IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе аз си гледам само в мойта сметка -а пък там средната е 0,024.Късмет и на теб.
    Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
    Ааа, не бъркай сметките, може би тр. да говорим за средната "му" цена, не гледай само милионите хартии на 2 стинки.

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
      Екстра е-Никито до 0,10 да ги докара берекет версин дет се вика-до 0,15 в идол ще го превърнем.Късмет и на теб.
      Ааа, не бъркай сметките, може би тр. да говорим за средната "му" цена, не гледай само милионите хартии на 2 стинки.

Коментар

• Екстра е-Никито до 0,10 да ги докара берекет версин дет се вика-до 0,15 в идол ще го превърнем.Късмет и на теб.
        Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
        Привет генерал! Според мен - лично мнение - може би очаквам такъв сценарий - в лакомията си, никитата да са се оплели като патки в кълчища и са се напълнили с евтини хартии, дори и за свои клиенти. Сега като се сблъскат с реалността може да се опитат да замажат ситуацията, под проформа уж, че са радетели за публичност и да се опитат да се измъкнат по на 15 стинки, отписвайки по някой актив, понапудряйки отчети, перспективи и т.н. Я виж колко камилчета- кандидат-милионери има, все ще успеят да им метнат фрифлоута и после на бял кон парада ще приеме ... д-р Каро, с новия светъл пример, добавен към великата теория, пишеща се не къде да е, а на бфб
        Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Аз имам жалостива душа, хайрсъзов. Горчи ми печалбата направена за сметка на камилчета като вас...
          Мастере а изтерзаната лихва която банката събира от изнемогващите кредитополучатели и после я дава на теб не ти ли горчи?

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
            Колко трогателна и самоотвержена постъпка..като на Ал.Матросов.Някой купи /продаде/10 акции и вдигна цената с 3,45 %.Ще стигнат за един мамул..А кочана..вай,,вай..
            Привет генерал! Според мен - лично мнение - може би очаквам такъв сценарий - в лакомията си, никитата да са се оплели като патки в кълчища и са се напълнили с евтини хартии, дори и за свои клиенти. Сега като се сблъскат с реалността може да се опитат да замажат ситуацията, под проформа уж, че са радетели за публичност и да се опитат да се измъкнат по на 15 стинки, отписвайки по някой актив, понапудряйки отчети, перспективи и т.н. Я виж колко камилчета- кандидат-милионери има, все ще успеят да им метнат фрифлоута и после на бял кон парада ще приеме ... д-р Каро, с новия светъл пример, добавен към великата теория, пишеща се не къде да е, а на бфб
            Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
              Симов, да не си продал 10 бр. Патки ? С 50% от парите си купил Меком, а 50% са в кеш
              Казах нищо не продавам точка.

Гледайте вие тук само да не опуснете продаването.
              Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                Колко трогателна и самоотвержена постъпка..като на Ал.Матросов.Някой купи /продаде/10 акции и вдигна цената с 3,45 %.Ще стигнат за един мамул..А кочана..вай,,вай..
                Защо да ги продава ? Патките днеска са близо 40% нагоре! При впечатляващия дори за тази позиция обем от 1,30 лева....
                Симов, да не си продал 10 бр. Патки ? С 50% от парите си купил Меком, а 50% са в кеш

Коментар

• Колко трогателна и самоотвержена постъпка..като на Ал.Матросов.Някой купи /продаде/10 акции и вдигна цената с 3,45 %.Ще стигнат за един мамул..А кочана..вай,,вай..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Така е Симов, ама защо не продадеш малко Патки и не играеш
                    Защо да ги продава ? Патките днеска са близо 40% нагоре! При впечатляващия дори за тази позиция обем от 1,30 лева....

Коментар

• Така е Симов, ама защо не продадеш малко Патки и не играеш

Коментар

Форексов видя ли Симов колко умен съвет ти дава- стига са ти обирали патите на този ФОРЕКС
                        Разбира се, че му давам. Аз ако не се занимавах с лудостта с която се нафанах. щеше да се занимавам с къси, с Еларг на 90ст до 1.25лв, Меком на 3 до 3.3ст с покачване до 5ст.

И петрола е напълно ясно, че ще се качи. Аз го препърочах на 105$ Брент сега е на 109$ и туку за месец е на 120$. E не е ли повече от лихвата в банка.

Коментар

• Форексов видя ли Симов колко умен съвет ти дава- стига са ти обирали патите на този ФОРЕКС

Коментар

Няма Форексов, но понеже си много отворен да даваш акъл на всеки ,а все губиш пари. Поне ги прехвърли в КНДР там ще са по- сигурни. За нас не бери грижа в пъти имаме по висока доходност от тлъстите ти лихви.
                            Форекса е най-дорбе петрол да купува 100% ще вземе повече в един момент от лихвата в банката.

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
                              СУУЙЙ ШПЕК ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА ПАПАД НАБЛЮДАТЕЛИТЕ
                              Хихихи ей това изказване ме рзсмя.Напомня ми за много подобни по времето на балоните на БФБ

Коментар

• Няма Форексов, но понеже си много отворен да даваш акъл на всеки ,а все губиш пари. Поне ги прехвърли в КНДР там ще са по- сигурни. За нас не бери грижа в пъти имаме по висока доходност от тлъстите ти лихви.

Коментар

Working...
                                X