Тъй, тъй, бичето още е мънечко и плашливо...ма ше порасте.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от skipПървоначално изпратено от ggg62Взеха да позеленяват позициите, което ми вдъхва оптимизъм. Приготвил съм кеша, само да хване посока.
Първоначално изпратено от ggg62Притеснителното е, че корекцията трая много кратко и с малки обеми - не можа да се изчисти добре пазара.
п.с - И година да продължи...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от чичо ЛичоПървоначално изпратено от ПепиНЕ СМЕ СИ ДОВЪРШИЛИ ТРЕТАТА ВЪЛНА , а за целта трябва да пробием 2000-цата! :-))
Успех на всички! ;-))
А за да пробием 2000-цата трябваше да приклекнем малко и да съберем сили!:-)))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ggg62Взеха да позеленяват позициите, което ми вдъхва оптимизъм. Приготвил съм кеша, само да хване посока.
Първоначално изпратено от ggg62Притеснителното е, че корекцията трая много кратко и с малки обеми - не можа да се изчисти добре пазара.
п.с - И година да продължи...)
Коментар
-
След силния ръст имаше нужда от корекция. Но факт е, че в случая тя беше предизвикана донякъде и изкуствено. Хубаво е, че хората се усещат че всичките тези писаници и съпътстващите им действия не са съвсем безкористни и някой имаше интерес това падане да се получи. Надявам се от това да си извлекат поуката и да гледат кой казва нещо, защо го казва, кога го казва, каква полза би имал от това, което казва. Както се казва всичко е интереси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от praschoспете спокойно деца ,каквото имаше да става вече стана мисля че още утре доста от така наречените от някой "секси" дружества ще поемат полека нагоре
P.s не е препоръка за покупка или продажба
как ли познах тук ,аматьорски ,полупрофесионално или ходих на врачка............времето да се нагушим настана и сега яко UP
Коментар
-
Първоначално изпратено от ValuatorНа БФБ започва процеса на отсяване на зърното от пляватаОттук нататък компаниите с добър фундамент и переспективи ще растат стабилно, "измислените герои" и "балоните" ще подскачат още известно време (вероятно още два-три месеца), след което ще се пльокнат за дълго
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от botziAбе къде е Прасчо, къде е Прасчо - да не е приритал ?Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
Коментар