Първоначално изпратено от Valuator
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Bobi75
ей затова не трябва да се пише по разни форуми особено в напечени ситуации.
Валуатор по прицип си прав, но като почнат такива кампании начело с регулатори (уж начело де, то така изглеждаше или бе представяно), те изкривяват информацията идваща от пазара и ни пречат на правилния анализ. А Фридман е казал, че цените и пазара носят и много важна информация. А като се гъбаркат с информацията и ни пречат. Аз даже по едно време мислех, че направо индекса ще скочи нагоре, без да слиза под дъното от 24-ти. Вместо да си гледам и броя вълните се подведох да анализирам дивотии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ogynПървоначално изпратено от ValuatorЧичо Личо, то това за доходностите на фондовете, както и онова за презаписването при Трейса, май не е много за хваленеВ смисъл, че България (поне географски) е по-близо до Гърция, а Румъния до Европа, ако ме разбираш какво искам да кажа
много сме далеч от масовостта при инвестициите но борсата и от издуването на индексите на техния пазар 98-99-00
...манталитетът ни е такъв, че няма как да не срутим пазара рано или късно
Коментар
-
верно- требва да се внимава да не залитнеме у некоя непремерена крайност, абе да ти призная то не бива да ги съжалява човек, да се показва малодушен
ама ми стана жал, та поспамих малко в повече Valuatorе, тва за да избутамe портрета, да оклониме вниманието към друга насока, градивна евентуално
Коментар
-
Не че мен лично нещо ме бърка, но сега като всички сте на път да се успокоите, все пак да ви препоръчам вече да оставите човека (Колчев) на мира и да престанете да го ругаете анонимно. Всеки има право на различна (пък дори и била тя манипулативна) гледна точка, а обществото ни и инвестиционната общност също имат нужда от множество различни (пък били и те манипулативни) гледни точки
Аз лично смятам себе си за добре информиран и достатъчно компетентен, за да не се влияя много-много от реклами и манипулативни статии, но острани погледнато зайците от билбордовете на Бенчмарк и рекламите за космически доходности на Капман, които могат да доведат до масова истерия на непрофесионалния спестител и като нищо могат да закарат БФБ на почивка в Гърция, са точно толкова манипулативни, колкото и действията на Елана и нейния собственик
Все пак обаче, време е всеки един от нас да разбере, че колкото повече различни гледни (пък били и манипулативни) точки има, толкова по-добре информирани ще бъдат всички играчи и толкова по-дълго ще има БФБ
А и че личните анонимни нападки и ругатни в интернет форум не говорят особено добре за емоционалната зрелост на българския индивидуален инвеститор/спекулант.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятър.... абе манете го тоя портрет оттука, че кучето е неспокойно нещо)
Аз котка си взех, че е умно и спокойно животинче, но и тя се стряска нещо...че в тъмното да не изскочило пак...))
Пък и вика - няма нужда като някои да ...се правите
некоректно било...знам ли)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърGraham, да се не майтаиме много, че да не му побелее брадата
Graham, kak мислиш, ако капманите идат на тая лекция, що да не идеме и ние да послушаме малко
, хем да дадеме некоя джобна пара за лектора
човек требва да е милосърден от време на време
Life won't wait for you.
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Слънчев вятър... я си помислих че си решил календар да вадиш от него
Отиваме заедно с по едно лимонче в джоба ...
8)
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от praschoпазарът в бг е супер манипулативен , което е много добре за едни ,и много жалко за други , но от друга страна другите нямат място на този пазар
Коментар
Коментар