IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Билборд АД (BBRD / BOARD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Брех тоя клиент на Капман много го е харесал този Билборд бе, не го оставя даже да коригира както си му е реда

Коментар

• Не знам какво що, но ми си струва, че освен всичко останало като обстоятелства за компанията, фондовете тепърва ще има да пълнят тука, ако тя продължава в същия дух...

Не е препоръка (виж вляво). Имам доста.
      * think positive * think simple * think big *
      * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka
        Абе стига с тоя Капман бре!!!!Наистина ли си мислите,че това са те и че купувачите са техните фондове ....???Погледнете им активите и вижте колко кеш иамт и съберете 2+2 най-накрая...
        Хаххахаха, а един пич ония ден разправяше как "Макса" купил Агрия за милион и нещо!

Коментар

• Абе стига с тоя Капман бре!!!!Наистина ли си мислите,че това са те и че купувачите са техните фондове ....???Погледнете им активите и вижте колко кеш иамт и съберете 2+2 най-накрая...

Ivetka, ostavi cobosite da izpulnqvat obichainata si rolq ...
          Prosto horata sa si nisko inteligentni. Toq forum stana pomiina qma ot dosta vreme nasam.

Коментар

• Абе стига с тоя Капман бре!!!!Наистина ли си мислите,че това са те и че купувачите са техните фондове ....???Погледнете им активите и вижте колко кеш иамт и съберете 2+2 най-накрая...

Коментар

• Докъде ли ще стигне вълна 3?

Коментар

• Работата е ясна щом Капман ги върши тея работи вероятността да паднете е 1%. Но може и цената да си се задържи на тези си нива.

Успех поне си имате някои който ви иска

Не е препоръка.
                Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                  Ба бледолики бая се подухте тук ва Ша стане като Енемона нагоре и после надолу.Май е време за кеширане напечалбите.Ей туй бледоликите сляп народ ам на всичко отгоре и алчен
                  Ко ша го прайш тоя кеш бря!Ся си върви добре позицията !
                  Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Вожде, пак размахваш сапа в грешната посока...

Коментар

• Ба бледолики бая се подухте тук ва Ша стане като Енемона нагоре и после надолу.Май е време за кеширане напечалбите.Ей туй бледоликите сляп народ ам на всичко отгоре и алчен

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum

Е, и .....?????
                        E i sledwat wyzglasi za Up. W tazi temichka weroqtno shte se podwikwa nai-aktiwno, hahaha

Коментар

• Първоначално изпратено от rozova pantera
                          Първоначално изпратено от Han Krum
                          Пфууу, тука само мога да псувам, понеже имах свободни 150к преди месец и ги надумках някъде къде съм -4,5% и ми останаха едни 500лв и викам аиде в БОАРД на 8,34лв(60бр.смях)....и в момента в който ги купих усетих, че това е позицията с 100% за тази година , ама ...
                          tuka se prepylni sys spekulanti, hahaha
                          Е, и .....?????

Коментар

• Първоначално изпратено от edmundo
                            Аз я виждам около 35 да се спре Те и пари могат да си печатат пичовете
                            Първоначално изпратено от Han Krum
                            Пфууу, тука само мога да псувам, понеже имах свободни 150к преди месец и ги надумках някъде къде съм -4,5% и ми останаха едни 500лв и викам аиде в БОАРД на 8,34лв(60бр.смях)....и в момента в който ги купих усетих, че това е позицията с 100% за тази година , ама ...
                            tuka se prepylni sys spekulanti, hahaha

Коментар

• Shekh Makhtoum ako mi dade $2bn shte oburna BFB na dolu s glavata.
                              Kolko porazii mogat da se napraviat s tezi pari.

Nqma da e losho da izchakash Xetra-ta, za da polzvash iceberg orderite ..., che tuka bolnite cobosi kato vidqt order kupuva 10 000 broiki /kupuvachut ste e Kura prez COBOS, no psihiranite individualni investitori ste revnat v neprinuden sinhron ... GRABETE BRATQ MAZORITARQ KUPUVA ... / ....

Коментар

• Shekh Makhtoum ako mi dade $2bn shte oburna BFB na dolu s glavata.
                                Kolko porazii mogat da se napraviat s tezi pari.

Коментар

Working...
                                X