IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Е, с кое не съм прав - за десети път да попитам що мажото се сети чаааак сега, а не на 6 кинта? Или тогава му е било скъпо и не е имало потенциал? И защо продаде на 15, за да купува на 25+ (за пореден път да кажа, че врътката със силк газ можеше да я направи по поне 3 други различна начина, а не като ламер)? Това не променя фактът, че акцията, при настоящата конюнктура, не е балон и сигурно ще даде и още, но помпенетео на мажото не ѝ даде възможност за здравословна корекция, а всички знаем какво се случва без здравословна корекция, когато помпенето спре, нали? И дивидентът е не просто мижав, ми е подигравка, особено при сегашните нива на пазара, но това е друга тема - у Бг сме свикнали, поради липсата на окати, еднооките да приемаме за окати, с оглед на огромното количество хептен некоректни мажовци. Успех - акцията си е добра сама по себе си!
    Ами купи две акции и ела да го питаш на ОС
    БФБ е това, което е,
    познавам много хора,които са отвратени от нея и затова търгуват навън, но не хейтят постоянно тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Зависи какво влагаш под "се вдигне много". Акцията беше нереално подтисната от продажби на "умните" ни ПФ меринджеи. Още след дивидента миналата година и заявките които даде мажо на ОСА акцията трябваше да е около 30-те лв. Вече след ралито на зърнените пазари и повишените амбиции пред компанията /прогнозите от сайта й/, цената трябваше да е към 60 лв., където според мен е справедливата на този етап. Така че... вървим си по пътя просто.. това че ще има недоволни, продали твърде рано, си е част от играта.. няма да е нито пръв, нито последен път
      влагам буквалния смисъл. От 4.2лв. до 31лв. за няма и 2 години си е много за мен Въобще не коментирам дали е подценена или надценена, защото тези понятия са го голяма степен безсмислени, цената е равновесната точка - за половината е подценена за другата половина надценена

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Сигурно е получил информация от кораба майка !
        Някои са равни, други са по-равни
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Както винаги, когато коментираш дружество различно от БРЕФ-а, си железен в агрументите
          респект
          Е, с кое не съм прав - за десети път да попитам що мажото се сети чаааак сега, а не на 6 кинта? Или тогава му е било скъпо и не е имало потенциал? И защо продаде на 15, за да купува на 25+ (за пореден път да кажа, че врътката със силк газ можеше да я направи по поне 3 други различна начина, а не като ламер)? Това не променя фактът, че акцията, при настоящата конюнктура, не е балон и сигурно ще даде и още, но помпенетео на мажото не ѝ даде възможност за здравословна корекция, а всички знаем какво се случва без здравословна корекция, когато помпенето спре, нали? И дивидентът е не просто мижав, ми е подигравка, особено при сегашните нива на пазара, но това е друга тема - у Бг сме свикнали, поради липсата на окати, еднооките да приемаме за окати, с оглед на огромното количество хептен некоректни мажовци. Успех - акцията си е добра сама по себе си!
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

теб какво точно те човърка, че ме питаш? Дали спекулирам с 1% от пакета си или питам брокера за страните по сделките, каква точно полезност ти носи!?
            Просто си питам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

А ти как разбра кои са купувачите? На аска ли беше?
              Сигурно е получил информация от кораба майка !

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

теб какво точно те човърка, че ме питаш? Дали спекулирам с 1% от пакета си или питам брокера за страните по сделките, каква точно полезност ти носи!?

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
                  най-вероятно мажо добре си е направил сметката. Според мен цената ще е към 40лв. Септември. Даже може да влезе в Софикса, не че е голямата полза. Не винаги нещо като се вдигне много значи, че ще падне
                  Зависи какво влагаш под "се вдигне много". Акцията беше нереално подтисната от продажби на "умните" ни ПФ меринджеи. Още след дивидента миналата година и заявките които даде мажо на ОСА акцията трябваше да е около 30-те лв. Вече след ралито на зърнените пазари и повишените амбиции пред компанията /прогнозите от сайта й/, цената трябваше да е към 60 лв., където според мен е справедливата на този етап. Така че... вървим си по пътя просто.. това че ще има недоволни, продали твърде рано, си е част от играта.. няма да е нито пръв, нито последен път

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    Ми не, просто за пореден път се доказа, че БФБ не е борса, а някакво подобие на такава, в което, ако мажото е решил да надуе дадена акция, нищо не може да го спре. Примерите са десетки в последната година, като особено фрапиращи са чичикака и ортака, както и Балонерко. Тук ставаме свидетели на булиш сантимент, съпроводен с неграмотен (според собственото ми мнение на подсмърчащ и беден дришльо) мажоритар, който не знае какво да си прави парите и надува акцията. В един момент ще му писне, ще го светнат за нова "далавера" с някой солар или кър у Пловдивско и тогава?

Акция, в която има основно спекуланти, много бързо качва, но и много бързо пада, а тук много дългосрочни инвеститори няма, има хора, хванали се за хайпа - дано успеят да излязат преди мажото да спре с прахосмукачката
                    Както винаги, когато коментираш дружество различно от БРЕФ-а, си железен в аргументите
                    респект
                    Last edited by Yori; 14.06.2022, 11:25.

Коментар

И двете ти тези са верни. Покупики първо от Карол, а после и от Елана
                      Имаме ги и двата сигнала.. Че някой също може да смята и да е вдянал защо мажо купува при тези цени, и че имаме състезание за малкото останали акции около 30-ката

Коментар

Някой май играе сечено на мажо,
                        но може и на него да му е омръзнало да чака някой да му пусне дребни бройки
                        И двете ти тези са верни. Покупики първо от Карол, а после и от Елана
                        Имаме ги и двата сигнала.. Че някой също може да смята и да е вдянал защо мажо купува при тези цени, и че имаме състезание за малкото останали акции около 30-ката

Коментар

• най-вероятно мажо добре си е направил сметката. Според мен цената ще е към 40лв. Септември. Даже може да влезе в Софикса, не че е голямата полза. Не винаги нещо като се вдигне много значи, че ще падне

Коментар

Някой май играе сечено на мажо,
                            А, забравих, това са хората на Пандата от сийкинг алфа

Коментар

• Ми не, просто за пореден път се доказа, че БФБ не е борса, а някакво подобие на такава, в което, ако мажото е решил да надуе дадена акция, нищо не може да го спре. Примерите са десетки в последната година, като особено фрапиращи са чичикака и ортака, както и Балонерко. Тук ставаме свидетели на булиш сантимент, съпроводен с неграмотен (според собственото ми мнение на подсмърчащ и беден дришльо) мажоритар, който не знае какво да си прави парите и надува акцията. В един момент ще му писне, ще го светнат за нова "далавера" с някой солар или кър у Пловдивско и тогава?

Акция, в която има основно спекуланти, много бързо качва, но и много бързо пада, а тук много дългосрочни инвеститори няма, има хора, хванали се за хайпа - дано успеят да излязат преди мажото да спре с прахосмукачката

Коментар

• Някой май играе сечено на мажо,

Коментар

Working...
                                X