дават акъл без да ми кажат колко инвестиции имат и от колко години са на пазара. Не разбрахте ли , че без риск и загуби няма и печалби

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                Сега ако потърсят отговорност на съвета на директорите, може да развалят неизгодни сделки и лична и имуществена отговорност на членовете.
                Но това ще се случи на 10.8.2012 а може би се е случило още днес ???

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                  Е аз рових в ТР ....ама не видях нищо.Ама не знам дали ако има запор на акции трябва да се отбележи там.Мисля,че след смяна на притежателят им ще има инфо там

...за регистър на длъжниците съм чувал,но не знаех ,че има вече онлайн проверка
                  Запора на акциите ще е в изпълнителното дело срещу длъжника, ако акциите са на дружество ще има запор на дяловете и е публично, по интересно е да се прочете делото, обявления дневен ред и т.н, също така ще излезе доста информация около фирмите в които меком има участие и т.н, там на някой от тях са наложени запори на търговското предприятие или дялове.
                  В крайна сметка принцип в правото, е че за длъжника няма значение на кого дължи....
                  Допускам, че целенасочено са изкупували вземания към меком и в един слънчев ден са наложени запори на всичко възможно, включително и на акциите на мажоритаря.....и хоп кредитора решава да получи вземането си срещу акции, следваща стъпка...публична продан на остатъка, където пак кредитора пазарува....средната му цена пада.....придобива квалифициарано мнозинство в общото събрание и крайна сметка основно дължи на себе си и е собственик на предприятие с огромни активи и мощности .......и всичко това за жълти стотинки.....сега остава доста работа да го дигнат на крака

Коментар

• https://public.brra.bg/Documents/Ret...c6878500e44956

https://public.brra.bg/Checkups/Veri...&subDeed=90269

Бобане, къде видя онлайн проверка?
                    Last edited by Jekata; 13.07.2012, 15:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan4o Iotata Разгледай мнение
                      Най - жалкото от всичко е, че точно ти поучаваш ................нямам думи....това, че хора като теб не са наясно с основни положения от законодателството и пръскат акъл наляво и дясно показва кой с колко акъл е.....
                      .......нито ще ти обеснявам способите в изпълнителното производство
                      ........нито ще казвам коя информация е публична и коя не
                      ......никой не те кара купуваш или продаваш, чети има достатъчно публична информация, точно за 30мин може да се направи справка в Търговския регистър, регистър на длъжниците и т.н.....и доста неща ще станат ясни

Е аз рових в ТР ....ама не видях нищо.Ама не знам дали ако има запор на акции трябва да се отбележи там.Мисля,че след смяна на притежателят им ще има инфо там

...за регистър на длъжниците съм чувал,но не знаех ,че има вече онлайн проверка

Коментар

• От момента, в който акциите на Мажо са в ръцете на Сидия Изпълнител - явно повече от месец , имаме обстоятество за смяна на собствеността - трябвало е да има съобщение до КФН и публичност - в случая такова няма - ако бяхме държава КФН, щеше да спре търговията с акции на БФБ на момента на узнаване на нарушението - Съдия Изпълнител може да си продава и извън регулиран пазар акции и с публична покана за аукцион

Това смърди!

Само на балъците - Киро, Императора, Батя - да не изброявам - не им смърди и си мислят, че с гол балъшки ентусиазъм пари могат да се направят (могат само с кръвчицата на други такива балъци)

Жалко, за всички, които участват толкова наивно - като гледам обората за БФБ не е малък по позицията последните дни - както казах - поне преброихме Матриала

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade Разгледай мнение
                          1. Ви пускат свръх голяма и нереална емисия на дебела цена - над 2 лв. - хващат на въдицата корумпираните шефове на Портфолио Мениджери в ДФ и ПФ - колкото могат

2. После, ви пускат едни привилегировани акции с нереална лихва - хващат на въдицата такива като Императора и маса дребни инвеститори - още квърчица

3. После, някой спомена че Мажо бил продавал на левче - не знам , не съм я следил позицията - с което вземат още кръчица от балъшкото съсловия на БФБ

4. Акциите на Мажо по незнайна причина и без публина инфо - въпреки, че Меком е уж публична компания, се озовават в ръце на Съдия Изпълнител - де факто нов Мажо - без публина инфо - оттам всичко след това са сделки с вътрешна инфо - няма КФН и кой да спре търговията с акции на БФБ до оповестяване не публична инфо - Welcome to BG

5. Връткат ви там нещо, и после - понеже в БГ е ясно - има ли Мажо проблеми с ЧСИ, значи и фирмите му са така, значи всичко вече е отдавна източено - акциите повече от ясно е, при тази ситуация вече нямат дори юридическа стойност - пускат ви ги на пазар колко кръвчица дадеде толкова - нищо чудно някой ИП да се е включил в играта - да източи още кръвчица - на БФБ налъци не липсват

6. На БФБ инвеститори никога не е имало, само спекуланти (в повечето случаи балъци) и виждаме, че от НИЩОТОТО само с ГОЛ БАЛЪШКИ ЕНТУСИАЗЪМ АКЦИЯТА Е ОТ НАЙ-ЛИКВИДНИТЕ - тук излизат въпросите за МАТРИАЛА на БФБ - какви хота търгуват, и с какъв акъл?

Поне преброихме МАТРИАЛА на БФБ - БОЖЕ КОЛКО МЪКА ИМА НА ТОЯ СВЯТ БОЖЕ

Пак казвам - отдавна явно тук няма нищо - ОСТАНА САМО ГОЛИЯ ВИ БАЛЪШКИ ЕНТУСИАЗЪМ ГОСПОДА
                          Най - жалкото от всичко е, че точно ти поучаваш ................нямам думи....това, че хора като теб не са наясно с основни положения от законодателството и пръскат акъл наляво и дясно показва кой с колко акъл е.....
                          .......нито ще ти обеснявам способите в изпълнителното производство
                          ........нито ще казвам коя информация е публична и коя не
                          ......никой не те кара купуваш или продаваш, чети има достатъчно публична информация, точно за 30мин може да се направи справка в Търговския регистър, регистър на длъжниците и т.н.....и доста неща ще станат ясни

Коментар

• възможно заключение

Първоначално изпратено от KoMetov Разгледай мнение
                            Абе, то Цирк Дьо Солей да беше изнесъл представление тук нямаше да събере толкова публика.
                            Обикновено ФМ бичи неординерните мнения из форума, ама тук нещо издиша.
                            А то кво стана? Ми на бившия мажо му взеха подарената му от комунягите играчка и сега ще я дадат в ръцете на други комунистченца - и те да си поиграят с нея.
                            Колко некадърен трябва да си и тъп, да не можеш една фабрика за салами да движиш като хората, ама туй то от комунистическия матриал.

Рай4ев, Банев и Захариев да ги опанделат за некомпетентност. Последствиата 6те са:
                            1) БФБ яко нагоре
                            2) пови6аване на конкурентноста на България
                            3) Бойко пе4ели изборите

Коментар

• 1. Ви пускат свръх голяма и нереална емисия на дебела цена - над 2 лв. - хващат на въдицата корумпираните шефове на Портфолио Мениджери в ДФ и ПФ - колкото могат

2. После, ви пускат едни привилегировани акции с нереална лихва - хващат на въдицата такива като Императора и маса дребни инвеститори - още квърчица

3. После, някой спомена че Мажо бил продавал на левче - не знам , не съм я следил позицията - с което вземат още кръчица от балъшкото съсловия на БФБ

4. Акциите на Мажо по незнайна причина и без публина инфо - въпреки, че Меком е уж публична компания, се озовават в ръце на Съдия Изпълнител - де факто нов Мажо - без публина инфо - оттам всичко след това са сделки с вътрешна инфо - няма КФН и кой да спре търговията с акции на БФБ до оповестяване не публична инфо - Welcome to BG

5. Връткат ви там нещо, и после - понеже в БГ е ясно - има ли Мажо проблеми с ЧСИ, значи и фирмите му са така, значи всичко вече е отдавна източено - акциите повече от ясно е, при тази ситуация вече нямат дори юридическа стойност - пускат ви ги на пазар колко кръвчица дадеде толкова - нищо чудно някой ИП да се е включил в играта - да източи още кръвчица - на БФБ налъци не липсват

6. На БФБ инвеститори никога не е имало, само спекуланти (в повечето случаи балъци) и виждаме, че от НИЩОТОТО само с ГОЛ БАЛЪШКИ ЕНТУСИАЗЪМ АКЦИЯТА Е ОТ НАЙ-ЛИКВИДНИТЕ - тук излизат въпросите за МАТРИАЛА на БФБ - какви хота търгуват, и с какъв акъл?

Поне преброихме МАТРИАЛА на БФБ - БОЖЕ КОЛКО МЪКА ИМА НА ТОЯ СВЯТ БОЖЕ

Пак казвам - отдавна явно тук няма нищо - ОСТАНА САМО ГОЛИЯ ВИ БАЛЪШКИ ЕНТУСИАЗЪМ ГОСПОДА
                              Last edited by e$trade; 13.07.2012, 15:15.

Коментар

• Абе, то Цирк Дьо Солей да беше изнесъл представление тук нямаше да събере толкова публика.
                                Обикновено ФМ бичи неординерните мнения из форума, ама тук нещо издиша.
                                А то кво стана? Ми на бившия мажо му взеха подарената му от комунягите играчка и сега ще я дадат в ръцете на други комунистченца - и те да си поиграят с нея.
                                Колко некадърен трябва да си и тъп, да не можеш една фабрика за салами да движиш като хората, ама туй то от комунистическия матриал.

Коментар

Working...
                                X