IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

45 стинки е пакетна цена за 15-20 артии.
    Щом се пазариш, значи си купувач. И аз съм съм купувач, трябва да си намери продавач. Само, че аз купувам и на тези цени, защото не ме притесняват, добри са ми.

Коментар

Щом е така продай ми де на тая цена

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
        Много се точите на тази акция ми се види. Тук реалните цени и търговия почват над 45 стотинки.
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Много се точите на тази акция ми се види. Тук реалните цени и търговия почват над 45 стотинки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Защо няма ликвидност?Слабо ме интересува кой какво е казал и размътил след като няма сделки
            с дни.
            Ми купувай де! Или продавай!
            Само гледате отстрани и мрънкате.

Но може и друго да е, например на продавачите да не им се продава щото си мислят че е много еФтино, а пък купувачите си мислят че е много скъпо.

​​​​​​Според мен продавачите жестоко бъркат.
            Докато купувачите правилно изчакват.

На тази артия реалната цена е около 2-3 стинки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
              чичо Керезов влезна, поразмъти водата малко, или я поизбистри за някои, и с'а ко'? затишие пред буря в чаша?!

Сашко ушили се здраво тука?
              Защо няма ликвидност?Слабо ме интересува кой какво е казал и размътил след като няма сделки
              с дни.
              Last edited by Grosss; 16.05.2017, 14:54.

Коментар

• чичо Керезов влезна, поразмъти водата малко, или я поизбистри за някои, и с'а ко'? затишие пред буря в чаша?!

Сашко ушили се здраво тука?

Коментар

• Добра бройка акционери има и тук. Става за СОФИКС!

Коментар

36 ст. е днес.
                    ???

Коментар

на кой колкото му трябва
                      36 ст. е днес.

Коментар

Стинки?
                        на кой колкото му трябва

Коментар

дръвото на 3
                          Стинки?

Коментар

Някои май ги е яд, че не напълниха на 35, а Хима потегли и ще трябва да пълнят и над 40 изглежда.
                            дръвото на 3

Коментар

• Някои май ги е яд, че не напълниха на 35, а Хима потегли и ще трябва да пълнят и над 40 изглежда.

Коментар

Не смея да възразя,
                                Все пак ще се радвам ако отношение по въпроса вземат и други форумци. Например Сашко, а защо не и другаря Керезов?
                                Математически ,Прецаканото е прав/а/,но тук се търгуват бъдещи очаквания.Знаем,че отчетите са стъкмистика и дружеството е с огромен потенциял-спрямо изнесените резултати.Ако се гледат само коефиценти и използваме математика за анализ, при загуби,трябва цените на акциите да са с отрицателен знак.

Коментар

Working...
                                X