If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще си позволя и аз да се намеся с изричното уточнение,че нямам една сделка с акциии в живота си.
Моят анализ е чисто технически на база Вълните на Елиът.Според него корекцията на БФБ би следвало да завърши в зоната 1200-1250 пункта където ще имаме 61.8% корекция на импулсната 1ва вълна и следва да завърши 2ра.Едва при достигането на тези нива ще последва развитието на 3та импулсна с основна цел 2900 - 3300 пункта за SOFIX.
Естествено че вече "чувам" реакциите на много хора,но те честно да си призная ни най-малко не ме интересуват.
Успех на всички Спекуланти
Тва Пешко е БФБ и не подлежи на никакви техники..., просто казвам, защото ми се струва че си далеч от думата акция
Ще си позволя и аз да се намеся с изричното уточнение,че нямам една сделка с акциии в живота си.
Моят анализ е чисто технически на база Вълните на Елиът.Според него корекцията на БФБ би следвало да завърши в зоната 1200-1250 пункта където ще имаме 61.8% корекция на импулсната 1ва вълна и следва да завърши 2ра.Едва при достигането на тези нива ще последва развитието на 3та импулсна с основна цел 2900 - 3300 пункта за SOFIX.
Естествено че вече "чувам" реакциите на много хора,но те честно да си призная ни най-малко не ме интересуват.
Виж, сега! То ако имаше почва за оптимизъм щеше да е лесно. Въпросът е:
Когато изглежда,
че няма надежда,
че всичко е свършено вече –
недей се смущава,
недей се прощава,
недей се предава, човече.
Кажи – не ми пука
от таз несполука –
аз мога, аз вярвам, аз зная,
че въпреки факта,
това е антракта,
това е антракта – не края
ехх, тоз Недялко ))) как пък е нацелил...че нищо ново под слънцето не се случва - депресари винаги си е имало....
А почва за оптимизъм има - Здравият разум!
п.п....MILOM, да те потвърдя само)) но ...тази поезия е от мъж))
За какъв оптимизъм става въпрос ?
Та индексите падат като домино, а за да завърши корекцията е нужен спад с още около 20%
Когато изглежда,
че няма надежда,
недей се смущава,
недей се прощава,
Кажи – не ми пука
от таз несполука –
че въпреки факта,
това е антракта,
...надявам се да не е антракт на корекцията, само ...
Така, че участниците със сатанински никове, моля да сменят форума, например с онзи "Песимизъм на БФБ" и да не утежняват допълнително депресарското настроение на останалите.
Забеляза ли някой,че жените ги избива на поезия по време на корекцията.
За какъв оптимизъм става въпрос ?
Та индексите падат като домино, а за да завърши корекцията е нужен спад с още около 20%
Когато изглежда,
че няма надежда,
недей се смущава,
недей се прощава,
Кажи – не ми пука
от таз несполука –
че въпреки факта,
това е антракта,
...надявам се да не е антракт на корекцията, само ...
Така, че участниците със сатанински никове, моля да сменят форума, например с онзи "Песимизъм на БФБ" и да не утежняват допълнително депресарското настроение на останалите.
Естествено ,че не са необходими аргументи и фундаментVВажното е да се накарат повече хора да мислят ,че ще има спад........
Абе, някои специално сте много интересни хора, можеш ли да ми обясниш, какво значи "да МИСЛЯТ, че ЩЕ има спад" спада го има и е доста сериозен, не мога да разбера, какво трябва да стане, че да се признае това. Това, което наблюдаваме от сума ти време, какво е ако не СПАД. Или какво важното е да гледам как индексите, вървят надолу и то доста и в същото време да си викам е това е прекрасно, ихааааа как растат акциите.
Естествено ,че не са необходими аргументи и фундаментVВажното е да се накарат повече хора да мисля ,че ще има спад.Отам нататък е лесно. Манипулирането е цяла наука.А и като имаш,малко пари ,които можеш да си позволиш да загубиш,става още по-лесно.Те после ще се възстановят двойно и тройно!!!
На американската борса се появили акции на цена един цент.
Един американец размишлявал: „Няма накъде повече да падат.Сега трябва вече да растат!”Обажда се на брокера си и му казва:
– Купувай акции за 1000 долара!
Брокерът купил за 1000 долара акции.
На другия ден същите акци вече стрували два цента.Американецът размишлявал: „Докато ги подържа, акциите могат да вдигнат цената си!?”
И на следващия ден цената им станала три цента.
Американецът звъни на брокера и му казва:
- Продавай бързо!!!
От другата страна на телефонната слушалка с изтощен глас се чува:
- НА КОГО!?
и кво е тва дет си го написал ся ?
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
На американската борса се появили акции на цена един цент.
Един американец размишлявал: „Няма накъде повече да падат.Сега трябва вече да растат!”Обажда се на брокера си и му казва:
– Купувай акции за 1000 долара!
Брокерът купил за 1000 долара акции.
На другия ден същите акци вече стрували два цента.Американецът размишлявал: „Докато ги подържа, акциите могат да вдигнат цената си!?”
И на следващия ден цената им станала три цента.
Американецът звъни на брокера и му казва:
- Продавай бързо!!!
От другата страна на телефонната слушалка с изтощен глас се чува:
- НА КОГО!?
Коментар