If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз искам да помоля тази спамерка и тролка да бъде ограничена- не може все с такива деструктивни хора да се занимаваме. Вие виждате как истинските инвеститори излагат мнението си без нападки и с аргументи, а те от години трови форума.Този панел къде е е съм го ползвал още
Момци, не прецаквайте темата с безсмислени спорове с радиоточката. Все пак от новото ръководство четат тук
Напомням ви че Инвестора въведоха много полезна функция за игнор на спамери и злобари, ползвайте я. Аз съм много доволен от нея. Горе в Контролен панел е.
Прецаканке ти да не си стара мома или пренебрегната от мъжете- манталитета ти те издаде. Много си жалка с какво си подплатила съветите които даваш- със загубите си на борсата и в живота си. Струва ми се, че ти си нещастната и си избиваш тук комплексите
Ами много добре се вижда какво представляваш и от само един (да кажем горния) пост. Не виждам какво може да се обясни повече. Модераторите явно не те трият, заради кликовете, които правиш, но не бих се изненадало, ако го правят по препоръка и на някой психиатър, който би могъл да си прави докторската дисертация базирана на анализа на твоята персона, а може да е и заявка за ново откритие в тъмните същности на човешката душевност.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Прецаканке ти да не си стара мома или пренебрегната от мъжете- манталитета ти те издаде. Много си жалка с какво си подплатила съветите които даваш- със загубите си на борсата и в живота си. Струва ми се, че ти си нещастната и си избиваш тук комплексите
в темата за оптимизма много важно говориш в % - ами по-добре говори в пари, защото който има интерес е напълно наясно с КА на софкома и знае кой(коя) колко има.
успех
И с кое е прекалното, че като искаш сметни си ги, не ме притеснява факта.
Така е - 30% от половината е софком, какъв ти проблема. И кое е прекаленото !?
Кажете си и вие позициите, какво само питате, кажете да ви видим !
Не е препоръка... !!!
Какви взятки бе нещастник. Виж се само, как вече си изгубил и нормален, човешки образ. Пък си и вярваш - "знания, опит, смелост и пари за да си на Борсата" - жалък си като беззъба невестулка
не е тук мястото, но мисля, че прекаляваш
в темата за оптимизма много важно говориш в % - ами по-добре говори в пари, защото който има интерес е напълно наясно с КА на софкома и знае кой(коя) колко има.
успех
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Прецаканке кажи ти къде имаш и къде те клецаха яко , че все си кисела. Ние да си правим взятките , а Вие говорете със задниците си от завист. Да това са някои от добрите и лошите страни, но има и други. Не е достатъчна само оценката Прецаканке- трябват знания, опит, смелост и пари за да си на Борсата
Какви взятки бе нещастник. Виж се само, как вече си изгубил и нормален, човешки образ. Пък си и вярваш - "знания, опит, смелост и пари за да си на Борсата" - жалък си като беззъба невестулка
Не е препоръка... !!!
Ако може да внеса малко корекции:
Предприятието не е източено до краен предел, а машините са си там и има възможност за работа почти веднага.
Някак си са задържали персонала, който е доста кадърен.
Сигурни дългосрочни договори....
под източено разбирай, че имат задължения, а няма кой 1 лев да им даде напред
за персонала е радващо
сигурните дългосрочни договори имайки предвид 'коректността на Райчев' ще са сигурни само ако се предоговорят от новия мажоритарен собственик
успех
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
...
Плюсове:
- едни хора с финансови възможности, които имат силното желание да излязат от инвестицията си без да пият студена вода и са се нагърбили с почти невъзможната мисия да изправят на крака дружеството въпреки проблемите в БГ
...
ПП не е препоръка за покупка или продажба на акции
Тези хора никакви не се вястваха във форума преди, освен по време на пласмента на нови привилегировани хартии.
Появиха се отново и сега. Защо ли!? А може би знаят и как да понапудрят нещата. Е така или иначе като видят зор със студената вода, може да се допусне всяването на "прозрачност" било и във форума. Инвесторчето има нужда от кликове )))
Не е препоръка... !!!
Коментар