IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Със приближаването си съзвездието Голямата Мечка явно оказва все по-голямо влияние на пазара. Най-добра видимост към съзвездието ще има пред месец април а неостанаха много дни до тогава.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%...4%D0%B8%D0%B5)

Може и да пропусна но днес и утре изобщо не копувам.

Не е препоръка.
    Не е препоръка.

Коментар

• пак почнахме седмицата с глупостите, имам впредвид разпродажбите на безценица

Коментар

• и все пак каквото и да си говорим тези цени на акциите са странни ...

разбирам, че паникьосани вложители теглят на поразия от фондовете
        разбирам, че паникьосани кобоси продават на дивни загуби
        и, че чужденците кешират много позиции като Химимпорт, но

цени като 49 лева ОЦК или 4.83 Еврохолд са нереални ...

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
          Първоначално изпратено от vhk
          Първоначално изпратено от pro_tipster
          Заплашени са репата на 2 мои приятели, за съжаление няма къде да лавират, мислите ли че има някакъв шанс да уцелеят или просто да прежалят друпаното с години?
          Всеки трябва да реши сам ,защото сам ще си носи последствията,но аз бих излязъл светкавично от позиция -не е препоръка.
          Абе ти правил ли си репа някогА? Как ще излезе от репата като АКЦИИТЕ ГИ Е ЗАЛОЖИЛ И ЯВНО НЯМА ПАРИ ЧОВЕКА ДА ГИ ПРЕДОГОВОРИ.
          наистина няма пари за предоговаряне и аз не мога да помогна нито някой друг защото и ние претърпяхме големи загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
            Първоначално изпратено от pro_tipster
            Заплашени са репата на 2 мои приятели, за съжаление няма къде да лавират, мислите ли че има някакъв шанс да уцелеят или просто да прежалят друпаното с години?
            Всеки трябва да реши сам ,защото сам ще си носи последствията,но аз бих излязъл светкавично от позиция -не е препоръка.
            Абе ти правил ли си репа някогА? Как ще излезе от репата като АКЦИИТЕ ГИ Е ЗАЛОЖИЛ И ЯВНО НЯМА ПАРИ ЧОВЕКА ДА ГИ ПРЕДОГОВОРИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от pro_tipster

Коментар

• Нещо което се знае от всички обикновенно не се получава , няма да се учудя ако третата вълна на разпродаване не се състои. В САЩ искаха да бутнат още малко надолу индексите с къси и тогава да им влязат но то какво се оказа че като пробваха преди това как се купува и каква готовност има да се купува изригна ...тук положението с готовността е още по нагрято има вече много с кеш които не смеят да мръднат за да не ги отнесе в един миг и да се окаже че те са платили корекцията..вече плащат и луди пари на топ анализаторите да предричат че кризата е катастрофа.Близо е до точката на взривяване...много по близо отколкото си мислим сигурно , определено си личи че има такива излезли от големи позиции и им се ще да продължи но ще го отнесат.Има и друго съвършенно ясно е че сме страна от Евросъюза а усвояването на фондове с което се злоупотребяваше никак не вървеше добре ..това което влезе си беше за тест ... интереса на Европа е България да усвоява много и добре тези фондове и да генерира БВП и растеж това е цел на на този съюз той затова е създаден а не за да ни затрие като икономика и потребление и най-важното съюза в момента е много силен и щом казват че корупцията ще изчезне значи изчезва. Притесненията по отнешение на Косово също падат защото само луд може да посегне на територия на съюза. Изхода е в една посока..няма раздвояване , а че ще има здраво усвояване на фондове и то както трябва(без присвояване) съмнения нямам.

Коментар

• Заплашени са репата на 2 мои приятели, за съжаление няма къде да лавират, мислите ли че има някакъв шанс да уцелеят или просто да прежалят друпаното с години?

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                    Всички играчи на БФБ се питат ;-Къде е дъното на корекцията ,стигнахме ли го?
                    А дали се намираме в корекция или по-скоро в първичен низходящ тренд..При спад от 39.3 % спрямо последния връх не мисля, че думата корекция е правилна за спада на борсата.. Дъното? Че ние сами си го копаем...Не гледайте трапа и лопатата, първо погледнете нагоре..Слънцето грее и денят е хубав.. Успех!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                      Аз бледолики кат видях онзи ден че ми светна стопа макар да не ми се излизаше от БФБ-то излязох.Имам си индиански правила и си ги спазвам.Може и да видя как големия железен кон минава покрай мойта шатра и да го гоня после с мустанга ам така си бях решил дойде ли ми стопа ща не ща съм аут.Пожелавам ви успех макар че кат си мисла излязох точно както повечето правят към края на корекцията и после гонят Михаля.Ам ко да са прай така се бях зарекъл а индианската дума е закон
                      Ташунко, добре си направил!
                      Дисциплината е много важна. Аз напимер държах и след като беше подминато нивото което си бях определил :-(
                      Друго се чудя, защо виждайки тенденциите на пазара държа чак до сега? Що не излезе по рано? От твоите писания бях с впечатление , че не си прекомерен оптимист.
                      Както и да е. Дано всички си научим урока за да не повтаряме грешките си :-)
                      Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Всички играчи на БФБ се питат ;-Къде е дъното на корекцията ,стигнахме ли го? Според мен дъното не е стигнато и корекцията ще продължи .Но аз имам един сигурен ориентир до къде максимално може да стигне корекцията ,за подкрепата която не може да бъде пробита.Това според мен са нивата на които се сключват репата . Защото банките не биха отпуснали заем без да са уговорили с потециални купувачи т.нар големи играчи че те ще изкупят без проблем големи пакети на тези нива. Това е лично мнение и не е препоръка .Препоръчвам да се чете финансова литература и броеве на в-н Капитал от последните десеттина години.

Коментар

• Честита ви нова седмица

Само, че вероятността тази тема да е актуалната през седмицата за мен е около 99%

Успех.

Не е препоръка.[/img]
                          Не е препоръка.

Коментар

• Re: B.Graham

Първоначално изпратено от supertrader
                            Нещо което се знае от всички обикновенно не се получава , няма да се учудя ако третата вълна на разпродаване не се състои. В САЩ искаха да бутнат още малко надолу индексите с къси и тогава да им влязат но то какво се оказа че като пробваха преди това как се купува и каква готовност има да се купува изригна ...тук положението с готовността е още по нагрято има вече много с кеш които не смеят да мръднат за да не ги отнесе в един миг и да се окаже че те са платили корекцията..вече плащат и луди пари на топ анализаторите да предричат че кризата е катастрофа.Близо е до точката на взривяване...много по близо отколкото си мислим сигурно , определено си личи че има такива излезли от големи позиции и им се ще да продължи но ще го отнесат.Има и друго съвършенно ясно е че сме страна от Евросъюза а усвояването на фондове с което се злоупотребяваше никак не вървеше добре ..това което влезе си беше за тест ... интереса на Европа е България да усвоява много и добре тези фондове и да генерира БВП и растеж това е цел на на този съюз той затова е създаден а не за да ни затрие като икономика и потребление и най-важното съюза в момента е много силен и щом казват че корупцията ще изчезне значи изчезва. Притесненията по отнешение на Косово също падат защото само луд може да посегне на територия на съюза. Изхода е в една посока..няма раздвояване , а че ще има здраво усвояване на фондове и то както трябва(без присвояване) съмнения нямам.
                            Съгласен съм с теб, това е добрият и средносрочно единствено възможен сценарий. Още трябва да потърпим обаче. Тук не е САЩ, тук няма кой да поведе хорото. На първо време би било важно да има една корекцийка, че да си почине бедната инвеститорска душа. И за да се придържаме към темата - важно е да няма паника. Тя води само до грешни и прибързани решения за продавачите и до трудни и несигурни решения при купувачите..

Коментар

• B.Graham

Нещо което се знае от всички обикновенно не се получава , няма да се учудя ако третата вълна на разпродаване не се състои. В САЩ искаха да бутнат още малко надолу индексите с къси и тогава да им влязат но то какво се оказа че като пробваха преди това как се купува и каква готовност има да се купува изригна ...тук положението с готовността е още по нагрято има вече много с кеш които не смеят да мръднат за да не ги отнесе в един миг и да се окаже че те са платили корекцията..вече плащат и луди пари на топ анализаторите да предричат че кризата е катастрофа.Близо е до точката на взривяване...много по близо отколкото си мислим сигурно , определено си личи че има такива излезли от големи позиции и им се ще да продължи но ще го отнесат.Има и друго съвършенно ясно е че сме страна от Евросъюза а усвояването на фондове с което се злоупотребяваше никак не вървеше добре ..това което влезе си беше за тест ... интереса на Европа е България да усвоява много и добре тези фондове и да генерира БВП и растеж това е цел на на този съюз той затова е създаден а не за да ни затрие като икономика и потребление и най-важното съюза в момента е много силен и щом казват че корупцията ще изчезне значи изчезва. Притесненията по отнешение на Косово също падат защото само луд може да посегне на територия на съюза. Изхода е в една посока..няма раздвояване , а че ще има здраво усвояване на фондове и то както трябва(без присвояване) съмнения нямам.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Срамна работа, брокерите на НИ /със средно образование/ успяват да удържат фронта, а Брокерите на повечето ИП-тата разпродадоха света и за още хрив говоряг.

Коментар

Working...
                                X