IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Когато едно лице премине праговете по чл. 149, ал. 1 или по чл. 149,
    ал. 6 от ЗППЦК, за него се поражда задължение в 14-дневен срок да
    регистрира в КФН търгово предложение към останалите акционери с
    право на глас за закупуване на техни акции и/или замяната им с
    акции, които ще бъдат издадени за тази цел, или да прехвърли
    необходимия брой акции, така че да притежава пряко или чрез
    свързани лица по-малко от 50 на сто, респективно по-малко от 2/3 от
    гласовете в общото събрание на публично дружество.

---------------------------------------------------------------------------------------------
    Всеки инвестиционен посредник който предлага тази услуга в срок от 14 дни може да изготви документите за търгово.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------

По-късно със сетълмент на 15 юни 2012 г. Дар Финанс ЕООД е увеличилo дела си в Меком АД от 30,64% на 40,85%.
    http://www.investor.bg/novini-i-anal...kom-ad,136145/

С две думи не се вълнувайте много до 14 дни ако по някакво чудо тея 20 милиона днес са ги взели от Дар Финанс ЕООД мое да имате търгово ама дали са ги взели баш те кой знае.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Абе Симов ти си престъпник да не врутнеш днес Патките за Меком
      Ще се радвам да спечелите

Нямам предвид тея дето са го купували над 10ст за тях не знам кога се очаква да спечелят.

Коментар

• Абе Симов ти си престъпник да не врутнеш днес Патките за Меком

Коментар

• Това е интересен казус- Дали Н.Василев трябва да направи търгово. КФН да не се бави и да огледа сделката- Апостолов и Ранкова ги няма да замитат под килима във вреда на миноритарите.Марияне и това е въпрос за разговора с Никито- ще отправи ли търгово към миноритарите и на каква цена

Коментар

• Първоначално изпратено от entusiast Разгледай мнение
            Хипотетично.Ако Н.В е купувач , на колко е справедливото :търговско предложение.Не е препоръка.
            Не може да предложи по малка цена от средно претеглената за последните 3 месеца което е около 6ст максимум 7ст.

Както и не може да предложи търгово на цена по малка от тази на която е купил една акция през последните 3 месеца или 6 месеца не помня но с две думи не може да има търгово на цена под 10.2ст

Ма надали ги е взел той но не е невъзможно.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Чшшшшшш, момчета какво стана с тоя Меком?
              Фалираха ли?
              Моля светнете ме набързо, като човек не следящ позицията!
              Благодаря!
              Добър ден
              БГ отдавна е фалирала а ти питаш за някакъв Меком
              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Хипотетично.Ако Н.В е купувач , на колко е справедливото :търговско предложение.Не е препоръка.

Коментар

• Съдебният изпълнител разполага с още акции в Меком АД

http://www.investor.bg/novini-i-anal...kom-ad,137290/

---------------------------------------

Браво Марияне за статията много е на място.

Меком Ад Общо книжа 56 003 978 броя

Уляна Димоларова, която е частен съдия-изпълнител. Преди продажбата е отчетено, че тя има дялово участие от 81,74%, което отговаря на дяловото участие на Стефан Райчев

81,74% = 45 777 651 броя акции

22 милиона продадени на 7-ми юни
                  плюс 23 милиона 450 хиляди до ден днешен

Ако само съдия изпълнителя е продавал значи е разпродал 45 милиона и 450 хиляди броя акции

Вероятно има най много още 500 000 броя акции нещо такова.

Има тя има тя И утре ще гледаме ша продава ли други ли ша продават то ще си проличи.

Но тая оферта днес за 1 000 000 броя на 4.1ст мисля, че не беше нейна.

Коментар

• Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнение
                    колеги, имам въпрос!
                    на борсата може ли да се извърши операция обратна на “сплит”?
                    т.е., примерно 10 акции да се обединят в пакет и да се продават за 2 стотинки?
                    Може но само дружеството може да го направи
                    Досега са го правили примерно Ем Джи Елит холдинг (Балкантурист елит холдинг), сигурно и други
                    те вместо по 250 акции от Масовата, ги направиха по 25, като номиналаим от 10 ст. се качи на 1 лв.

Коментар

• Хахаха днеска гледахме филм за възрастни тука.
                      Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      Чшшшшшш, момчета какво стана с тоя Меком?
                      Фалираха ли?
                      Благодаря!

Коментар

• Чшшшшшш, момчета какво стана с тоя Меком?
                        Фалираха ли?
                        Благодаря!

Коментар

• колеги, имам въпрос!
                          на борсата може ли да се извърши операция обратна на “сплит”?
                          т.е., примерно 10 акции да се обединят в пакет и да се продават за 2 стотинки?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            БРАВО МАРИЯНЕ- НЕКА ВСЕ ПАК ВАСИЛЕВ ДА ДАДЕ ЯСНОТА ЗА НАМЕРЕНИЯТА СИ
                            Едва ли ще даде, пък и не е длъжен така да се каже...

Коментар

• Пфуй - окъснях и не можах офертичка да си пусна - ама нищо - утре.

Що да не пробвам да си нарина малко привилегировани от планктонаджиите...
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• БРАВО МАРИЯНЕ- НЕКА ВСЕ ПАК ВАСИЛЕВ ДА ДАДЕ ЯСНОТА ЗА НАМЕРЕНИЯТА СИ

Коментар

Working...
                                X