Първоначално изпратено от BOBAN1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениенякой знае ли какво стана с прасетата, умряха ли?....Ти живи ли искаш да ги изядат:0
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМежду другото,добре,че я пусна тази статия(интервю)....Аз я четох ,когато се оказа,че съдия изпълнителят продава.И защо според теб акцията е на 6ст ....при такава възможност на компанията.Прави ли ти впечатление,колко е нисък маржът на печалбата от изнесените данни.....съвсем грубо....при 53млн продажби около 2.5млн печалба за 2006...около 5%....преди това около 3% за предходните години...
А колко прасета гледат сега....и щрауси
.....
Дано сега с помощта на новите акционери да се възроди животновъдството
Не е препоръка а пожелание...Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сова Разгледай мнениеНякой разпродава от миналата седмица до 5.8ст. та и аз допълних малко, след като изчетох пак записките на Райчев
http://www.investor.bg/imenata-na-bi...-iznosa,58859/
А колко прасета гледат сега....и щрауси
.....
Дано сега с помощта на новите акционери да се възроди животновъдството
Не е препоръка а пожелание...Успех
Коментар
-
Някой разпродава от миналата седмица до 5.8ст. та и аз допълних малко, след като изчетох пак записките на Райчев
http://www.investor.bg/imenata-na-bi...-iznosa,58859/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАйде да размръдва туканка нанякъде - че, като завършен архиподлеций, заложил оферта да избягам сичко, ако скочи и да зема още ако падне...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ ти ли стана спекулант?
абе, каква е тука тая кирлива сделка - 33 броя - на обща цена 2.013 кинта? Тоя пущиняк е платил по-голям комисион на брокера сигурно, бе !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАйде да размръдва туканка нанякъде - че, като завършен архиподлеций, заложил оферта да избягам сичко, ако скочи и да зема още ако падне...
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
Ракетата ще гръмне всеки момент
Коментар
Коментар