IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега Форексов ни обясни за ХИМКО- защо купуват там. Нали разбираш много

Коментар

• Пак нищо не си разбрал и затова те обраха на форексаТаква безисходица какви 5 лева ти си жертва на гигантските форекс играчи , които имат информация и много пари и търгуват с мощни компутри. Само един наивен лаик може да си мисли че има шанс да спечели. Да не би да си въобразяваш и че като губиш на форекса подкопаваш основите на капитала.И за депозитите си писал глупост- дават ти смешни стотинки лихва , а печалбите ти се взема от банката. Тези смешни лихви ти ги изяжда инфлацията. Нищо не произвеждаш - голем смех с тебе.Що се отнася до това , че ние сме правили инвестиции в АДСИЦ и те нямали ангажимент- тук надмина себе си- имат и то е отразено в закона им- ние от този ангажимент взехме от БРЕФ например 20%- чети и учи момче и тогава пиши, но форекса остави и повече не губи. Да не станеш клошар накрая. Пич си но разбери нямаш подготовка за инвестициите- нивото ти е за депозити само, но и там си на загуба

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Обясни сега Форекса не е ли по- голяма пирамида и какво произвежда
        Аз нямам претенции че произвеждам нещо на форекс пазара, Кире. Аз съм на форекс пазара за да се възползвам от безизходицата в която са изпаднали печатарите на пари... И доста се кефя... Голям кеф е да печелиш от безизходицата в която е изпаднал някой който досега се е възприемал като Бог...

А иначе произвеждам като съм дал банкови депозити. Тези депозити се раздават от банките като кредити... Надявам се взелите кредити наистина да произвеждат нещо обществено полезно, а не да вземат кредити за да се ушиват в спекулации на форекс пазарите, на фондовите пазари или на пазара на НИ.

Разликата между моята инвестиция в банкови депозити и твоята на бфб-то е, че аз имам твърда възвръщаемост. Получателят на моите пари трябва да си е направил сметката много добре, иначе гори. Докато получателят на твоите пари няма абсолютно никакъв ангажимент към теб. Той просто ти е прибрал парите и ти се смее в лицето, когато го питаш защо пада цената на акциите или защо тази година не дава дивидент....
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Обясни сега Форекса не е ли по- голяма пирамида и какво произвежда- за това че те занулиха там знаем не си нито първия нито последния

Коментар

че не му е ясно какво е борса.
            Фондовата борса винаги е била и ще бъде една пирамида, Кире. Всеки, който си свали розовите очила го вижда веднага... Тази пирамида се държеше досега само защото имаше постоянен приток на камилчета принудени да се ушиват на борсата, заради рекета на печатарите на пари, поддържащи реалните лихви по-малки от реалната инфлация... Само че фондовата фиеста, започнала с премахването на златният стандарт през 1971 г., приключи през 2008 г. Сега следва плащането на сметката... А тя винаги в крайна сметка се плаща в злато... Такъв е човешкият опит през последните 6000 години!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Форексов загуби и то много, ако не си покажи колко си спечелил зашото се пишеш на Мастер.Кажи сега за химко защо купиха за 10000лева. Ти си човек без инвестиции в акции , а на всяка тема акъл даваш

Коментар

Ти на форекса какво произведе , че игра там- много си наивен и неграмотен
                Пак си спал отвит, Кире. И пак си сънувал, как си губя парите на форекс. Много ти се иска да загубя, нали?!... Запомни! Независимо дали съм работил за други или за себе си на форекс пазара, ВИНАГИ нетният ми резултата е бил ПЕЧАЛБА! Такива са фактите, Кире...

Коментар

• Сега Форексов с познанията си от преди 40г за планова икономика искам да ми обясни защо Химко , което не работи днес се търгува с 0.045 0.005 12.50% 10 911 и да разбере , че не му е ясно какво е борса. Лошото е че не иска да се учи и никога няма да научи

Коментар

• Няма по голяма пирамида и мелница за пари от Форекс пазара, ама ти така се наби там че халката още ти е широчка. Ти на форекса какво произведе , че игра там- много си наивен и неграмотен

Коментар

• Абе пич какво ме интересува къде е Химко сега- нали съм си направил профита и то в проценти в които не си сънувал. Абе сержант Форексов, а къде са ти загубените пари от Форекса, защото аз си взех реално тогава печалбата , а ти и досега лапаш мухите и си ближеш сополите от загубите и само спамиш от страх и завист

Коментар

Форексов- ХИМКО на два пъти беше пускан да работи и акциите му се покачваха от 8-10ст на 1 лев
                        хахахаха... И къде е Химко сега?!... И като го пускаха да работи, какво произведе? хахаха... Пускат го да "работи" за да може управителят на пирамидата да си продаде боклуците на вЕрващи гъдулки като теб! Само че вЕрващите вече са на привършване, защото знят какво следва! Този който не продаде на време, на някой по-лаком и по-прост от него самия, пие студена вода.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Поради невежество и слаба инвестиционна култура!
                          Оооо, големия спец пак се изказва като последна инстанция! Велик!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            Ако има някой от едрите, четящ форума - пристигнахте ли вече в Силистра?
                            Още не... Оказа се, че най-близкото международно българско летище (в Балчик), не функционира и сега се лутаме с хладилния Джъмбоджет (това е за да съм готов за всеки случай да си взема ликвидационния дял - знае ли човек?), и се чудим каде да кацнем.

Коментар

• Форексов- ХИМКО на два пъти беше пускан да работи и акциите му се покачваха от 8-10ст на 1 лев- разбира се и двата пъти аз имах и продадох. Ти обаче няма да си вземеш паретата от Форекса- знам боли, но не трябваше да се правиш на мастер , а да внимаваш. Борсите не са мяста за лаици без подготовка. Сега колкото и да ругаеш чуждите инвестиции твоите пари изгоряха заради собствените ти грешки и глупост. Помня те какъв ментор беше в темата за форекса и после загуби и се умълча- сега ти държи мокро и затова стоиш на тлъсти лихви с малкото останали пари. По добре така нали отколкото да харчиш парите на децата си.Между другото и с Кремиковци около продажбите имаше възраждане- и пак успешни врътки- за които са подготвени и смели де., а не за лаиците с Академията от Горна и големите загуби на Форекса.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                                Ако ,човек няма сериозни намерения защо ще набива пари да го купува?
                                Поради невежество и слаба инвестиционна култура!

Коментар

Working...
                                X