IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ракетата е заредена и готова за полет

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
      Не ме ли знаеш кой съм... Уж си старо куче на БФБ
      Първо в темата за Оптимизма писах, че си вадя от прахта стария ник, че много добре тръгне спекулата на БФБ-то напоследък. Та да е на кадем и символ на новото начало

А Мекома ще се клати известно време в рейнджа, пък после ще видим на къде ще избие
      Оптимизма(темата) рядко я чета:0...Ама както и да е...кой ти беше новият ник

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Ти сега ...кой си......Батя ли си....

Ама аз съм се кротнал....просто ми е чудно какво става тук....Ми може и да си купя
        Не ме ли знаеш кой съм... Уж си старо куче на БФБ
        Първо в темата за Оптимизма писах, че си вадя от прахта стария ник, че много добре тръгне спекулата на БФБ-то напоследък. Та да е на кадем и символ на новото начало

А Мекома ще се клати известно време в рейнджа, пък после ще видим на къде ще избие
        Добрият, стар Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
          Как к`во! Дава ти се шанс да си купиш евтинко и да се кротнеш най-сетне
          Ти сега ...кой си......Батя ли си....

Ама аз съм се кротнал....просто ми е чудно какво става тук....Ми може и да си купя

Коментар

• 33 ст чукат на вратата

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
              и К'ВО СЕГА...ФАНФАРИ,оса,ЛУКАНКИ....СУХ ШПЕК....пЪК ЦЕНАТА СЕГА КАТО ПРЕДИ ОСА

И сега К'во
              Как к`во! Дава ти се шанс да си купиш евтинко и да се кротнеш най-сетне
              Добрият, стар Батя

Коментар

• и К'ВО СЕГА...ФАНФАРИ,оса,ЛУКАНКИ....СУХ ШПЕК....пЪК ЦЕНАТА СЕГА КАТО ПРЕДИ ОСА

И сега К'во

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan4o Iotata Разгледай мнение
                  Промените в партидата на Меком са вписани вече в Търговския регистър, има и насрочено ново общо събрание за 1.10.2012 за промяна структурата на управление.
                  Остава и да се надяваме адвоката да представи пълномощно, та да е всичко редовно.

Коментар

• Промените в партидата на Меком са вписани вече в Търговския регистър, има и насрочено ново общо събрание за 1.10.2012 за промяна структурата на управление.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Пичове, прехвърлете спора тук. До Инвестора се пише само за важни неща. Като например да се банне Форексмастъра Инак ще ви стане ли по леко, че и аз чаках умрелото коте да падне на 0,033 за да хвана отскока но стигна до 0,034. Ама вече няма да го чакам, щот мое да не стане. Еваларката, ако някой натовари 1 мио на 2-3 стинки и вече е аут. За всичко останало - просто не си струва да се гони мастъра
                      Като Матросов защитавам Мастъра......Ако го баннат и аз ще го последвам.....

По темата...
                      Този който е купил млн и нагоре си знае играта....Той с джиткане за 20 - 100 % не може да си плати инфото....
                      Сега си менкаме ( менкате) акциите,тези които купихме по 100-200 К.......С изключение на Импа, който завъртя едни 1111 бройки 5-6 пъти..... ( евала..)
                      Имам усещането, че тези акции се купиха вече и може БИ ще има малко по-високо плато от 10-12ст, освен ако не се върне на 2.3 ст

Коментар

• Коментар

• Всяко нещо трябва да е с мярка

Коментар

• Пичове, прехвърлете спора тук. До Инвестора се пише само за важни неща. Като например да се банне Форексмастъра Инак ще ви стане ли по леко, че и аз чаках умрелото коте да падне на 0,033 за да хвана отскока но стигна до 0,034. Ама вече няма да го чакам, щот мое да не стане. Еваларката, ако някой натовари 1 мио на 2-3 стинки и вече е аут. За всичко останало - просто не си струва да се гони мастъра

Коментар

• Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение
                              Ей, най-накрая след 100 твои мнения по темата "Меком" реши и отчетите му да погледнеш. Браво! Истински анализатор!

Ама добре го направи тоз "анализ", че да спя по-спокойно тази вечер.

Моля те, не спирай с анализите! Инвестиционната общност има остра нужда от твоя анализаторски талант!
                              Не дърпай дявола за опашката.

Аз мога да напиша, че Меком Ад ще го бъде и пак такъв довод ще измъкна, че ще се омърлушите акционерите пак.

Все пак да не забравяме, че Меком Ад има 56 милиона броя акции.

Минималната ви цена ако го бъде е 5-6ст на базата на неконсолидирания баланс на Меком Ад. С дъщерните вече минималната е 12ст

Ма всичко това е само ако балансите не са фалшифицирани и нещата са така както са по баланс. И още нещо няма искове към Меком Ад за милиони примерно.
                              Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Коментар

Working...
                                X