IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• tuka neshto mnogo natisnaha cenata,ne e puk chak tolkova losho druzestvoto

Коментар

• Първоначално изпратено от tuj-to
      Първоначално изпратено от pink panther
      Първоначално изпратено от Eon
      И като са купили кво... Цената пак си падна под емисионната...
      Това само при ZHBG ли се случи?
      При Енемеона не се случи изобщо

Зависи си от емитента.....
      От емитента?!?! Сигурен ли си ?
      Силно се съмнявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850
        Незная дали не греша но като цяло ми се струва че компанията е добра, но ще трябва да се чака...и то доста. Докато не заработят инсталациите за биогориво няма да има някакво значително изменение на цената и като че ли да се надяваме на добър консолидиран отчет е обречена кауза. Вярно че сега е момента да се продават торове, но само от това едва ли ще има значителен скок в печалбите(дано не съм пророк).
        Съгласен съм за торовете. Такова торене падна, че и наторените почнаха да изпускат тор. Натурален.

Първоначално изпратено от 4850
        За сега си оставам с надеждата че ще изникне нещо благоприятно и цената ще поеме в обратната посока. Успех на всички участвали тука.
        Дааа, надеждата крепи човека. Макар че цената отдавна пое в обратна посока. Въпрос на време е да достигне нормалнта си цена.

Коментар

• Ми тази атака срещу био-горивата започна, когато стара Европа се усети, че ще трябва да ги купува от нас... Скоро в Щатите Буш откри подобени заводи като чисто ПИ АР акция насочена към производителите на петрол.

Био-горивата са от полза за конвенционалните технологии. Кога ще минем на нови е бизнес въпрос, а не технологичен.

Коментар

• Незная дали не греша но като цяло ми се струва че компанията е добра, но ще трябва да се чака...и то доста. Докато не заработят инсталациите за биогориво няма да има някакво значително изменение на цената и като че ли да се надяваме на добър консолидиран отчет е обречена кауза. Вярно че сега е момента да се продават торове, но само от това едва ли ще има значителен скок в печалбите(дано не съм пророк).

За сега си оставам с надеждата че ще изникне нещо благоприятно и цената ще поеме в обратната посока. Успех на всички участвали тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti
              az pyk ne moga da razbera kupuvachite tuka?
              абе и аз купих тия дни, дали сгреших консолидирания отчет ще покаже..

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                Първоначално изпратено от DD
                Акцията беше за кратко време ( за една сесия) но беше над емисионната си стойност. Въпроса е принципен !!!!
                Тук според мен проблема дойде от Гърците още първите дни те "изядоха" парите на Стабилизиращия. После акциите на цялата борса тръгнаха надолу и естествено и тук се отрази.
                Сега вече не разбирам продавачите, защото лично за мен акцията има потенциял да стигне поне до емисионна.
                акциите и на други сходни май бяха подложени на същата "атака"
                Да го ... и стабилизиращия в такъв случай, така е стабилизарал, че всичко се е стабилизирало ...

Коментар

• az pyk ne moga da razbera kupuvachite tuka?

Коментар

• Първоначално изпратено от DD
                    Акцията беше за кратко време ( за една сесия) но беше над емисионната си стойност. Въпроса е принципен !!!!
                    Тук според мен проблема дойде от Гърците още първите дни те "изядоха" парите на Стабилизиращия. После акциите на цялата борса тръгнаха надолу и естествено и тук се отрази.
                    Сега вече не разбирам продавачите, защото лично за мен акцията има потенциял да стигне поне до емисионна.
                    акциите и на други сходни май бяха подложени на същата "атака"
                    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Акцията беше за кратко време ( за една сесия) но беше над емисионната си стойност. Въпроса е принципен !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pink panther
                        Първоначално изпратено от Eon
                        При Енемеона не се случи изобщо

Зависи си от емитента.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Investor-a
                          в-к Капитал от тази събота твърди, че има близо 9 млн. (8.98 ) инвестиции на договорни фондове в Зърнени храни България
                          Най-много имат - Капман Макс.

Тук няма от какво да се притеснява човек.
                          Щом фондовете имат значи ще им трябва доходност и т.н.................
                          Не е кой знае какво.Има-няма и 2% от капитала на Зрънчо за всичките БГ фондове общо, ако е вярно инфото. Въпроса е на какви цени са накупили. Щото могат към сегашен момент да изкарат 30-35% от тази акция без цената и да надвиши тази от SPO-то...
                          Мое лично мнение - в настоящето, за да закарат цената трайно обратно поне до 4,50 лева от Хима ще трябва да изхарчат поне половината от парите, които събраха от продажбата на тези акции.... Просто пазарната ситуация се промени - това, което е било добре преди 3-4 месеца вече не е толкова добре....
                          Чакане му е майката. Ама май тука чакането ще бъде доста по-дълго от обикновено...

----------------------
                          Не е препоръка за инвестиционно решение. Просто чеша клавиатурата. За без пари толкова......

Коментар

• Първоначално изпратено от DD
                            Предполагам искаш да кажеш "..падна 2 пъти под емисионната"

щото тя над емисионната никога не се е качвала....

Виждам, че пак си неподготвен tuj-to
                            Хайде погледни последните сделки от 2007 и ще се изненадаш какво ще видиш!!!!!!!!!!!
                            Ако нямате какво да кажете по-добре не казвайте нищо вместо да се излагате !
                            Приятелю, исках да те нареча "смешник", но реших да не влизам в излишни полемики.

За колко време точно говориш???За колко сесии? За кое точно стабилно търсене? от всички ИП? или от 1 конкретен? и в кой точно момент? да не би да е онзи с преоценките за годината? хехеее

болезнено е да си признаеш, че си сбъркал, но след това олеква!

Гледай как ще отиде на 2 пъти под емисионната и се моли да няма вятър в Провадия или дъжд през пролетта, че ще ви пуснат завода догодина на кукуво лято и ще трябва да си ревизирам поста и да напиша 4 пъти, вместо 2 пъти!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon

Коментар

• Предполагам искаш да кажеш "..падна 2 пъти под емисионната"

щото тя над емисионната никога не се е качвала....

Виждам, че пак си неподготвен tuj-to
                                Хайде погледни последните сделки от 2007 и ще се изненадаш какво ще видиш!!!!!!!!!!!
                                Ако нямате какво да кажете по-добре не казвайте нищо вместо да се излагате !

Коментар

Working...
                                X