tuka neshto mnogo natisnaha cenata,ne e puk chak tolkova losho druzestvoto
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tuj-toПървоначално изпратено от pink pantherПървоначално изпратено от EonИ като са купили кво... Цената пак си падна под емисионната...
Зависи си от емитента.....
Силно се съмнявам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4850Незная дали не греша но като цяло ми се струва че компанията е добра, но ще трябва да се чака...и то доста. Докато не заработят инсталациите за биогориво няма да има някакво значително изменение на цената и като че ли да се надяваме на добър консолидиран отчет е обречена кауза. Вярно че сега е момента да се продават торове, но само от това едва ли ще има значителен скок в печалбите(дано не съм пророк).
Първоначално изпратено от 4850За сега си оставам с надеждата че ще изникне нещо благоприятно и цената ще поеме в обратната посока. Успех на всички участвали тука.
Коментар
-
Ми тази атака срещу био-горивата започна, когато стара Европа се усети, че ще трябва да ги купува от нас... Скоро в Щатите Буш откри подобени заводи като чисто ПИ АР акция насочена към производителите на петрол.
Био-горивата са от полза за конвенционалните технологии. Кога ще минем на нови е бизнес въпрос, а не технологичен.
Коментар
-
Незная дали не греша но като цяло ми се струва че компанията е добра, но ще трябва да се чака...и то доста. Докато не заработят инсталациите за биогориво няма да има някакво значително изменение на цената и като че ли да се надяваме на добър консолидиран отчет е обречена кауза. Вярно че сега е момента да се продават торове, но само от това едва ли ще има значителен скок в печалбите(дано не съм пророк).
За сега си оставам с надеждата че ще изникне нещо благоприятно и цената ще поеме в обратната посока. Успех на всички участвали тука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от DDАкцията беше за кратко време ( за една сесия) но беше над емисионната си стойност. Въпроса е принципен !!!!
Тук според мен проблема дойде от Гърците още първите дни те "изядоха" парите на Стабилизиращия. После акциите на цялата борса тръгнаха надолу и естествено и тук се отрази.
Сега вече не разбирам продавачите, защото лично за мен акцията има потенциял да стигне поне до емисионна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DDАкцията беше за кратко време ( за една сесия) но беше над емисионната си стойност. Въпроса е принципен !!!!
Тук според мен проблема дойде от Гърците още първите дни те "изядоха" парите на Стабилизиращия. После акциите на цялата борса тръгнаха надолу и естествено и тук се отрази.
Сега вече не разбирам продавачите, защото лично за мен акцията има потенциял да стигне поне до емисионна.Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Акцията беше за кратко време ( за една сесия) но беше над емисионната си стойност. Въпроса е принципен !!!!
Сега вече не разбирам продавачите, защото лично за мен акцията има потенциял да стигне поне до емисионна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Investor-aв-к Капитал от тази събота твърди, че има близо 9 млн. (8.98 ) инвестиции на договорни фондове в Зърнени храни България
Най-много имат - Капман Макс.
Тук няма от какво да се притеснява човек.
Щом фондовете имат значи ще им трябва доходност и т.н.................
Мое лично мнение - в настоящето, за да закарат цената трайно обратно поне до 4,50 лева от Хима ще трябва да изхарчат поне половината от парите, които събраха от продажбата на тези акции.... Просто пазарната ситуация се промени - това, което е било добре преди 3-4 месеца вече не е толкова добре....
Чакане му е майката. Ама май тука чакането ще бъде доста по-дълго от обикновено...
----------------------
Не е препоръка за инвестиционно решение. Просто чеша клавиатурата. За без пари толкова......
Коментар
-
Първоначално изпратено от DDПредполагам искаш да кажеш "..падна 2 пъти под емисионната"
щото тя над емисионната никога не се е качвала....
Виждам, че пак си неподготвен tuj-to
Хайде погледни последните сделки от 2007 и ще се изненадаш какво ще видиш!!!!!!!!!!!
Ако нямате какво да кажете по-добре не казвайте нищо вместо да се излагате !
За колко време точно говориш???За колко сесии? За кое точно стабилно търсене? от всички ИП? или от 1 конкретен? и в кой точно момент? да не би да е онзи с преоценките за годината? хехеее
болезнено е да си признаеш, че си сбъркал, но след това олеква!
Гледай как ще отиде на 2 пъти под емисионната и се моли да няма вятър в Провадия или дъжд през пролетта, че ще ви пуснат завода догодина на кукуво лято и ще трябва да си ревизирам поста и да напиша 4 пъти, вместо 2 пъти!!!!!
Коментар
-
Предполагам искаш да кажеш "..падна 2 пъти под емисионната"
щото тя над емисионната никога не се е качвала....
Виждам, че пак си неподготвен tuj-to
Хайде погледни последните сделки от 2007 и ще се изненадаш какво ще видиш!!!!!!!!!!!
Ако нямате какво да кажете по-добре не казвайте нищо вместо да се излагате !
Коментар
Коментар