Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеКаквото и да се говори,фактът, че предстои ОСА с намерение да се смени управлението и да се оправят бакиитеСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Каквото и да се говори,фактът, че предстои ОСА с намерение да се смени управлението и да се оправят бакиите, за да може предприятието да стартита заслужава адмирации.Може малко повече оптимизъм да има по позицията но...всичко си има цена .Лично аз очаквам да се качи още-дори значително в зависимост от резултатите от ОСА.Оптимист съм.Имам акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЯвно защото не си разбрал резултата от предното ОСА.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАз не мога да разбера, какво е това вълнение?... Имало събрание... И 10 събрания да има все тая. Всичко е напълно ясно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеАко има някой от едрите, четящ форума - пристигнахте ли вече в Силистра?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеАко има някой от едрите, четящ форума - пристигнахте ли вече в Силистра?Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар