IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имаше забрана на износа, макар и неофициална, а сега се нормализира и се отприщиха забавените сделки, затова са повече камионите.
    Надявам се, Държавата да е напълнила резерва или поне договорила.. В няколко европейски страни спряха износа на зърнени култури

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Вземете снимайте камионите да видим какво ще кажат хейтарите тогава хаха
      Ще кажат: много тролове станахме в темата ха ха
      търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        Остана да си зададем въпроса дали има причинно следствена връзка между необичайно високата активност на камиони на Кристера около пристанище Варна, наблюдавана от терасата на Alonso и започналият да намалява фрифлоут веднага след това. За съжаление нямам отговор, но въпроса се е загнездил в главата ми.
        Вземете снимайте камионите да видим какво ще кажат хейтарите тогава хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Потенцял и всичко е супер и фундамента и войната и цена на земя и цена на продукция... дано ви се получат нещата както са ви сте си намислили... имам акции не са много... писах че свърши партито защото минаха пакети и по моята логика в края на тримесечието ПФ спират с покупките ... вдигането на една акция особенно в бг не е органично а причинено от нещо... фундамента е супер... това са ми усещанията тук...борсата се диктува от фундамент и големите ние малките сме като активен придатък... казъл съм ти опасенията си веднъж... успех желая и ако те издразнилооткровението ми ... се извинявам
          ти не разбра ли ) че тук фондове нямат ) кой да преоценя )
          те като профита ) продадоха ))
          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Спекулантите се ритат по кокалчетата и се чудят, какво става. Ама как така надуването спря!

Коментар

• С начала российского вторжения в Украине были повреждены несколько хранилищ зерна

У США есть информация, что российские военные наносят удары по хранилищам с зерном в восточной части Украины.

«По состоянию на конец марта как минимум шесть хранилищ были повреждены в результате таких атак», – сообщает Reuters.

Украина в 2020/21 году была четвёртым по объёму экспортёром зерна в мире.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
                Днес мажо още се е появил, а пък сме +3% !? Значи или спекулантчетата ги изтръскаха или им дойде акъла, второто едва ли ..
                След един два дни ще разберем,
                Все още се натискат да купят с кинта разлика и да продадат на "мажо" с горницата ...

Коментар

• Днес мажо още не се е появил, а пък сме +3% !? Значи или спекулантчетата ги изтръскаха или им дойде акъла, второто едва ли ..
                  Last edited by petyob; 01.04.2022, 11:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Може и торално да бъркаш, но от друга страна си сигурен че купона е свършил? Какво ще видим на 10-ти? Колко акции има в фондовете? Това как ще повлияе на цената? Какво не ти е ясно? Всеки ден 30-40 к акции от ръцете на спекулантите минават в ръцете на мажорирарите и на определени фондове. Щом скучаеш. кажи нещо за фундамента на Агрия? Как е такава компания на п/е 7 без да е отчетен ръста в цените на продукцията им? ПК повече ли е от цената на зямята им?
                    Потенцял и всичко е супер и фундамента и войната и цена на земя и цена на продукция... дано ви се получат нещата както са ви сте си намислили... имам акции не са много... писах че свърши партито защото минаха пакети и по моята логика в края на тримесечието ПФ спират с покупките ... вдигането на една акция особенно в бг не е органично а причинено от нещо... фундамента е супер... това са ми усещанията тук...борсата се диктува от фундамент и големите ние малките сме като активен придатък... казъл съм ти опасенията си веднъж... успех желая и ако те издразнилооткровението ми ... се извинявам

Коментар

Балгодаря за съдържателният и изпълнен със смисъл отговор. Казах, че камионите не са спирали през тези две седмици, ама за теб не е важно това. По-важен е хороскопа явно Какво пише там? Ще успееш ли да си купиш продадените акции?
                      Благодаря и аз за учтивия отговор. Междувпрочем моята вметка беше точно толкова смислена и дори съдържателна, колкото беше твоя пост. Имам предвид следното - видял си как въртят товари от една фирма в едно пристанище, но на какви цени, при какви условия.Недай боже са на загуба при изпълнение на предварителни договори, а дали изобщо са техни товари или някакви услуги на други фирми по договор са товарите и други обязаности. Накратко - Хиперболата "смислено и съдържателно" като "при камионите на девин", надявам се правилно да ме разбереш - скоро беше времето, когато се ползваха хладилни камиони за пренос на ваксини! А камионите бяха на хранителни фирми, не спираха да внасят и изнасят през локддауна на ген, Мутафчийски
                      Last edited by mecka_stryvnica; 01.04.2022, 09:56.

Коментар

• Остана да си зададем въпроса дали има причинно следствена връзка между необичайно високата активност на камиони на Кристера около пристанище Варна, наблюдавана от терасата на Alonso и започналият да намалява фрифлоут веднага след това. За съжаление нямам отговор, но въпроса се е загнездил в главата ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение

Ама и твоята работа сходна - .." доkато пушех цигара, видях камионите на Девин как караха вода"
                          Имаше накога едно ИПО на Девин и се пускаха снимки във форума как се движат камионите Девин
                          Балгодаря за съдържателният и изпълнен със смисъл отговор. Казах, че камионите не са спирали през тези две седмици, ама за теб не е важно това. По-важен е хороскопа явно Какво пише там? Ще успееш ли да си купиш продадените акции?
                          Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

По стечение на обстоятелствата от два месеца живея на място с пряк изглед към пристанището. Днес има струпване на зърновози но не са на Кристера, докато последните две седмици нямаше струпване, но за цигара време засичах 1-2 техни зърновози да влизат и излизат. Така или иначе сделките от днес нататък ще влизат във второ тримесечие, пък и както се вижда масата от спекулантите не търгуват по фундамент, а "защото е паднало", "защото се е вдигнало" , "защото някой друг е купил или продал" , "защото са рисували картинки", "защото са си чели хороскопа" и други такива важни за тях събития
                            Ама и твоята работа сходна - .." доkато пушех цигара, видях камионите на Девин как караха вода"
                            Имаше накога едно ИПО на Девин и се пускаха снимки във форума как се движат камионите Девин

Коментар

По стечение на обстоятелствата от два месеца живея на място с пряк изглед към пристанището. Днес има струпване на зърновози но не са на Кристера, докато последните две седмици нямаше струпване, но за цигара време засичах 1-2 техни зърновози да влизат и излизат. Така или иначе сделките от днес нататък ще влизат във второ тримесечие, пък и както се вижда масата от спекулантите не търгуват по фундамент, а "защото е паднало", "защото се е вдигнало" , "защото някой друг е купил или продал" , "защото са рисували картинки", "защото са си чели хороскопа" и други такива важни за тях събития
                              И аз засичах през тези две седмици на Кристера повече от веднъж, но както каза бяха по 2-3. Написах коментара, защото днес са наистина много.
                              Last edited by polax; 01.04.2022, 09:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                                Явно износа на зърно е започнал отново. Под Аспаруховият мост е пълно със зърновози.
                                Последните две седмици ги нямаше.
                                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Working...
                                X