IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

дане ти заплющи под опашката, че тогава да не станеш Чичо2
    Ами ти ще кажеш сигурно си с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
      Скоро ще заплющи и тука
      дане ти заплющи под опашката, че тогава да не станеш Чичо2

Коментар

• Скоро ще заплющи и тука

Коментар

Почвайте на плюете, че като излезе консолидирания, да не хвалите, че сте купили на 40 ст.
          ооо великана се обади

Коментар

• Почвайте на плюете, че като излезе консолидирания, да не хвалите, че сте купили на 40 ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ми прекарал си се. Ето го последния

http://www.x3news.com/?x3id=108392&language=bg
              Мойто е за цялата 2016,за тримесечие колко искаш да е?Хубаво би било да пуснат отчет за последните 10 г за
              да добием представа дали това което казваш е вярно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                хаха в братският им сайт не са си обновили информацията за една от най-ключовите компании
                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Ми прекарал си се. Ето го последния

http://www.x3news.com/?x3id=108392&language=bg
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ми аз четох че е 0.4 стинки, или съм се объркал?

Май пак се опитваш да излъжеш?
                    По инерция предполагам...
                    http://www.investor.bg/companies/ZHBG/financial-data/

Коментар

Керезов даде и друго като хинт. Че завода, който е само актив в момента, се търси стратегически партньор за него, да кажем като Луфтханза Техник, така го разбирам аз. Намерили се, над 1 лв. отиваме тук.
                      а по-горе акцента е в/у "намери ли се!?... ' !?!?!?!? тия рапици, биодизели и други шитове колко сме ги "яли" на развитете пазари....
                      така че успех с рапиците.... барем тръгне ... нещо
                      Last edited by Ferry; 16.05.2017, 16:58.

Коментар

В отчета пише ,че печалбата на акция е 4,2 ст или това няма значение.
                        Ми аз четох че е 0.4 стинки, или съм се объркал?

Май пак се опитваш да излъжеш?
                        По инерция предполагам...
                        Last edited by Имхотеп; 16.05.2017, 17:06.

Коментар

• Айде, няма да чакаме Хима я, тук както и банката може спокойно да тръгнат на подход и сами

Коментар

Керезов даде и друго като хинт. Че завода, който е само актив в момента, се търси стратегически партньор за него, да кажем като Луфтханза Техник, така го разбирам аз. Намерили се, над 1 лв. отиваме тук.

Коментар

Имаше едни компании мостки, патки, мекомки, енемонки, цветнометалки...
                              Ти поне знаиш колко народ биха искали да продадат на по 3-4 стинки

Имам чувството че и тук на там са тръгнали нещата,

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Щом е така продай ми де на тая цена
                                Имаше едни компании мостки, патки, мекомки, енемонки, цветнометалки...
                                Ти поне знаиш колко народ биха искали да продадат на по 3-4 стинки

Имам чувството че и тук на там са тръгнали нещата,

Коментар

Working...
                                X