Първоначално изпратено от AfterDark
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
AfterDark
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Слънчев вятър... я си помислих че си решил календар да вадиш от него
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от Слънчев вятъра бе и аз мислех да напиша, че е много неграмотно ... и защо ли точно с БГ40 сравняват ... ?требва да има с какво да се плашиме все пак
абе манете го тоя портрет оттука, че кучето е неспокойно нещо
аз кучето го разбирам ... портрета съм го сложил ... да ми припомня, че винаги .... в тъмното дебне ... някой таласъм ...
8)
Коментар
-
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от blah blahПървоначално изпратено от AfterDarkтази статия е много мека ...
ще извадят нещо по-яко ...
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от blah blahПървоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от blah blahПървоначално изпратено от AfterDarkтази статия е много мека ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от blah blahПървоначално изпратено от AfterDarkтази статия е много мека ...
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от lazarБраво,чиче! Точно така! Да няма пазар и акциите да се разпределят по профсъюзна линия след консултация с Е.ана :-)
Я! Прасчо !
8)8)8)8)8)8)8)8)8)8)8)
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от blah blahПървоначално изпратено от AfterDarkтази статия е много мека ...
Коментар
-
Следва да се проумее от доста хора,че на риболов,на лов се пази тишина,иначе не е безопасно.В МОЛ се пазарува интелигентно.
Спазват се правилата:
1.Добър ден!(поздравява се.)
2.Бихте ли ми опаковали два броя от тези по 4.88 марсиански $.
3.Благодаря,довиждане!(вероятен отговор-"заповядайте пак,удоволствието е наше!")
Ако в това време се появи някой и ти каже "абе,що купи тия боклуци"-вероятно ще го погледнеш накриво и ще си помислиш- .РОСТАК! :-(
Коментар
Коментар