IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Меком стъпва на руския пазар с три договора за по 2-3 млн. долара на месец
    Днес на БФБ бяха сключени първите сделки с правата за привилегированите акции на месопреработвателната компания
    http://www.investor.bg/novini-i-anal...-mesec,108188/

Меком влиза и на турския пазар с договори за 1,8 млн. евро до края на годината
    Месопреработвателната компания очаква през следващата година приходи в размер на 26 млн. евро от износ за Русия и Турция
    http://www.investor.bg/novini-i-anal...dinata,108937/

Николай Василев: Емисията на Меком е атрактивна за инвеститорите
    Меком АД има договори за износ към Русия на продукция за 28 млн. евро до края на 2011 г.

http://www.investor.bg/novini-i-anal...torite,108687/

Точно представителите на ЕКСПАТ няма какво да се правят на изненадани. Работят с Райчев от доста време и няма начин да не са били наясно какъв батак е дружеството му. Не знам само защо така настървено и нас се опитаха да вкарат в киреча (особено с привилегированите)..

дано се размине сагата, но по никакъв начин не оправдавам казването на черното - бяло (промоцията на привилегированите преди време)

успех на затъналите в меком
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Кажи сега Форексов как така ние взехме дивиденти по 20%, а ти се надупи на банките за мизерните лихви. Нали се правиш на много умен- защо все си на загуба

Коментар

• Форексов много ли болеше когато изгуби всичко на форекса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Това е хубаво , че банката пази, но нека и Еспат по- добре да пазят интересите на клиентите си
          Банката ще вземе всичко което може да се вземе и пак няма да им стигнат. А ти Кире, ще пиеш една студена вода. Дано трошиш само собствени пари, че иначе лошо. Никой не може да опази един човек от собствената му глупост.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Това е хубаво , че банката пази, но нека и Еспат по- добре да пазят интересите на клиентите си

Коментар

• Питах във форум Силистра, какво става в Меком, още ли банката пази, каква е румънската връзка и ето един отговор

там са и са завзели къщичката на катаджиите , изглежда се готвят за тежка зима.
              до колкото знам за "работа" някакъв румънски клон ??? по-скоро нямам инфо
              То кой ли има инфо

Ето темата
              http://www.forumsilistra.com/viewtopic.php?p=37157

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
                гордея се с тебе... да си купиш фабрика на 9 септември 1944 г . е достойна за похвала постъпка....
                И трябва защото не съм имал и нямам акции тук а обичам да дразня такива като теб с бата Гойко зависими същества с нула мозъчни гънки. А и сте си от една партия на милиционерите....
                А относно купилия фабрика на 9 септеври 1944 е милионер на 10 октомври 1989 г. ,но на безмозъчни същества не може да се обясни от първият път а и вече не съм в доброволната ограмотителна дружинка.........

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Аз със зависими същества не си пиша . Да знайш! А и с безмозъчни акъл не се обменя .
                  НЕма смисъл....
                  гордея се с тебе... да си купиш фабрика на 9 септември 1944 г . е достойна за похвала постъпка....

Коментар

Аз със зависими същества не си пиша . Да знайш! А и с безмозъчни акъл не се обменя .
                    НЕма смисъл....
                    Е недей да се ядосваш, че си продал на 3 стотинки, да не си докараш някой инфаркт, другия път може да е по-успешна търговията....

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                      Ами опитвам се!
                      Ти кажи, успя ли да смъкнеш средната при Меком под 26 ст. или разпродаде всичко?

НЕма смисъл....

Коментар

А аз се притеснявам ,че можеш да мислиш и пишеш самостоятелно и то без напътствия ....
                        Ами опитвам се!
                        Ти кажи, успя ли да смъкнеш средната при Меком под 26 ст. или разпродаде всичко?

П.П. Не за друго, да не те мислиме, да се притесняваме!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                          Така се притеснявахме, че не си се изказал още!
                          А аз се притеснявам ,че можеш да мислиш и пишеш самостоятелно и то без напътствия ....

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                            Аз като кибик са се изкажа, ама защо всички от форума с акции не се организирате за събранието до Силистра? Имате право на глас и ще разберете от първа ръка в какво състояние е предприятието. По-добре така, отколкото да чакате някой са напише нещо във форума.
                            Така се притеснявахме, че не си се изказал още!

Коментар

• Аз като кибик са се изкажа, ама защо всички от форума с акции не се организирате за събранието до Силистра? Имате право на глас и ще разберете от първа ръка в какво състояние е предприятието. По-добре така, отколкото да чакате някой са напише нещо във форума.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                                Г-н Янков,
                                първо, искам да ви благодаря, че се включвате във форума. Макар и да давате оскъдна информация за Меком, това е важно за нас, тъй като ни демонстрира вашия начин на поведение.
                                Преди две години, когато ни продавахте акции на това добро дружество и ни увещавахте да купуваме преференциални акции, а и обикновени, които имат тенденция да се движат към номинала си, ни заливахте с тонове безполезна информация.
                                Днес, когато купувате акции на дружеството, казвате, че не знаете нищо.
                                Това шизофренично поведение говори само за едно нещо - Райчев е успял да надхитри т. нар. юпита.
                                И кажете на нас невежите г-н Янков, как така не може да коментирате вашите клиенти, чиито пари вие управлявате, нали вие ги консултирате. доколкото знам, не сте инвестиционен посредник, където само движите книжа на клиенти. вие ги управлявате.
                                Не е добре човек да си вре Гагата, където не му е работа.
                                Вариянтите на новите мажоритари са повече от пръстите на ръцете и краката...
                                Дали са фонд, пълномощници на пациенти, или нещо още по-прозрачно.... си е тяхна работа. Не е работа на шаранчетата - миноритари да философстват. Собствеността се управлява и е отговорност на собственика, при това на мажоритаря, а не на публиката...
                                А дали се купува, за да се обезкости или, за да придаде що годе търговски вид и да се продаде .... времето ще покаже. Но при всички случай ще спечели ... само който .... взема решения... А нали не си въобразявате, че някой от София ще се дигне на 500 км, за да се прави на саламджия? Така че при всички случаи ще има работа за спекуланти... някой ще загубят, други повече, а някои ще спечелят.... може да има даже и миноритари- спекуланти. Дай Боже! Но аз не вярвам.

Коментар

Working...
                                X