If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ме ли знаеш кой съм... Уж си старо куче на БФБ
Първо в темата за Оптимизма писах, че си вадя от прахта стария ник, че много добре тръгне спекулата на БФБ-то напоследък. Та да е на кадем и символ на новото начало
А Мекома ще се клати известно време в рейнджа, пък после ще видим на къде ще избие
Оптимизма(темата) рядко я чета:0...Ама както и да е...кой ти беше новият ник
Ама аз съм се кротнал....просто ми е чудно какво става тук....Ми може и да си купя
Не ме ли знаеш кой съм... Уж си старо куче на БФБ
Първо в темата за Оптимизма писах, че си вадя от прахта стария ник, че много добре тръгне спекулата на БФБ-то напоследък. Та да е на кадем и символ на новото начало
А Мекома ще се клати известно време в рейнджа, пък после ще видим на къде ще избие
Промените в партидата на Меком са вписани вече в Търговския регистър, има и насрочено ново общо събрание за 1.10.2012 за промяна структурата на управление.
Остава и да се надяваме адвоката да представи пълномощно, та да е всичко редовно.
Промените в партидата на Меком са вписани вече в Търговския регистър, има и насрочено ново общо събрание за 1.10.2012 за промяна структурата на управление.
Пичове, прехвърлете спора тук. До Инвестора се пише само за важни неща. Като например да се банне Форексмастъра Инак ще ви стане ли по леко, че и аз чаках умрелото коте да падне на 0,033 за да хвана отскока но стигна до 0,034. Ама вече няма да го чакам, щот мое да не стане. Еваларката, ако някой натовари 1 мио на 2-3 стинки и вече е аут. За всичко останало - просто не си струва да се гони мастъра
Като Матросов защитавам Мастъра......Ако го баннат и аз ще го последвам.....
По темата...
Този който е купил млн и нагоре си знае играта....Той с джиткане за 20 - 100 % не може да си плати инфото....
Сега си менкаме ( менкате) акциите,тези които купихме по 100-200 К.......С изключение на Импа, който завъртя едни 1111 бройки 5-6 пъти..... ( евала..)
Имам усещането, че тези акции се купиха вече и може БИ ще има малко по-високо плато от 10-12ст, освен ако не се върне на 2.3 ст
Пичове, прехвърлете спора тук. До Инвестора се пише само за важни неща. Като например да се банне Форексмастъра Инак ще ви стане ли по леко, че и аз чаках умрелото коте да падне на 0,033 за да хвана отскока но стигна до 0,034. Ама вече няма да го чакам, щот мое да не стане. Еваларката, ако някой натовари 1 мио на 2-3 стинки и вече е аут. За всичко останало - просто не си струва да се гони мастъра
Коментар