If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чичо Личо, то това за доходностите на фондовете, както и онова за презаписването при Трейса, май не е много за хвалене В смисъл, че България (поне географски) е по-близо до Гърция, а Румъния до Европа, ако ме разбираш какво искам да кажа
несъмнено ще ударим Гърците в земята, но това няма да стане в следващата една година
много сме далеч от масовостта при инвестициите но борсата и от издуването на индексите на техния пазар 98-99-00
...манталитетът ни е такъв, че няма как да не срутим пазара рано или късно
а бе, не съм много съгласна)
Като народопсихология сме по-близо до румънците, отколкото до византийците)...Като все пак, сме си ...НИЕ))
Чичо Личо, то това за доходностите на фондовете, както и онова за презаписването при Трейса, май не е много за хвалене В смисъл, че България (поне географски) е по-близо до Гърция, а Румъния до Европа, ако ме разбираш какво искам да кажа
несъмнено ще ударим Гърците в земята, но това няма да стане в следващата една година
много сме далеч от масовостта при инвестициите но борсата и от издуването на индексите на техния пазар 98-99-00
...манталитетът ни е такъв, че няма как да не срутим пазара рано или късно
Оригиналния жаргонен термин е "Стръскване на презрелите круши", Пепи Презрелите падат в специално приготвени за целта кошове, за да не се подбият про падането Гнилите сами падат на зематя и тях прасетата ги ядат
Първоначално изпратено от Пепи
Ами, Valuаtor, операция отръскване на гнилите круши приключи..........:-))
Ами, Valutor, операция отръскване на гнилите круши приключи..........:-))
Поздрави за словата!!! Операция - отръскване на гнилите круши приключва, и се радвам, че с тази операция се отраскаха и част от добрите компании, за да купя и аз на евтинийка!!!
хахаха
Разбирам те Valuator
Но нека внесем малко оптимистична нотка. Нека помогнем малко да се рзведри негативното настроение сред колегите
Най-вероятно днес SOFIX ще формира Doji и все ще е прекалено рано да твърдим убедително, че микро-трендът от последните дни се обръща - затова ще трябва да изчакаме следващите дни до края на седмицата Отнемането на силата на негативните импулси само по себе си обаче е добра новина
Никакво doji, ами направо покачващо се барче........ до края на сесията, според мен:-)))
това ,че на някой не му харесва истинта не е причина за несериозност по въпроса, има кеш но той не е безкрайна величина само в петък някой от ДФ са се разделили с по няколко милиона , а до кога питам аз? и отговор не искам;Р
Първоначално изпратено от prascho
в някой от форумите бях казал ,че днес е повратен момент ,от които зависи дали купона ще стане голям ,мисля че знака е повече от красноречив ,фондовете започват да се заливат от заявления за продажби ,кеша пада кризата ни згащи по долни гащи както става обикновенно , а те са най-големите играчи на пазара. Всеки да си прави изводите.
P.s това е лично мое мнение и не ангажирам никого с него освен извънземните
Първоначално изпратено от prascho
мечкаря със селски пръчки не споря затова от левия в десния крачол..на темата , в КАПМАН е тотална истерия
П.с не е препорака за покупко продажба ,а лично наблюдение
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар