IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от slavikd
    "необходима стабилизация на отрицателни парични потоци най-вече за договорните фондове."
    От другата страна са договорните фондове, ......, които трябва да затварят репо сделки
    Оттук и натискът върху цените не е малък. Ако прибавим и първичните предлагания, които чакат на старта, е ясно, че за да отбележим ръст над нивата от края на 2007 г., са нужни свежи пари, които няма откъде другаде да дойдат освен от населението под формата на вложения", допълни Панев.
    Eto kade e GOLQMATA BOLKA na G-N penev , ne vlagat pri "NAI DOBRITE", podminavat gi horata , pone tezi deto sa gotovi da vlagat na BFB , ne shtat nai razlichni izmisleni "geroi" da gi skubqt i pileqt parite ima, a na vsichko otgore da davat i "KOMPETENTNO" mnenie po mediite Uspex na vsichki i vse po malko balaci da tarsqt takiva "EKSPERTI"!!!!
    Имаш в предвид господина или статус-а?
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• "необходима стабилизация на отрицателни парични потоци най-вече за договорните фондове."
      От другата страна са договорните фондове, ......, които трябва да затварят репо сделки
      Оттук и натискът върху цените не е малък. Ако прибавим и първичните предлагания, които чакат на старта, е ясно, че за да отбележим ръст над нивата от края на 2007 г., са нужни свежи пари, които няма откъде другаде да дойдат освен от населението под формата на вложения", допълни Панев.
      Eto kade e GOLQMATA BOLKA na G-N penev , ne vlagat pri "NAI DOBRITE", podminavat gi horata , pone tezi deto sa gotovi da vlagat na BFB , ne shtat nai razlichni izmisleni "geroi" da gi skubqt i pileqt parite ima, a na vsichko otgore da davat i "KOMPETENTNO" mnenie po mediite Uspex na vsichki i vse po malko balaci da tarsqt takiva "EKSPERTI"!!!!

Коментар

• Ами той Владо с тоя песимизъм ще пропусне още 1 год.

Коментар

• Първоначално изпратено от torbalan
          Не ми е ясно защо цензорът (т.нар. модератор) на Инвестора е преместил коментара на Влад. Панев тук.

Според мен изказването не е паника, а умерен песимизъм. Разлика от земята до небето.
          щом 30% ръст е паника, не знам кое трябва да е оптимизъм?!
          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Не ми е ясно защо цензорът (т.нар. модератор) на Инвестора е преместил коментара на Влад. Панев тук.

Според мен изказването не е паника, а умерен песимизъм. Разлика от земята до небето.

Коментар

• Първоначално изпратено от torbalan
              Многозначителен коментар в "Дневник" от този уважаван експерт.

"Възможно е нивата от понеделник да са били дъното, но със сигурност това ще можем да го твърдим след 2-3 месеца", смята Владислав Панев, председател на управителния съвет на "Статус капитал". По думите му за стабилен ръст на индексите е необходима стабилизация на отрицателни парични потоци най-вече за договорните фондове. "В момента нетни купувачи (като изключим дребни инвеститори) са само пенсионните фондове. От другата страна са договорните фондове, чужденците и инвеститорите, които трябва да затварят репо сделки. Оттук и натискът върху цените не е малък. Ако прибавим и първичните предлагания, които чакат на старта, е ясно, че за да отбележим ръст над нивата от края на 2007 г., са нужни свежи пари, които няма откъде другаде да дойдат освен от населението под формата на вложения", допълни Панев. Той коригира първоначалната си прогноза за ръста на SOFIX за 2008 г. до 1600 при нива в края на годината от 1767.88 пункта. Във вторник SOFIX приключи на 1235.21 пункта. Това означава 30% ръст от настоящия момент и понижение на годишна база между края на 2007 г. и 2008 г. от 10%.

Коментар

• Заглавие от Инвестор. бг "Близо 4% отрицателна доходност на българските взаимни фондове за седмица"-мисля че правилният термин е загуба.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                  Класика в жанра!

Рисуване на най-апокалиптичните картини няколко дни, настройване дори подсъзнателното ниво на последна фаза на паника и ....обиране на всичко..."панирано"

Защо в тази тема не пишат всички онези, които очакват Армагедон?
                  От 12-13 ч., според мен пак ще се скрият, както се бяха скрили от 9:30 до 10:00 ч..

После в 13:00 ч. пак ще се появят

Айде, няма нужда, идва края на първото тримесечие след 4 сесии.

Коментар

• Класика в жанра!

Рисуване на най-апокалиптичните картини няколко дни, настройване дори подсъзнателното ниво на последна фаза на паника и ....
                    ...обиране на всичко..."панирано"

Защо в тази тема не пишат всички онези, които очакват Армагедон?

Коментар

• Първоначално изпратено от pro_tipster
                      Първоначално изпратено от PLP
                      Първоначално изпратено от vhk
                      Първоначално изпратено от pro_tipster
                      Заплашени са репата на 2 мои приятели, за съжаление няма къде да лавират, мислите ли че има някакъв шанс да уцелеят или просто да прежалят друпаното с години?
                      Всеки трябва да реши сам ,защото сам ще си носи последствията,но аз бих излязъл светкавично от позиция -не е препоръка.
                      Абе ти правил ли си репа някогА? Как ще излезе от репата като АКЦИИТЕ ГИ Е ЗАЛОЖИЛ И ЯВНО НЯМА ПАРИ ЧОВЕКА ДА ГИ ПРЕДОГОВОРИ.
                      наистина няма пари за предоговаряне и аз не мога да помогна нито някой друг защото и ние претърпяхме големи загуби
                      Мисля че стигна нива при който е вече потънал, сега какво следва

Коментар

• Първоначално изпратено от pro_tipster
                        Първоначално изпратено от vhk
                        Тия дето яко стискаха накрая се изтърваха.
                        четохте ли пресата, и последните вече ще си изтеглят парите от фондовете и никога няма да стъпят повече на борсата
                        Толкова по-зле за тях. Имам предвид, че никога повече няма да влязат. Човек трябва да трупа полезен опит, а не просто опит ...

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                          Тия дето яко стискаха накрая се изтърваха.
                          четохте ли пресата, и последните вече ще си изтеглят парите от фондовете и никога няма да стъпят повече на борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от Пeс
                            Първоначално изпратено от Aladdin
                            копувам
                            :mrgreen:
                            В училище бях силен по математика, по български пълен зян ))
                            Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Aladdin
                              копувам
                              :mrgreen:

Коментар

• Тия дето яко стискаха накрая се изтърваха.

Коментар

Working...
                                X